Znalazłam w sieci kawały na temat panów z MT... nie są one obraźliwe, więc można się spokojnie pośmiać niektóre mnie rozbrajają do łez. Niestety, są w języku angielskim.
Ja też mam Thomasa i Dietera w Simsach. Didi mieszka sam z trzema gitarami i pianinem, a Thomasa umieściłam z Norą. Panowie nie mają kontaktu z innymi Simami, tylko z Norą i ze sobą na wzajem. jkris, w życiu nie zrobiłabym z nich gejów .
Lissi pisze:hehe... sama mam w simsach domek, w którym mieszkają Thomas i Dieter
zapewna jako szczesliwa para małżenska maja juz potomstwo?
Broń Boże!!!! Mieszkają razem z powodu braku wolnych miejsc na domki
Dieter mieszka w jednym skrzydle domu z Estefanią, a Thomas w drugim, niestety sam z synkiem, bo Claudia spaliła się podczas robienia grila W związku z tym zakochałam go w sąsiadce, którą jest C.C.Catch
Jak już mówimy o MT w grach komputerowych to ja dzisiaj zrobie Didiego w grze Pop Life, która jest symulatorem kariery muzycznej, można dobierać własny image, urządzać własne studio nagrań, ustalać choreografię oraz oświetlenie na scenie, zakupione świeżo dzisiaj
America - oh it's saturday night
America - lazer beams, and lights
vader pisze:Jak już mówimy o MT w grach komputerowych to ja dzisiaj zrobie Didiego w grze Pop Life, która jest symulatorem kariery muzycznej, można dobierać własny image, urządzać własne studio nagrań, ustalać choreografię oraz oświetlenie na scenie, zakupione świeżo dzisiaj
Lissi pisze:Claudia spaliła się podczas robienia grila W związku z tym zakochałam go w sąsiadce, którą jest C.C.Catch
Dobry pomysł Lissi. A jak można zrobić z nich showmenów w Balandze? Od grajka ulicznego mam zacząć? Ale moja koleżanka zaczęła od grajka, a skończyła na Supermanie . Dziwne by było, gdyby Dieter latał nad miastem w powiewającej pelerynie i gaciach założonych na kalesony...