Cieszy mnie, że Thomas zaczyna w styczniu pisać nowe piosenki. Nie będzie drugiej części "Songs Forever"
Thomas - album 2008/2009 - plany
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Thomas - album 2008/2009 - plany
Jak w newsie na stronie głównej 
Cieszy mnie, że Thomas zaczyna w styczniu pisać nowe piosenki. Nie będzie drugiej części "Songs Forever"
Po cichu liczę na normalny, popowy album, może z delikatnymi zaciągami w stronę czegoś jak "Souled" 
Jak piszesz tak cię widzą.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- vader
huuuuurrrraaaaaaaNie będzie drugiej części "Songs Forever"
licze na jakieś utwory w stylu Independent Girl
America - oh it's saturday night
America - lazer beams, and lights
http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty
mojej roboty
- Pioetrek
- Kontakt:
Szkoda, że Thomas nie załapał się na jego listopadową płytę z samymi duetami, może się nie zdarzyć kolejna taka okazja bo w kontekście wcześniejszych informacji podejrzewam, że miało to związek właśnie z tym wydawnictwem.Co do duetu, to może Cliff Richard będzie jakoś w przeciągu roku dostępny
A ja chciałbym, żeby conajmniej połowę nowej płyty stanowiły autorskie utwory Thomasa. Wierzę, że dałby radę.niech pisze ale slowa, muzyke lepiej zeby ktos inny komponowal...
Poprzednia płyta była z orkiestrą (chociaż wg mnie słabo to wyeksponowano w nagraniach) teraz powinna być płyta z chórem...
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Mateusz vel. Kokos
- Louie, Louie, Louie
- Mateusz vel. Kokos
- vader
też tego nie kupiłem i nie zamierzam, nie lubie swingu, chciałbym aby album był mieszanką takiego This Time z jakimś nowym stylem
America - oh it's saturday night
mojej roboty
mojej roboty
- Louie, Louie, Louie
Arek, ale śliczny avatar! Gdzie taki świetny znalazłeś
? A wracając do tematu- Deja vu, ja nie będę słuchać z zamiłowaniem, bo ja osobiście wolę Dietera. Kiedyś jak Thomas był przystojny to jeszcze uszedł w tłumie... ale teraz... teraz to ja się z zamiłowaniem wsłuchuję w moje świeżutko kupione w necie "Dieter- the hits" ![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Germany's most successful pop duo ever.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Dostałem niedawno "Meine Hammer-Sprüche" Dietera, a okładka tej książki idealnie nadaje się jako baza pod okładkę płyty DB i nieco poniosła mnie fantazja 
Co do słuchania z zamiłowaniem, to wszystko zależy od Thomasa
Z orkiestrą można nagrywać cudowne piosenki, ale na "Songs Forever" było tej orkiestry jak dla mie stanowczo za mało. Za dużo z kolei tych wszystkich jazzowo-swingowych elementów, których strasznie nie lubię. W efekcie płytę kupiłem pół roku po premierze na Allegro w wersji ukraińskiej (ukraińskiej - nie pirackiej
).
Jeśli nowy album będzie produkowany z Peterem Riesem, mam nadzieję że będzie tam mało ballad.
"You Are My Life", "Close Your Eyes To Heaven" czy "Thru With Love" były cudowne, ale nowsze ballady spółki Anders/Ries w większości do mnie nie trafiają. Choć jeśli Thomas chciałby tą płytę napisać sam... takie właśnie nagrania mogą się na niej znaleźć 
Co do słuchania z zamiłowaniem, to wszystko zależy od Thomasa
Jeśli nowy album będzie produkowany z Peterem Riesem, mam nadzieję że będzie tam mało ballad.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
sandra225