Thomas Anders - wspaniały kucharz

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

Thomas Anders - wspaniały kucharz

Post autor: Feliks Maliszczak »

Właśnie oglądam na ZDF program z Thomasem Andersem - " Lafer! Lichter! Lecker! ". Thomas to wspaniały kucharz umie wspaniale przyrządzać przeróżne potrawy. Thomas wspaniale gotuje kolekcjonuję Thomasa przepisy które podaje. Thomas przepięknie wyglądał w tym fartuszku kucharskim. Rok temu Thomas podawał swój przepis na placki kartoflane ja zrobiłem według przepisu Thomasa wyszły przepyszne.Chciałbym żeby Thomas podał mi swój przepis na oponki i gofry. Thomas jest dla mnie najlepszym z kucharzy i cukierników na świecie nie ma rzeczy której Thomas nie potrafił by zrobić. Thomas jest mistrzem w ubijaniu piany. Na zawsze oddany Thomasowi Fan - Feliks Maliszczak
Ostatnio zmieniony ndz sty 14, 2007 20:47 przez Feliks Maliszczak, łącznie zmieniany 1 raz.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

Też oglądałam ten program. Te potrawy wyglądały tak smakowicie że byłam gotowa zjeść telewizor :P. A Thomas to naprawdę ma wprawę w gotowaniu. Byłam pod dużym wrażeniem- szczególnie jak ubijał pianę :]
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

Smakowite Potrawy Thomasa

Post autor: Feliks Maliszczak »

Jak zobaczyłem te pyszności Thomasa odrazu zachciało mi się jeść, a byłem bardzo głodny. Odrazu te wszystkie zrobione przez Thomasa najwspanialszego kucharza potrawy zjadł bym odrazu. Thomas ma wspaniałą wprawę w gotowaniu i dobrze umie wszystko zrobić, może niedługo zacznę jeść obiady w stołówce Thomasa, bo takich pyszności jakie gotuje Thomas nigdzie nie dają a to dla mnie najlepsza Thomasowa kuchnia coś pysznego od Thomasa dla każdego. Na zawsze oddany Thomasowi Fan Feliks Maliszczak
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Awatar użytkownika
Jennifer

Feliks, odnoszę wrażenie że dla Ciebie synonimem przymiotnika 'wspaniały' jest Thomas :P
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

O matko, Feliks! Jak byś zobaczył Thomasa jak wyrzuca śmieci, to też byś powiedział, że to najwspanialszy wynosiciel śmieci, i że nigdy nie widziałeś, żeby ktoś z taką gracją trzymał kubeł :lol:! Człowieku, ty masz chyba sporego bzika na punkcie Andersa, ale nie martw się. Ja uwielbiam Bohlena i wszystko co się z nim wiąże, ale przecież ja dostrzegam jego złe strony, bo on niewątpliwie je ma!
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Również się ciesze, że Tom jest nie tylko dobry w śpiewaniu. Zawsze licze Feliks ilość "Thomasów" w twoich postach, teraz chyba pobiłeś rekord :) . Nie martw się też mam bzika na jego punkcie.
Awatar użytkownika
Jennifer

dodaj jeszcze do tego ilość przymiotnika "wspaniały" :wink:

A ze Thomas jest wspaniały to się rozumie samo przez się :P
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże :P
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Jennifer, fajny opis :D.
Awatar użytkownika
Jennifer

A dziękuję, cieszę się że Ci sie spodobał. To moje ulubione powiedzenie :lol:
Siedzenie W Norze
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Krzychoo pisze:Również się ciesze, że Tom jest nie tylko dobry w śpiewaniu. Zawsze licze Feliks ilość "Thomasów" w twoich postach, teraz chyba pobiłeś rekord :) . Nie martw się też mam bzika na jego punkcie.
Chyba większość z nas ma bzika na punkcie Thomasa (może poza fanami Dietera)...inaczej nas by tu nie było :)...podobno każdy ma jakiegoś bzika :D a świat były zbyt ponury i smutny bez tych bzików. Bez odskoczni od codziennych obowiązków, poważnej pracy lub nauki człowiek by zwariował :lol:
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Jennifer

Elltoja pisze: Chyba większość z nas ma bzika na punkcie Thomasa (może poza fanami Dietera)...inaczej nas by tu nie było :)...podobno każdy ma jakiegoś bzika :D a świat były zbyt ponury i smutny bez tych bzików. Bez odskoczni od codziennych obowiązków, poważnej pracy lub nauki człowiek by zwariował :lol:
True, true, true. Nic dodać nic ująć. Wczoraj przejrzałam swoje stare kartony z "pamiątkami" i znalazłam moją sekretną teczkę o MT z czasów liceum :P. Zbierałam tam wszelkiego rodzaju wycinki i plakaty dotyczące Thomasa i Dietera. W akcję wyłapywania materiałów była zaangażowana cała moja rodzina plus pół klasy ze szkoły :lol: To były piękne czasy (łezka się w oku kręci). Dodam tylko, ze nie miałam wtedy neta więc te wszystkie plakaty i wycinki były dla mnie produktem ekskluzywnym :P
Siedzenie W Norze
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Zajefajnie masz, jak był szał na Modern, to mnie jeszcze na świecie nie było i chciałabym mieć chociaż jeden plakat...
Awatar użytkownika
Jennifer

Jak był prawdziwy szał na MT (lata 80-te) to ja dopiero uczyłam się chodzić i mówić :P. Natomiast ich comeback przypadł na mój okres dojrzewania i fascynacji (przystojnymi) piosenkarzami.
Siedzenie W Norze
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Louie, Louie, Louie pisze:Zajefajnie masz, jak był szał na Modern, to mnie jeszcze na świecie nie było i chciałabym mieć chociaż jeden plakat...
ja właśnie znalazłam kilka starych, głownie z gazet...niestety są w opłakanym stanie... miałam jeden kupiony, poszedł już do kosza :?
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Jennifer

Ja mam głównie z Bravo :wink: Od koleżanek z liceum dostałam też swego czasu artykuł z jakieś gazety z kursem j. niemieckiego. Jednak najgorszy artykuł dała mi moja kuzynka( z niemałą satysfakcją zresztą bowiem zawsze się z MT wyśmiewała, specjalnie mi na złość). Autorka owego artykułu zjechała MT równo *głupia baba :evil: *

Gdyby ktoś był zainteresowany to mogę zrobić skany i udostępnić :wink:
Siedzenie W Norze
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Hej! Ja jestem zainteresowana!!!
Ja mogłabym Ci nawet zapłacić. Ale to co, na maila wyślesz? Masz tu moje GG to się umówimy: 4911068
ODPOWIEDZ