Wszystko mozna spier....

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Soldier

Wszystko mozna spier....

Post autor: Soldier »

Sorry za slownictwo,ale tylko to jedno slowo przychodzi mi do glowy,kiedy widze,jak mozna hmm zepsuc cos fajnego zlym sprzetem np naglosnieniem ech... http://www.youtube.com/watch?v=bSCs8WTM ... ed&search=
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Tak naprawdę to nie było żadnej awarii sprzętu, takie efekty dźwiękowe powstały w reżyserce gdy nagrywano ten koncert na taśmę. Publicznośc tego nie słyszała w taki sposób. Jak tylko w 1998 roku otrzymałem ten koncert to odrazu wyjaśniałem ten problem u źródła.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Soldier

No hej Pkmodern-szybki jestes-dzieki...ale wiesz to jest w necie.......psuje obraz MT,a tak wogole fajnie,ze ktos piatkowego wieczoru tez tu wpada. Ja dzis mam wieczorek MT-owski,bo jutro pracuje,co w Szwecji jest nienormalne hehe,wszyscy dzis gdzies sie bawia,no ale nic-jutro sobie odbije...pozdrawiam i lampka wina za zdrowko chlopakow z MT i druga za wszystkich fanow.
Awatar użytkownika
Didi115

Post autor: Didi115 »

Hej Soldier mam nadzieję, że masz polską duszę nawet będąc w Szwecji,nie martw się dla prawdziwych fanów nie ma nic co mogłoby zepsuć ich wizerunek.Jak z resztą przeczytałeś to co Pkmodern napisał wszystko da się wyjaśnić,dalej wszystko będzie OK.
http://www.youtube.com/watch?v=0eXW9rT_ ... ed&search=
Soldier sprawdź ten link,można jednak wiele rzeczy spier.... chodzi tu o koncert w Moskwie i piosenki My Bed Is Too Big & Magic Symphony. :roll:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

To jest amatorskie nagranie z kamery jednego z widzów, nie ma się co dziwić niskiej jakości technicznej ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Didi115

To jest amatorskie nagranie z kamery jednego z widzów, nie ma się co dziwić niskiej jakości technicznej
Jednak tak jak to wcześniej było powiedziane to psuje wizerunek,bo jest w internecie i jak to wytłumaczyć jakiemuś laikowi,że to tylko słabe amatorskie nagranie a nie złe wykonanie.Podziwiam Cię ArCrack za twą rozległą wiedzę na temat tego zespołu,kiedyś wydawało mi się,że dużo wiem na ich temat ale do twojej wiedzy mi daleko.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Oj, w żadnym wypadku nie sądzę żeby psuło to wizerunek, bo laik zadowoli się pierwszą lepszą płytką z przebojami i nie będzie szukał nagrań z takich występów. A dla fanów takie nagrania są cenne, bo oficjalne kanały nie zawsze je prezentują - w transmisji rosyjskiej telewizji nie pokazano choćby Magic Symphony z tego koncertu. A o oficjalnym zdobyciu zapisu ostatniego koncertu MT możemy póki co wyłącznie marzyć. Nie możemy wylewać dziecka z kąpielą ;)
I zapewniam że wśród innych forumowiczów są osoby ze znacznie większą wiedzą, bez udziału których chociażby materiały zgromadzone na stronie byłyby zdecydowanie uboższe :)
Awans

Post autor: Awans »

Awatar użytkownika
Soldier

No ladnie ladnie,zreszta nie tylko tutaj,a co do mojej duszy to juz chyba troche szwedzka ona jest i dlatego sie czepiam...bo tu wszystko jest tak zapiete za ostatni guzik hmm...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Niemcy też teoretycznie słyną z precyzji... ;) A tutaj reżyserka dała popis puszczając do playbacku także głos z mikrofonów :D
Awatar użytkownika
Soldier

Acha i lubie,jak Thomas tanczy,kiedys praktycznie nie tanczyl,a teraz przy szybkich kawalkach sie rozkreca-ja zreszta tez...az sie chce zyc.
Awatar użytkownika
Didi115

Hej Soldier jak każda laska patrzysz na facetów,jak się ruszają mnie osobiście też podoba się jak facet dobrze tańczy tym bardziej na scenie.Mówią,że wino im starsze tym lepsze i może z nimi(tzn MT)TEż TAK JEST?
Mefistofeles

Post autor: Mefistofeles »

Zerknijcie na ten koncert.Początek jest zajebisty .Chyba zmixował teksty :D Fajnie wyszło.Ta muzyka jest zajebista.
http://youtube.com/watch?v=fKozOzM6tQw& ... ed&search=
ODPOWIEDZ