Witam!
Poszukuję osób, które chcą pojechać na tą imprezkę. Wrocław mile widziany )) Z tego co wyłapałam, to impreza jest otwarta, czyli nie tylko dla zrzeszonych Fanclubowiczów, ale pewnie ilość miejsc jest ograniczona. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Gdzie ewentualnie można zamawiać bilety i jak to wszystko od strony organizacyjnej wygląda??
Z góry dziękuję za info!
POzdrowionka!!
Bilety kupuje się na miejscu, 12 euro od osoby, nie ma żadnej przedsprzedaży, nie są wymagane także zaproszenia. Organizatorzy oczekują około 500 osób. Każdy może zrobić sobie fotkę z Thomasem zamieniając przy okazji z nim parę słów. Będzie można też wygrać kolację dla dwóch osób z Thomasem No i oczywiście koncert - Thomas na pewno coś zaśpiewa, ale nie wiadomo jeszcze co dokładnie.
Ja chętnie bym pojechał na to spotkanie. Jestem co prawda przede wszystkim fanem Dietera ale bardzo chętnie spotkałbym się z drugą połową MT.
Jestem z Częstochowy, krolik 101 z Wrocławia. Jeszcze ze dwie osoby z naszych okolic i można by się dogadać...
Tą odległość macie wykorzystać i koniec - bez dyskusji. Macie się zorganizowac, pojechać i bawieć się dobrze! ROZKAZ!! I na pocieszenie przysłać mi na mazury karę z autografem Thomasa .
Dzięki !
To jak? Jest ktoś chętny?? Kurcze, ludziska zmobilizujmy się i jazda! W wiekszym gronie zawsze raźniej. Koszt dojazdu (pociągiem, autokarem) bedzie gdzieś około 300 zeta (licząc od Wrocka), jazda ok. 16 godz, ale CZY NIE WARTO?? No wiadomo, że dużo by chciało, ale nie każdego stać, ale Ci co sobie mogą pozwolić..? Wystarczy wyciągnąc rękę i wziaść to co się chce......
Moj potencjalny wyjazd stoi pod znakiem zapytania ale nie ze względu na koszty. Gdyby mi inne sprawy nie przeszkodziły to jechałbym samochodem i mogłbym zabrać jeszcze 3 osoby. Koszt przejazu wtedy wyniosłby znacznie mniej niż 300 zł ale zapewne należałoby doliczyć jakiś nocleg.
Też bym sie wybrała ale jest problem... niestety finansowy:-(. Miłej zabawy dla tych ktorzy jadą:). Może dożyje czasów kiedy Thomas zagości u nas w Polsce co jest moim najwiekszym marzeniem.
Arku! Czy masz jakieś nowe informacje na temat tego spotkania? Czy wszystko co napisałeś w swoim poście dzisiaj się potwierdza?
No i najważniejsze! Jaki jest dokładny termin tego spotkania?
Zdecydowałem się jechać na to spotkanie. Pod warunkiem jednak, że znajdę towarzystwo które pokryje koszty podróży.
Na ten moment moja propozycja jest taka:
Mogę zabrać 3 osoby.
Koszt: +-200zł od osoby
Wyjazd 5 stycznia rano. Nocleg w Niemczech (nie wiem jaki byłby to koszt...)
Po spotkaniu wyjazd do Polski.
Jestem otwarty na ewentualne inne propozycje i pomysły.
Zainteresowanych proszę o kontakt na priva lub email.