C.C. Catch w Ostródzie

Dyskusja na temat C.C. Catch
Awatar użytkownika
Dubler

C.C. Catch w Ostródzie

Post autor: Dubler »

Przed chwilą oglądałem program na ITV o muzyce Disco Polo, był tam wywiad z liderem zespołu Clasic. Wypowiadał się on na temat festiwalu muzyki tanecznej w Ostródzie. Trwają negocjacje z C.C. Catch, ma najprawdopodobnie w tym roku wystąpić na tym festiwalu, jako gwiazda. Tak przynajmniej mówił lider zespołu Classic.
jkris

Post autor: jkris »

do ostrody z pewnoscia nie pojade ale wolalbym zeby CC nie udzielala sie z discopolowcami :roll: . choc z drugiej strony ona juz sobie w niczym zaszkodzic nie moze, bo jej kariera juz dawno sie skonczyla... wkrotce tez 9. rocznica obietnicy nowego albumu :lol:
Awatar użytkownika
Deja Vu

Post autor: Deja Vu »

jkris pisze:wkrotce tez 9. rocznica obietnicy nowego albumu :lol:
Sandra dała radę nagrać nowy album, to i SiSi też nagra. Ja w to wierzę bardzo i czekam ciągle na wieści o nowym albumie SISI
Love Suite
jkris

Deja Vu pisze:Sandra dała radę nagrać nowy album, to i SiSi też nagra. Ja w to wierzę bardzo i czekam ciągle na wieści o nowym albumie SISI
Sandra wydała od tego czasu 2 plyty. i jak widac EMI musialo ja namawiac zeby cos nagrala. Sisi chce ponoc wydawac ale nie ma chetnych wytworni- i to jest przykre...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Na temat rzekomego koncertu C.C.Catch w Ostródzie:

Post autor: Simon_Belissimo »

Apeluję do wszystkich fanów C.C.Catch!!!
Jeżeli wiecie coś więcej na temat jej rzekomego koncertu w Ostródzie,piszcie kiedy dokładnie ma się odbyć,o której godzinie i czy w ógle jest to prawda.To dla mnie i dla innych bardzo,bardzo ważne.
Na stronie C.C.Catch bowiem żadnej informacji na temat jej koncertu w Polsce nie ma. :cry: :cry: :cry:
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

o koncercie C.C.Catch w Polsce

Pamiętacie jak jakiś użytkownik tego forum,napisał,że słyszał na ITV wiadomość,że w Polsce (w ostródzie) ma wystąpić C.C.Catch?
Nic na ten temat nie znalazłem,nikt nic nie wiem,nawet ten sam organizator.
Ten użytkownik forum bezczelnie kłamał,jak można być takim gburem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
jkris

Dubler pisze:Przed chwil± ogl±dałem program na ITV o muzyce Disco Polo, był tam wywiad z liderem zespołu Clasic. Wypowiadał się on na temat festiwalu muzyki tanecznej w Ostródzie. Trwaj± negocjacje z C.C. Catch, ma najprawdopodobnie w tym roku wyst±pić na tym festiwalu, jako gwiazda. Tak przynajmniej mówił lider zespołu Classic.
a moze lider zespolu Classic popłynął lekko z marzeniami :lol:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Simon, spokojnie ;)
Jakim ja powinienem być bezczelnie kłamiącym gburem - w końcu sporo planów Dietera o których pisałem w newsach nie zostało zrealizowane, że o kilkukrotnie zapowiadanych koncertach Thomasa w Polsce nie wspomnę ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Czuję się oszukany

Wybaczcie!
Ale czuję się niezwykle oszukany.
Robiłem sobie takie nadzieje,tak się cieszyłem,że w końcu "JĄ" zobaczę,że być może podejdę,wręczę prezent i zrobię sobie z nią zdjęcie...Nawet rodzice mi obiecali,że ze mną pojadą.Mama się też bardzo cieszyła,bo uwielbia C.C.Catch,tata także.
Chcę by ten cały "Dubler" się z tego wytłumaczył,by mnie i innych fanów C.C.Catch przeprosił,bo czuję się strasznie-nie da się tego opisać.
I przyznaję,nie jestem spokojny!
Arku,jak ty byś się czuł,gdyby ktoś wymyślił,że w twoim mieście ma się pojawić np.Nino De Angelo,choć jest to kłamstwo.
Na pewno byś się cieszył,planował i marzył.
Chcesz się czegoś dowiedzieć więcej na temat tego jego występu-a tu czeski film-nikt nic nie wie...
No cóż,w sumie to się cieszę,że chociaż BAD BOYS BLUE zobaczę,ale to nie to samo co Sisunia...
Chciałem jeszcze powiedzieć,że przed chwilką odwiedziłem stronę C.C.Catch www.cccatch.de
Ojciec Caro skierował do fanów prośbę,by nie ingerowali za bardzo w życie osobiste jego córki,że Caro ma się jeszcze pojawić w muzycznym światku,i...że podczas pewnego występu zasłabła i wezwano lekarza.
Ten stwierdził,by odpoczęła i pożegnała się na chwilę ze sceną.
Caro ma to rygorystycznie przestrzegać,ale 25.08.2007 pojawi się jeszcze na scenie w Dreźnie i wystąpi wraz z Bad Boys Blue.
Aż miałem łzy w oczach,gdy to czytałem... :cry:
No nic,wracam do swojej wcześniejszej wypowiedzi:
Dubler proszę mnie przeprosić,może kiedyś ci wybaczę...ale jestem pamiętliwy...jak mogłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Nie.
Simon_Belissimo pisze:Chcę by ten cały "Dubler" się z tego wytłumaczył,by mnie i innych fanów C.C.Catch przeprosił,bo czuję się strasznie-nie da się tego opisać.
???
Simon, Twoje żądania są po prostu bezzasadne... Łukasz napisał to, co usłyszał w TV, co się chwali. Nikt nikomu nie obiecywał że Caro przyjedzie na ten festiwal, mowa była jedynie o toczących się w tej sprawie negocjacjach. Nie wyszło - trudno. Zanim zacznie się cokolwiek planować, trzeba najpierw poczekać na oficjalne potwierdzenie. Jeśli robi się inaczej, nie można mieć do nikogo żadnych pretensji z tym związanych.
jkris

w odniesieniu do wpisu ojca CCCatch: to jakies bzdury wypisuje o atakach. forum na stronie CCCatch jest od okolo 3miesiecy nieczynne wiec nie wiem o jakich atakach mowi. swoja droga to zenada- mowic od 7 lat o powstajacej nowej plycie po czym zamiast uczciwej inf dlaczego tej plyty nie ma (bo nikt nie chce jej wydac) zamknac forum i uniemozliwic fanom zadawania pytan... moze lepiej nagrac piosenki w stylu, ktory kazdy z CCCatch identyfikuje i za ktory kazdy ja kochal...
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Pamiętam jak w 1986 roku szumnie zapowiadano pojawienie się Modern Talking na Festiwalu w Sopocie. Miało to byc na 100%!!! I co się okazało - wystąpił Bad Boys Blue!!! Tak więc nie można ufac we wszystko co mówią w TV!!!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

Bad Boys Blue wystąpiło na Festiwalu w Sopocie w 1986roku???

O kurcze... ma ktoś występ???
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

C.C.Catch

Moje pragnienie,bycia przeproszonym nie są bezpodstawne.
Tak się składa,że w tej sprawie napisałem do organizatora koncertu w Ostródzie-który niby wypowiadał się na ten temat w ITV,a on o niczym nie wie.Mówi natomiast,że ma wystąpić Bad Boys Blue.
Także ktoś tu kłamie,a jego nick zaczyna się na literę "D"
Chciał widocznie choć na chwilkę narobić szumu wśród fanów,że niby C.C. ma się pojawić w Polsce,choć wiedział,że pisze bzdury.
Mam nadzieję,Arku,że teraz inaczej spojrzysz na tę sprawę...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Poprawa wypowiedzi:
Moje pragnienie,bycia przeproszonym nie JEST bezpodstawne.
No cóż.Pod wpływem emocji popełniłem błąd.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Simon_Belissimo pisze:Tak się składa,że w tej sprawie napisałem do organizatora koncertu w Ostródzie-który niby wypowiadał się na ten temat w ITV,a on o niczym nie wie.Mówi natomiast,że ma wystąpić Bad Boys Blue.
Dubler pisze:Przed chwilą oglądałem program na ITV o muzyce Disco Polo, był tam wywiad z liderem zespołu Clasic. Wypowiadał się on na temat festiwalu muzyki tanecznej w Ostródzie. Trwają negocjacje z C.C. Catch, ma najprawdopodobnie w tym roku wystąpić na tym festiwalu, jako gwiazda. Tak przynajmniej mówił lider zespołu Classic.
Czytajmy ze zrozumieniem. Temat uważam za zamknięty.
ODPOWIEDZ