Bardzo ładny pomysł, dbałość o klienta-słuchacza zawsze w cenie. Jeśli by to weszło na stałe - ogromne brawa dla SonyBMG.
Single 2-utworowe w SonyBMG
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Single 2-utworowe w SonyBMG
Wytwórnia SonyBMG (wiadomo kto dla niej nagrywa
) ma zamiar wydawać nowe single także w formaci płytek z dwoma utworami. Będą one kosztowały jedyne 2,99€ (2 razy mniej niż normalne single), co ma oczywiście przyczynić się do zwiększenia sprzedaży. Poza tym dostępne będą oczywiście normalne single: co najmniej trzy ścieżki z co najmniej dwoma różnymi piosenkami oraz dodatkami w rodzaju wideoklipu czy utworu bonusowego.
Bardzo ładny pomysł, dbałość o klienta-słuchacza zawsze w cenie. Jeśli by to weszło na stałe - ogromne brawa dla SonyBMG.
- Pioetrek
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Jeśli dobrze zrozumiałem mają to być single w stylu Juliet-MT ? Jeśli tak pomysł jest dobry żeby uczynić z tego pewien standard.
Tak przy okazji bo nie wiem czy istnieją wydania CD singli MT z lat osiemdziesiątych oprócz składanki Singles Collection?
Jak ostatnio zobaczyłem za ile Sebastian sprzedał niektóre single BS na CD to aż się za głowę złapałem. Wydaje mi się, że taka cena to oczywisty znak, że na takie wznowione produkcje jest zapotrzebowanie.
Pozdrawiam
Piotrek
Tak przy okazji bo nie wiem czy istnieją wydania CD singli MT z lat osiemdziesiątych oprócz składanki Singles Collection?
Jak ostatnio zobaczyłem za ile Sebastian sprzedał niektóre single BS na CD to aż się za głowę złapałem. Wydaje mi się, że taka cena to oczywisty znak, że na takie wznowione produkcje jest zapotrzebowanie.
Pozdrawiam
Piotrek
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: