No i jak się strona Thomasa w nowej szacie graficznej podoba?
Jak dla mnie tak średnio, bo jest we flashu i się długo ładuje Mam jednak nadzieję, że będzie aktualizowana szybciej niż poprzednia.
No i druga sprawa: album dopiero wiosną 2006. Nie wiem co o tym myśleć, Thomas chyba trochę przesadza...
Ostatnio zmieniony pt maja 18, 2007 11:16 przez ArCrack, łącznie zmieniany 2 razy.
W sekcji videography Modern Talking są utworki You are not alone , Sexy Sexy Lover, YMHYMS, Brother Louie opisane jakoby pochodziły z albumu This Time.
A poza tym stronka nawet niezła, z historią wg Thomasa się zapoznałem...
Pozdrawiam
Piotrek
PS: A co do sprawy albumu, zdaje się Dieter opisał w jednej z książek zapał Thomasa do pracy To oczywiście żart.
Mnie się ta nowa strona Thomasa nawet bardziej podoba niż poprzednia
A co do albumu to szkoda,że bedzie dopiero na wiosnę,ale najważniejsze,że wogóle Thomas wyda chociaż nowy album
Ale stara szybciej się ładowała i to był jej ogromny plus. Myślę, że powinna być dostępna alternatywna HTMLowa wersja strony.
A co do albumu - fakt, że w ogóle się on ukaże jakoś specjalnie mnie nie cieszy bo to wiem już od roku Szkoda, że ostatniego czasu gdy nie było podpisanego kontraktu z żadną wytwórnią Thomas nie przeznaczył na tworzenie tej płyty. Tak długa przerwa w jego wypadku może sporo zaszkodzić.
Co do tworzenia piosenek podczas okresu kiedy kontrakt nie został jeszcze zawarty:
Na płycie This Time jest bodajże jeden autorski numer Thomasa - In your arms. Więc może problemem było przy nowej produkcji ułożyć współpracę z tymi ludźmi, którzy się za te utwory wezmą.
A co do szybkości ładowania: nie narzekam. Poza pierwszym ok 10 sek. oczekiwaniem potem jest ok. Może dlatego, że małżonka w tym tygodniu zmieniła mi Neo 128 na 512 jeżeli to ma jakiś wpływ.
A może to zasługa IE
Uwazam ze nowa strona Thomasa jest jak najbardziej udana.
Szkoda ze płyta będzie dopiero w 2006 roku, wygląda na to, ze thomas będzie nagrywał co 2 lata ( tak już było). Nie wiem czy sprawa DVD jest nadal aktualna, chciałbym by jednak się ukazało. Ciekawe kto wyda nowy album i jaka bedzie promocja. Myślę ze Thomasowi nie bedzie łatwo podpisac dobrego kontraktu, ale najważniejsze ze w ogóle płyta ujrzy swiatło dzienne. Może jesienią będziemy mogli posłuchać jakiegos nowego singla.
Mam takie pytanko. Na tej stronce jest opcja - CD bestellen. Przeniosło mnie na Amazon.de. I kwestia jest taka - to jest sklep czy serwis aukcyjny. I czy sprzedającym jest Thomas czy ewentualnie osoby prowadzące jego stronę. Czy jeżeli jest to serwis aukcyjny jest tam opcja Kup Teraz i ile to kosztuje wtedy?
Z tego co się orientuję to w tym wypadku jest to po prostu giełda, na której prywatne osoby za pośrednictwem Amazona oferują na sprzedaż płytki. Tak jakbyś kupował na aukcji, tylko że z opcją kup teraz. Jednak koszty przesyłki do Polski mogą być spore. Ja ostatnio za przesłanie singla płaciłem 5€, a wcześniej musiałem wysłać poleconego z pieniędzmi do Niemiec za 8,10zł (kupowałem na ebayu).
Co on znowu tworzy? Znowu na stronie jest ta informacja, że zamknęte... Mam nadzieję, że to po to żeby coś przerobić w stronie tak by szybciej chodziła, bo jak nie to gGrrrr...
http://www.thomas-anders.com/ w związku z tym, że parę chwil temu odczułem potrzebę żeby był tu link do tej strony - oto jest
Cytat ze strony:
"In autumn 1987 the end of Modern Talking was approaching. After several discrepancles (a może discrepancies) between Thomas' wife Nora and Dieter Bohlen, Modern Talking broke up."
Czyli wygląda na to, że Dieter rzeczywiście sprzeczał się z Norą, która nie była członkiem MT i to było powodem rozstania obu panów. Chociaż w innych miejscach biografii jest kilka rzeczy dających do myślenia.
Cytat:
"Unlike in the 80s, Thomas does not put up with the lies and libel contained in the book. He defends himself legally against both his ex-partner and publishing house and wins the suit."
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"