Single 2-utworowe w SonyBMG

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Single 2-utworowe w SonyBMG

Post autor: ArCrack »

Wytwórnia SonyBMG (wiadomo kto dla niej nagrywa :]) ma zamiar wydawać nowe single także w formaci płytek z dwoma utworami. Będą one kosztowały jedyne 2,99€ (2 razy mniej niż normalne single), co ma oczywiście przyczynić się do zwiększenia sprzedaży. Poza tym dostępne będą oczywiście normalne single: co najmniej trzy ścieżki z co najmniej dwoma różnymi piosenkami oraz dodatkami w rodzaju wideoklipu czy utworu bonusowego.
Bardzo ładny pomysł, dbałość o klienta-słuchacza zawsze w cenie. Jeśli by to weszło na stałe - ogromne brawa dla SonyBMG.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Wytwórnia SonyBMG (wiadomo kto dla niej nagrywa )
A kto dla niej nagrywa - bo ja nie wiem? Czyżbyś miał na myśli największego kompozytora wszechczasów? :D A jeśli jego to czy znalazłeś już pewne info, że coś nagrywa?

Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Tak, tak, chodzi o mistrza, szefa, czy jak kto woli go nazywać ;)
Pewnych, potwierdzonych informacji żadnych nie ma :( Pozostają nasze domysły w wątku z X-files ;)
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Pozostają nasze domysły w wątku z X-files
Trochę szkoda :(

A co do tej tańszej wersji to fajna sprawa o ile nie będą to wersje albumowe.

Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Tańsza wersja tańszą wersją, ale ta droższa! Na każdym singlu jakieś bonusy, bomba 8) Oby tylko nasze SonyBMG się pokusiło o wydawanie chociaż jednej z dwóch edycji singla u nas.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Jeśli dobrze zrozumiałem mają to być single w stylu Juliet-MT ? Jeśli tak pomysł jest dobry żeby uczynić z tego pewien standard.
Tak przy okazji bo nie wiem czy istnieją wydania CD singli MT z lat osiemdziesiątych oprócz składanki Singles Collection?
Jak ostatnio zobaczyłem za ile Sebastian sprzedał niektóre single BS na CD to aż się za głowę złapałem. Wydaje mi się, że taka cena to oczywisty znak, że na takie wznowione produkcje jest zapotrzebowanie.

Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

To będą zwyczajne single, tyle że mające dwa utwory i ta druga droższa opcja to minimum trzy utwory, czasem nawet w digipacku :]
Zapotrzebowanie? Wytłumacz to ludziom z wytwórni :] Jedynie Edel to rozumie...
ODPOWIEDZ