Thomas Anders - wspaniały kucharz
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
Thomas Anders - wspaniały kucharz
Właśnie oglądam na ZDF program z Thomasem Andersem - " Lafer! Lichter! Lecker! ". Thomas to wspaniały kucharz umie wspaniale przyrządzać przeróżne potrawy. Thomas wspaniale gotuje kolekcjonuję Thomasa przepisy które podaje. Thomas przepięknie wyglądał w tym fartuszku kucharskim. Rok temu Thomas podawał swój przepis na placki kartoflane ja zrobiłem według przepisu Thomasa wyszły przepyszne.Chciałbym żeby Thomas podał mi swój przepis na oponki i gofry. Thomas jest dla mnie najlepszym z kucharzy i cukierników na świecie nie ma rzeczy której Thomas nie potrafił by zrobić. Thomas jest mistrzem w ubijaniu piany. Na zawsze oddany Thomasowi Fan - Feliks Maliszczak
Ostatnio zmieniony ndz sty 14, 2007 20:47 przez Feliks Maliszczak, łącznie zmieniany 1 raz.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
Smakowite Potrawy Thomasa
Jak zobaczyłem te pyszności Thomasa odrazu zachciało mi się jeść, a byłem bardzo głodny. Odrazu te wszystkie zrobione przez Thomasa najwspanialszego kucharza potrawy zjadł bym odrazu. Thomas ma wspaniałą wprawę w gotowaniu i dobrze umie wszystko zrobić, może niedługo zacznę jeść obiady w stołówce Thomasa, bo takich pyszności jakie gotuje Thomas nigdzie nie dają a to dla mnie najlepsza Thomasowa kuchnia coś pysznego od Thomasa dla każdego. Na zawsze oddany Thomasowi Fan Feliks Maliszczak
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
- Louie, Louie, Louie
O matko, Feliks! Jak byś zobaczył Thomasa jak wyrzuca śmieci, to też byś powiedział, że to najwspanialszy wynosiciel śmieci, i że nigdy nie widziałeś, żeby ktoś z taką gracją trzymał kubeł
! Człowieku, ty masz chyba sporego bzika na punkcie Andersa, ale nie martw się. Ja uwielbiam Bohlena i wszystko co się z nim wiąże, ale przecież ja dostrzegam jego złe strony, bo on niewątpliwie je ma!
Germany's most successful pop duo ever.
- Louie, Louie, Louie
- Elltoja
Chyba większość z nas ma bzika na punkcie Thomasa (może poza fanami Dietera)...inaczej nas by tu nie byłoKrzychoo pisze:Również się ciesze, że Tom jest nie tylko dobry w śpiewaniu. Zawsze licze Feliks ilość "Thomasów" w twoich postach, teraz chyba pobiłeś rekord. Nie martw się też mam bzika na jego punkcie.
- Jennifer
True, true, true. Nic dodać nic ująć. Wczoraj przejrzałam swoje stare kartony z "pamiątkami" i znalazłam moją sekretną teczkę o MT z czasów liceumElltoja pisze: Chyba większość z nas ma bzika na punkcie Thomasa (może poza fanami Dietera)...inaczej nas by tu nie było...podobno każdy ma jakiegoś bzika
a świat były zbyt ponury i smutny bez tych bzików. Bez odskoczni od codziennych obowiązków, poważnej pracy lub nauki człowiek by zwariował
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże
Nic Tu Nie Pomoże
- Louie, Louie, Louie
- Jennifer
- Elltoja
- Jennifer
Ja mam głównie z Bravo
Od koleżanek z liceum dostałam też swego czasu artykuł z jakieś gazety z kursem j. niemieckiego. Jednak najgorszy artykuł dała mi moja kuzynka( z niemałą satysfakcją zresztą bowiem zawsze się z MT wyśmiewała, specjalnie mi na złość). Autorka owego artykułu zjechała MT równo *głupia baba
*
Gdyby ktoś był zainteresowany to mogę zrobić skany i udostępnić
Gdyby ktoś był zainteresowany to mogę zrobić skany i udostępnić
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże
Nic Tu Nie Pomoże
- Louie, Louie, Louie