wywiad

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
jkris

wywiad

Post autor: jkris »

usmialem sie czytajac ten nowy wywiad :lol:
najlepsza jest odpowiedz na pytanie o Blue System- ze Thomas cos tam cos tam. kolejne pytanie- i odpowiedz: Thomas cos tam cos tam :lol:
Widac jak bardzo Bohlen nie moze sie pogodzic z tym, ze cos tam kiedys popsul...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Zdecydowanie ;) A nie mając już zespołu będącego gwarantem sukcesu, boi się angażować w nowe rzeczy. Oby kiedyś znalazł ten cały sens, o którym za każdym razem gada... :roll:

Natomiast co do pozytywów, to mam nadzieję że wypali projekt z Markiem Medlockiem. Caruso to może nie jest, ale ma swoją stylistykę, dość odmienną od tej prezentowanej przez Dietera. Ciekaw jestem jak udałoby się to ze sobą pogodzić.

A wracając do Thomasa - http://www.youtube.com/watch?v=bMwy9Zhz8fI to jest link do występu o którym mówił Dieter. Mi też ten chór niespecjalnie pasuje :D
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

Zgadzam się w 100% z Jkris-coś Didiemu leży na żołądku i to ma coś wspólnego z Thomasem,a występ z wojskowym chórem dobry pomysł(choć uwielbiam Tomasa tak jak Dietera)-to fatalny i nie na żywca !!!Zmartwiłam się oglądając to, bo dla mnie to było nie to na co ta piosenka -kultowa dla mnie znaczy!!!!Jestem wściekła!!!Didi chyba też?!
jkris

tak sie sklada, ze dzis popoludniu ogladalem ten wystep z chorem i po pierwsze uwazam, ze calkiem fajnie- szkoda tylko, ze playback, po drugie jakos tak niesmacznie brzmia te zlosliwosci Dietera, bo nie widze roznicy w takim wystepie dla kasy a produkowaniem muzyki TYLKO dla kasy.
szanuje Thomasa za to, ze jego plyta powstala bardziej z potrzeby serca a nie byla obliczona na komercyjny sukces... nie dziwie sie tez, ze nie ma ochoty na wspolny wystep...
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

To dlaczego Thomas nie zaśpiewa swojej piosenki z takim chórem!?Jeszcze można zaśpiewać z zakonem franciszkańskim,a ten występ obawiam się,że był właśnie dla kasy!Szkoda!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Dla kasy, nie dla kasy - gorszego podkładu pod chór niż ta wersja chyba nie można było dobrać :?
To co mówi Dieter rzadko bywa smaczne, ja przynajmniej przyzwyczaiłem się już do nie zwracania na to większej uwagi. Nie dziwię się też, że woli wystąpić raz na jakiś czas i być przez to mega-gwiazdą - uwielbia skupiać uwagę na sobie i bycie główną gwiazdą festiwalu z 30 000 widzów to jest właśnie to.
Nie ma chyba co się licytować co który z nich robi dla kasy, a co z zamiłowania. Dieter zarabia na działalności w Niemczech - TV, Thomas zarabia na koncertach w Rosji. Osiągnęli kiedyś sukces, teraz czerpią z tego sukcesu profity, a biznes się kręci... ;)
jkris

Thomas tez na tym koncrcie wystepowal i to chyba kazdego roku... bohlena dopiero teraz zaprosili. ale fakt, ze odcinaja kupony i chyba to naturalne... choc nie wiem czy mi by sie chcialo- chyba zamiast wystepu z chorem rosyjskim wolalbym poleciec na wakacje z rodzina np na Bora Bora ;-)
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

A co do tego ma Bora Bora?
Germany's most successful pop duo ever.
jkris

tyle samo co krem przeciwzmarszczkowy ;p
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

W kwestii Bora Bora - tego Dieter także nie zaniedbuje. Planuje kupić sobie małą wysepkę gdzieś na Malediwach, żeby mieć na wakacjach spokój od dziennikarzy i innych :]
jkris

ArCrack pisze:W kwestii Bora Bora - tego Dieter także nie zaniedbuje. Planuje kupić sobie małą wysepkę gdzieś na Malediwach, żeby mieć na wakacjach spokój od dziennikarzy i innych :]
ja mysle, ze on by umarl bez szumu wokol siebie. zreszta on ten szum najczesciej sam wywoluje- najczesciej mowiac bardzo kontrowersyjne rzeczy na temat innych ;-)
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

No z tą śmiercią to chyba trochę przesadziłeś... nie wywołuj wilka z lasu. Ale Thomas większej kariery i szumu wokół siebie nie robi, a ostatnie słowo "Modern Talking" czytałam w "Sukcesach i Porażkach" na tylnej stronie okładki, a "notatka" dotyczyła Cheri Lady i YMHYMS do ściągnięcia na telefon...
Awatar użytkownika
Didi115

Post autor: Didi115 »

Czego to ja się tu nie dowiaduję, zawsze uznawałam Dietera za oazę spokoju może nie czytam wszystkich newsów albo nie dopuszczam tych złych.Nie mogę się z tym pogodzić bo to Dieter a nie Thomas był moim idolem,jeszcze w szkole wszystkie kochały się w Thomasie a mi podobał się Dieter.Aod jego zmarszczek to z daleka są extra.
jkris

Louie, Louie, Louie pisze:No z tą śmiercią to chyba trochę przesadziłeś... nie wywołuj wilka z lasu. Ale Thomas większej kariery i szumu wokół siebie nie robi, a ostatnie słowo "Modern Talking" czytałam w "Sukcesach i Porażkach" na tylnej stronie okładki, a "notatka" dotyczyła Cheri Lady i YMHYMS do ściągnięcia na telefon...
Moze zacznij czytac niemiecka prase, bo Bohlen jest Niemcem jesli nie zauwazylas :roll: . przypuszczalnie o Wojewodzkim nie pisza nawet na ostatniej stronie Bilda :twisted:
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

jkris pisze:Moze zacznij czytac niemiecka prase, bo Bohlen jest Niemcem jesli nie zauwazylas
Wyobraź sobie, że zauważyłam :/! Tylko ja nie mam kontaktu z niemiecką prasą bo obecnie do niemiec nie jeżdżę. Jak chcesz to możesz mi przysłać parę gazetek, ale ja mówię o tym, że w polskich magazynach nie ma ani słówka o Weidungu i Bohlenie, bo kariera Modern Talking już się wypaliła i Dieter może niewiem jak wychodzić z siebie, ale już nigdy nie posiądzie takiego sukcesu jak przed dwudziestu laty! Mimo to bardzo sobie cenię ten zespół, bo jest genialny.
jkris

Louie, Louie, Louie pisze:ja mówię o tym, że w polskich magazynach nie ma ani słówka o Weidungu i Bohlenie, bo kariera Modern Talking już się wypaliła i Dieter może niewiem jak wychodzić z siebie, ale już nigdy nie posiądzie takiego sukcesu jak przed dwudziestu laty
ale Bohlen to nie tylko Modern Talking. W Niemczech jest nadal bardzo popularny i kontrowersyjny chocby dlatego, ze jest jurorem DSDS. to tak jak nasz Wojewodzki za czasow Idola- ciezko zaprzeczyc, ze kazdy wtedy o nim mowil, bo podobie jak Dieter wzbudzal skrajne emocje...

co zas sie tyczy tego sukcesu. ktorego juz nie posiadzie to nie wiem czy wiesz ale tak samo mysleli wszyscy w '97... a co przynoisl rok '98 chyba sama wiesz ;-)
moze jeszcze nas czyms zaskoczy :roll:
ODPOWIEDZ