London Boys
-
Arturo1000
London Boys
Witam.
Mam wielką prośbę do Was. Otóż czy znajdzie się ktoś , kto posiada wersje instrumentalne piosenek zespołu London Boys z albumu "Twelve Comandments of dance" lub innych albumów? Poszukuje też wersji piosenek z singli także z wyżej wymienionego albumu. Gdyby ktoś miał czas, mógł prosiłbym o przesłanie mi choć kilka takich rzeczy/ ewentualnie linku gdzie mógłbym pobrać.
Z góry dzięki! Pozdrawiam[/url]
Mam wielką prośbę do Was. Otóż czy znajdzie się ktoś , kto posiada wersje instrumentalne piosenek zespołu London Boys z albumu "Twelve Comandments of dance" lub innych albumów? Poszukuje też wersji piosenek z singli także z wyżej wymienionego albumu. Gdyby ktoś miał czas, mógł prosiłbym o przesłanie mi choć kilka takich rzeczy/ ewentualnie linku gdzie mógłbym pobrać.
Z góry dzięki! Pozdrawiam[/url]
-
Arturo1000
-
Arturo1000
No qrde, nie żebym walił posty bez końca ale każdy zajrzy (juz ponad 80 wyświetleń) ale nikt nie odpisze. Nie mogę siedzieć często na kompie i nie mam wielkiej szansy wykazać się/uczestniczyć w "życiu forum" tym bardziej, że nie jestem tak "wtajemniczony" w poszczególne tematy. No ale może ktuś odpisze czy coś. W końcu może ktoś dopomoże
Pozdro
Pozdro
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
kaczanoga
Zajrzyj na to forum http://dwmteam.ovh.org/index.php jest tam prawie wszystko związane z muzyką italodisco oraz 80's a jesli czegos nie znajdziesz to poproś w dziale poszukiwane.
pozdrawiam
kaczanoga
pozdrawiam
kaczanoga
-
Arturo1000
-
kaczanoga
-
Arturo1000
- tanathos
London Boys
co sądzicie o tym zespole?
przy okazji, poszukuję odpowiedzi na kilka pytań z nim własnie związanych:
-kto śpiewał w refrenach London Boys?
-i czy byli to panowie z SiB?
przy okazji, poszukuję odpowiedzi na kilka pytań z nim własnie związanych:
-kto śpiewał w refrenach London Boys?
-i czy byli to panowie z SiB?
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- Peter
Re: London Boys
Może być, melodie całkiem fajne, a piosenki też są w miare, trochę za dużo śpiewają falsetem, a moją ulubioną piosenką jest "London nights".
- Gosia91
Lubię ten zespół !
Ich album "Twelve Comandments of dance" jest świetny
Szkoda, że zginęli w wypadku..
Sorry Little Sarah
..
- IndependentGirl
Bardzo lubię Requiem i Harlem Desire. Nie znam wszystkich utworów, ale z tych co udało mi się usłyszeć, to mogę powiedzieć, że piosenki są świetne.

- Adek
Równiez jestem sympatykiem nagrań tego zespołu. Przypadek śmierci członków tego zespołu swiadczy o tym, ze takze znani, slawni ludzie nie znają daty ani godziny swojego końca... 
Modern Talking.....i wszystko jasne!
- Peter
Dużo tam słychać głosu Rolfa, szczególnie w takim "Dance, dance, dance'. Może dlatego, że Panowie z LB nie sa wielkimi śpiewakami.
Nie bardzo im sie na pierwszej płycie udało to "Chinese radio", pozostałe piosenki w porzadku, ponad przeciętność wybijają się "Requiem", "Kimbeley" i "Harlem Desire".