Ja jestem ich fanka od niedawna
Pierwsza piosenka
- kawa_z_mlekiem
Pierwsza piosenka
Jaka była pierwsza piosenka Modern Talking jaka usłyszeliście, a za jaką ich pokochaliście? =)
=(. Pierwsza piosenka jaką ich słyszałam była nagrana wraz z Ericiem Singletonem rap wersja "You are not alone". Potem wygrzebałam w domciu płyte "Alone" (moj tata ich tez słuchał takze Blue System) i się zaczeło. Nietstey to było dopiero jakos tak na poczatku 2006 roku
=(. A za jaka piosenke ich pokochałam to chyba za "Cheri cheri lady" 
Princess of night
Princess of day
When the night will fade away
Princess of day
- Jennifer
Chyba się powtórzę, ponieważ już gdzieś pisałam jak to się u mnie zaczęło, ale co tam 
Moja 'love' zaczęła się w 1998 po obejrzeniu Brother Louie w wersji z Ericem, gdzie spojrzenia Thomasa totalnie roztopiły moje serce
. No i wpadłam- zaczęło się tropienie wszystkiego o MT, zafascynowanie muzą ( w pewnym momencie moje kasety z jakiś powodów zaczęły się zdzierać
). Ale do dnia dzisiejszego moją najukochanszą piosenką jest You're not alone'. Czasami dostaję dreszczy jak jej słucham- w dodatku super teledysk 
Moja 'love' zaczęła się w 1998 po obejrzeniu Brother Louie w wersji z Ericem, gdzie spojrzenia Thomasa totalnie roztopiły moje serce
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże
Nic Tu Nie Pomoże
- kawa_z_mlekiem
Jennifer pisze:Czasami dostaję dreszczy jak jej słucham
rzeczywiście =) ja szczegolnie sie rozpływam jak widze jak oni "chodzą" po wodzie mmmmmm. utopic sie w takiej wodzie i pozwolic zeby cie Dieter ratował oczywiscie metoda 'ust-usta'
Princess of night
Princess of day
Princess of day
- kawa_z_mlekiem
- Jennifer
aaa topię się- Thomas ratuj !!! *zgina kolana i klęka na dnie, żeby wyglądało że jej woda za brodę sięga *
*czeka na scenę rodem ze Słonecznego Patrolu*
....
o Matko
- właśnie sobie wyobraziłam Thomasa i Dietera w strojach ze Słonecznego Patrolu biegnących po plaży. Ach te 'sexy' kąpielówki 
*czeka na scenę rodem ze Słonecznego Patrolu*
....
o Matko
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże
Nic Tu Nie Pomoże
- Louie, Louie, Louie
Ach! Jezuuuuu! Ja bym się chyba na prawdę utopiła. Didi bieeeegnieeeee w tęęęępieeee zwooooolnioooonyyyyyym, rzuca plastykową deskę na wodę i płynie w tych niebieskich gatkach z pomarańczowymi paskami! Och, to by był widokJennifer pisze:właśnie sobie wyobraziłam Thomasa i Dietera w strojach ze Słonecznego Patrolu biegnących po plaży
A co do pierwszej piosenki to był to kawałek Cheri Lady w Dubidu, muszę się przyznać, że fanką bynajmniej nie jestem od początku, ale od ponad pół roku dopiero
Germany's most successful pop duo ever.
- kawa_z_mlekiem
- Louie, Louie, Louie
-
Ania
U mnie zaczęło się od "Cheri Cheri Lady" (do dziś uważam ja za jedną z fajniejszych piosenek MT), a potem po kolei "Brother Louie", i tak dalej, i tak dalej. W sumie prawie 20 lat spędzonych ze świetną muzyką. Dotego ten anielski uśmiech Thomasa- mmmmm miodzio 
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta 
- kawa_z_mlekiem
Louie, Louie, Louie pisze:No co?! Didi w gatkach w pomarańczowe paseczki byłby cudowny, nie sądzisz?!
hehe to by było dopiero cos =) a nie jakies rozowe podkoszulki, choc do nich nic nie mam
nie no my tylko myslimy o Thomasie i Dieterze w scenerii rodem ze Słonecznego Patrolubibigmbh pisze:oj dziewczyny!!! wam tylko jedno w glowie
Princess of night
Princess of day
Princess of day
- Elltoja
- Lissi
- Kontakt:
- disco-man
Pierwszą piosenką MT jaką usłyszałem była Just we two-Mona Lisa. Było to na jarmarku dominikańskim w Gdańsku. Od razu poprosiłem mamę aby kupiła mi ich kasetę . Wtedy zaczął się mój romans z MT który trwa do dziś...Od tamtej chwili a miałem wtedy 9 lat, co rok jeżdże na jarmark i zawsze uda mi się kupić jakieś Bohlenowskie skarby...
- Louie, Louie, Louie