Łzy przy słuchaniu
- disco-man
Łzy przy słuchaniu
Witam! Chciałbym z was wycisnąć trochę łez! Nie wstydżcie się swoich wzruszeń , głębokich poruszeń serca i łez! Muzyka didiego zawsze mną targała! Szybkie melodyjne piosenki o dziwo powodowały u mnie...łzy! Ryczałem ze szczęścia , czasem ze smutku a wszystko przez muzę Didiego. Wiele piosenek pomaga mi żyć , są jak lekarstwo na różne dolegliwości. Radość,uśmiech miesza się ze łzami- i to jest piękne! Macie takie piosenki przy kórych ronicie łzy! Na początek proponuję Lesa Mc. Keowna-Love is just a breath away( w wersj extended szczególnie!!!!). O Mój Boże, co za utwór! Serce wyrywa się z piersi!!! Piszcie kochani!
- punky linsky
- Louie, Louie, Louie
Tak, zgadzam się z Tobą punky, ja też nigdy przy żadnej piosence nie płakałam, chyba, że jak słuchałam Cohena... to płakałam, że mama nie chce tego g**** wyłączyć
. Ale zgadzam się co do With A Little Love, podoba mi się ten klimacik, mimo, że nigdy nie mogę się wyrobić w refrenie i jak "śpiewam" Littleeeeeee... to tak piszczę, że szyby wylatują z framug 
Germany's most successful pop duo ever.
- Mateusz
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- disco-man
łzy przy słuchaniu
Jednym z moich ulubionych wyciskaczy łez, a zarazem jedną z najpiękniejszych piosenek Bohlena jest Once i'm gonna stay forever-Rickiego Shaynea.Ta piosenka pomogła mi przetrwać ciężkie chwile w armii!!! Nuciłem ją codziennie, a przy okazji zaraziłem Bohlenem kilku kolegów z woja!
- Elltoja
- disco-man
łzy przy słuchaniu
Wygląda na to że jestem tu jedynym płaczkiem.A może nie chcecie się przyznać do łez na policzku? A oto inne piosenki przy których nie raz zakręciła mi się łza. Bonnie Tyler-You're the greatest love,Chris norman-hunters of the night,Nino de angelo-laureen,C.C.Catch-are you serious,Bonnie Bianco-cry in the night...itd...itd... 
-
daroblue
Nie wiem co powiedziec raczej jak pozostalych gdy slucham utworow bohlena to raczej wyciagaja mnie z dolka niz pogranzaja w smutek i w zaduma chodz utwor blue system - taxi girl i historia tam opowiedziana ,no powiem szczerze czasami zbiera mi sie na smutek lub jakies pograzenie,ale ogolnie utwory sa do wyciagania ludzi z dolka a nie do ich wpadania.
muzyka to zycie jest z nami przez caly ten czas
- Elltoja
- Pioetrek
- Kontakt:
Może nie łzy ale pewną zadumę czasami wywołują w moim przypadku:
z MT np.:
Why did you do it just tonight
Standed in the middle of nowhere
If I...
z innych Bohlenanp.:
A Cry in the night
Oh, I miss you
Goodnight Marielin
Silent Water
Clouds in my coffee
Testamente d'Amelia
Cry on my shoulder (z zastrzeżeniem, że w czasie zwrotek dumam dlaczego tego nie zaśpiwał kto inny, albo przynajmniej jeden wokalista)
z innych np.:
Dance in Heaven - T. Andersa
Pozdrawiam
Piotrek
z MT np.:
Why did you do it just tonight
Standed in the middle of nowhere
If I...
z innych Bohlenanp.:
A Cry in the night
Oh, I miss you
Goodnight Marielin
Silent Water
Clouds in my coffee
Testamente d'Amelia
Cry on my shoulder (z zastrzeżeniem, że w czasie zwrotek dumam dlaczego tego nie zaśpiwał kto inny, albo przynajmniej jeden wokalista)
z innych np.:
Dance in Heaven - T. Andersa
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Louie, Louie, Louie