Od Indiggo dla wszystkich fanów Modern Talking
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Od Indiggo dla wszystkich fanów Modern Talking
Siostry Indiggo życzą fanom Modern Talking wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2007, a ja życzenia te przekazuję
Żeby było ciekawiej - życzenia dostaliśmy prosto z Nowego Jorku wraz z załączoną fotką 

Jak piszesz tak cię widzą.
- Louie, Louie, Louie
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Louie, Louie, Louie
- vader
A co ma piernik do wiatrakaLouie, Louie, Louie pisze:jak na prawdę lubisz Modern Talking i Blue System to Michaelę i gabrielę też powinnaś lubić
To tak jakby było że jak lubię Dietera to muszę lubić Alexandra, nie wszystkie produkcje Dietera mogą się podobać jego fanom.
America - oh it's saturday night
America - lazer beams, and lights
http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty
mojej roboty
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Mateusz
ArCrack pisze:Nie będę lubił jakiegoś nagrania tylko dlatego, że jest "written by Dieter Bohlen"
W rzeczy samej! Jeśli chodzi o muzykę Dietera to jestem fanem przede wszytskim MT i BS (ostatnio też CC Catch słucham choć nie do końca mi odpowiada jej sposób śpiewania) jednakże nigdy się nie przekonam to DSDS, Yvonne Catterfield, Natalie Thineo(w tym jedynym przypadku kilka utworów było nawet OK), a także do Indiggo (ich utwory są moim zdaniem najsłabszymi jakie Bohlen kiedykolwiek napisał)vader pisze:To tak jakby było że jak lubię Dietera to muszę lubić Alexandra, nie wszystkie produkcje Dietera mogą się podobać jego fanom.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Louie, Louie, Louie
Ja jeśli lubię Dietera, to lubię także Thomasa, Ivonne, Bonnie, Indiggo, Nathalie, C.C. Catch itd... Bo jeden człowiek, ma jeden styl. I jeśli lubię np. Brother Louie to dziwne, żebym nie lubiła Cheri Lady, bo one są do siebie bardzo podobne, rozumiecie o co mi chodzi? Ja nie zmuszam fana Blue System, żeby nagle polubił piosenki Yvonne Catterfield, ale one są do siebie podobne, bo układał je jeden człowiek, no KaPeWu????
Germany's most successful pop duo ever.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Bohlen ma jeden styl?
"Brother Louie" i "Cheri, Cheri Lady" owszem, ale czy "Sorry Little Sarah", "Take Me To The Clouds", "Take Me Tonight", "Laila", "Hale Hey Louise", "Bitte Bitte Bitte" i "Für immer und ewig" brzmią są do siebie podobnie? Ej no, Louie, nie sądzisz, że trochę spłycasz to co Bohlen nagrał w przeciągu swojej kariery?![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Brother Louie" i "Cheri, Cheri Lady" owszem, ale czy "Sorry Little Sarah", "Take Me To The Clouds", "Take Me Tonight", "Laila", "Hale Hey Louise", "Bitte Bitte Bitte" i "Für immer und ewig" brzmią są do siebie podobnie? Ej no, Louie, nie sądzisz, że trochę spłycasz to co Bohlen nagrał w przeciągu swojej kariery?
- Mateusz
No własnie rzecz w tym że Blue System i Yvonne Catterfield to muzycznie dwie zupełnie różne bajki i nie wiem skąd pomysł że te nagrania są podobne (?) Bohlen to twórca wszechstronny na co dowodem są utwory przytoczone przez ArCracka w poście powyżejLouie, Louie, Louie pisze:Ja nie zmuszam fana Blue System, żeby nagle polubił piosenki Yvonne Catterfield, ale one są do siebie podobne, bo układał je jeden człowiek, no KaPeWu???
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- vader
Dokładnie, gdyby wszystkie utwory miały jeden styl to Hale, Hey Louise musiało by być hitem na miarę Brother Louie 
America - oh it's saturday night
mojej roboty
mojej roboty
- Louie, Louie, Louie
Nie sądzę, dla niejednych w moim otoczeniu wszystko to to samo. Mylą Bohlena z Andersem, C.C. Catch z Nathalie Tineo, a przedewszystkim Modern Talking z Blue System i ja nikogo nie zmuszam, ale ja na przykład jeśli lubię Dietera, to prawie wszystkich artystów, którzy jakoś się z Bohlenem łączą, no wybacz
.
Germany's most successful pop duo ever.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ja pewnie pomyliłbym Vadera z Acid Drinkers
Nie mam pojęcia o metalu, ale w wypadku twórczości Bohlena różnice między stylami w jakich się obracał jest aż nadto widoczna, i styl takich płyt jak "Verliebte Jahre" Petera Alexandra, "Kuschelzeit" Wildecker Herzbuben, większość "Here I Am" Blue System, "United" DSDS czy albumu Ala Martino mi osobiście raczej nie odpowiada
Nie zniósłbym prawie 700 podobnych piosenek