Bad Boys Blue & C.C.Catch

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Mike

Bad Boys Blue & C.C.Catch

Post autor: Mike »

Obrazek
25 sierpnia 2007 Bad Boys Blue i C.C.Catch wystąpią w Windberg Arena w Freital/Drezno (Niemcy). Więcej szczegółów na http://www.badboysblue.eu
Pozdrowienia
jkris

Post autor: jkris »

a moze nagraliby cos wspolnie? bylalby to jakas okazja na uslyszenie CCCatch spiewajacej cos nowego i to w stylu, ktory lubimy...
moze ktos ją namowi ;-)
Mike

jkris pisze:a moze nagraliby cos wspolnie?
Nic takiego nie ma w planach, a wspólny koncert to po prostu okazja do świetnej zabawy dla fanów muzyki lat 80-tych.
jarek

Post autor: jarek »

A kiedy C.C.C zawita do Polski?
Zapraszam na forum Papa Dance
www.stasiakpawel.fora.pl Obrazek
jkris

Post autor: jkris »

na Św. Bigdy zapewne :(
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Do Mike!

Post autor: Simon_Belissimo »

Cześć Mike.Przeglądałem sobie twoją stronkę o Bad Boys Blue.
Zaskoczyła mnie informacja,że członkowie tego zespołu mieszkają w...POLSCE???
Czy to prawda?Aż mi się nie chce wierzyć,jak to możliwe?
Czekam na odpowiedź.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
Deja Vu

Re: Do Mike!

Post autor: Deja Vu »

Simon_Belissimo pisze: Zaskoczyła mnie informacja,że członkowie tego zespołu mieszkają w...POLSCE
A mi się nie chce w to wierzyć!
Love Suite
Mike

Re: Do Mike!

Simon_Belissimo pisze:Cześć Mike.Przeglądałem sobie twoją stronkę o Bad Boys Blue.
Zaskoczyła mnie informacja,że członkowie tego zespołu mieszkają w...POLSCE???
Czy to prawda?Aż mi się nie chce wierzyć,jak to możliwe?
Czekam na odpowiedź.
Hej,
tak to prawda - zarówno John, jak i Carlos mieszkają na stałe w Polsce. Zasmuca nas fakt, iż mimo, że informacja taka jest podana na oficjalnej witrynie, kwestionujecie ją...
Ale do rzeczy - po prostu, obydwaj panowie ożenili się z Polkami, mają z nimi śliczne córeczki i mieszkają w naszym pięknym kraju. Naprawdę, dziwią nas tego rodzaju spekulacje i niedowierzanie...
Dla artysty to żaden problem, jesteśmy w UE, mamy otwarte granice, a samolotem można w każdej chwili dotrzeć do studia nagraniowego, jak i na każdy koncert. A co za różnica, czy startujemy z Warszawy czy z Kolonii?
Deja Vu pisze:
Simon_Belissimo pisze: Zaskoczyła mnie informacja,że członkowie tego zespołu mieszkają w...POLSCE
A mi się nie chce w to wierzyć!
To już twój problem. Sorry, ale jeżeli ktoś nie potrafi przyjąć pewnych faktów do wiadomości, to już nie nasza sprawa...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Jestem w szoku...

Post autor: Simon_Belissimo »

Mike-dzięki za szybką odpowiedź,można na Ciebie liczyć.
Jedyne co mogę teraz powiedzieć-jestem w szoku... :shock:
Nic na ten temat nie wiedziałem.Cóż za zbieg okoliczności sprawił,że obaj panowie mają za żony Polki (Może to też wiesz).
Dla mnie to trochę taka informacja,jakbym się dowiedział,że np.Madonna mieszka dwie ulice dalej od mojej... <pokręcony>
A wiesz może w jakim mieście mieszkają?
:> Z góry dziękuję.
Teraz sobie marzę o tym,by kiedyś moja Sisuńka (czyt.C.C.Catch) zamieszkała w Polsce. <bezradny>
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
ODPOWIEDZ