Brother Louie '98 unreleased video

Szukasz piosenki? Chcesz zidentyfikować jakieś nagranie? Pisz tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jennifer

Brother Louie '98 unreleased video

Post autor: Jennifer »

Natknęłam się niedawno na Youtube na drugą wersję teledysku Brother Louie 98 http://www.youtube.com/watch?v=Qhx-WtT5I24 . Mam niesamowity sentyment do tego videoclipu i bardzo chciałabym go mieć w lepszej jakości. Mam oczywiście BL w pięknej wersji DVD ale niestety jest to ta pierwsza oficjalna wersja a nie mogę zdobyć tej drugiej.

Czy ktoś orientuje się, czy w sieci jest gdzieś dostępny ten klip w miarę dobrej jakości? Będę bardzo wdzięczna za informację.

P.S. Szukałam na emule ale niestety nic nie znalazłam :cry:
Ostatnio zmieniony wt sty 16, 2007 23:22 przez Jennifer, łącznie zmieniany 1 raz.
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże :P
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

No własnie, ja także, całkiem niedawno, obejrzałem po raz pierwszy tą wersję BL '98 i byłem zaskoczony - dużo nowych ujęć, więcej Thomasa i Dietera 8) . A w opisie teledysków Arek napisał, że tylko zwrotki są inne. Profanacja dosłownie :lol: :!: . I przyłączam się do pytania o lepszą wersję :wink: . W jej poszukiwaniu udałem się z nadzieją na stronę, której adres jest na początku teledysku ale tam jest tylko link do YouTube :cry: :
http://www.euro-rap.com/forum/viewtopic.php?t=5171

Jenn, popraw link - usuń kropkę na końcu bo odsyła nie tam gdzie powinien :roll: .
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Rzeczywiście świetne to jest! A co do kropki to trzeba ją usunąc bo coś dziwnego się otwiera. Dzięki Jennifer za link! Pierwszy raz widzę tą wersję! Pozdrawiam.

PS. Wersja o wiele lepsza od tej na DVD!
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Moim zdaniem Singletona tam jest za dużo :mrgreen:
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

Link juz poprawiony :wink: .
Erica może i jest dużo ale i tak mam wrażenie że jednak mniej niż w pierwszej oficjalnej wersji. Ktoś tam w komentarzach napisał, że u nich w Szwecji było to dość często puszczane- szczęściarze .Ten teledysk jest świetny. Dużo całkiem nowych ujęć z Dieterem i Thomaskiem. Ja dopiero to kilka dni temu zobaczyłam. Co prawda link do tego widziałam prędzej, ale i mnie także zmylił opis klipu na tej stronie. Dobrze, że jestem dosyć ciekawską babą, że jednak sie pokusiłam o obejrzenie :P .

A na euro-rap.com też weszłam w nadziei że znajdę lepszą wersję, i nawet byłam gotowa sie zapisać na forum ;P, niestety dysponują dokładnie tym samym klipem :cry:
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże :P
ODPOWIEDZ