Mandaryna w Stanach z Modern Talking!

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

Patrzcie i nie padnijcie ze śmiechu!!!

Cytuję: "Według dzisiejszego wydania gazety "Rewia", podczas swojej amerykańskiej trasy koncertowej Mandaryna będzie występować u boku Modern Talking."

http://muzyka.onet.pl/10172,1409357,newsy.html

bez kitu...
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

Czego to ludzie nie wymyśla.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Oznacza to pewnie trasę koncertową z udziałem Thomasa Andersa.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Bzdury typowe dla Onetu :roll:
Wybiórcze cytowanie, przekręcanie tłumaczeń, nagłówki nie mające związku z treścią, czy wreszcie kopiowanie artykułów bez weryfikacji - norma <młotek>
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Adi

Wątpliwa sprawa ale...?

Post autor: Adi »

Moim zdaniem to wątpliwe jest aby Thomas Anders zechciał spotkać się na kocercie z Mandaryną :) a to głównie z powodu takiego iż ostatnimi czasy odszedł on od stylu muzyki pop (co mnie troszkę martwi-może wróci do niej) i bardziej skupił się na rozwijaniu twórczości, która mu obecnie bardziej pasuje, czyli przeróbki starszych znanych utworów oraz muzyka, jakby ją określić?, taka jazzowo-swingowa (coś w stylu YMHYMS z DVD Collection). :roll:
No i poza tym nie za bardzo mi się chce wierzyć że Thomas zechciałby zaśpiewać z Mandaryną z Polski, gdyż nie dawno w jubileuszowym programie ZDF-Fernsehgarten Thomas zapytany przez prowadzącą "Kiwi" -z jakim wykonawcą chciałby jeszcze zaśpiewać w duecie- odpowiedział, że marzy o tym by zaśpiewać z Celine Dione a nawet Barbarą Streisand. A więc jest to raczej styl muzyki trochę dalszy od tego co wykonuje obecnie Mandaryna. :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Thomas na zagranicznych koncertach nadal śpiewa taneczne nagrania zarówno MT jak i swoje. Jest więc całkiem możliwe, że jednego wieczoru na jednej scenie wystąpi Mandaryna, a po niej Thomas - nie raz Polacy zapraszali go już na występy do Stanów.
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

ArCrack pisze:(...) na jednej scenie wystąpi Mandaryna, a po niej Thomas (...)
Chyba na zasadzie kontrastu :lol: .
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

DJe przed amerykańskimi koncertami Thomasa puszczali już w zeszłym roku "polski dance" (cokolwiek to oznacza :D), więc jak widać utrzymują ten sam system ;)
Mike

Post autor: Mike »

Tutaj jest więcej informacji i nawet plakacik reklamujący imprezę ;-)
http://forums.eurodancehits.com/showthread.php?tid=1434
Obrazek[/img]
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

O Matko, dlaczego Thomas z NIĄ!!!! brrrr I dlaczego Bohlen jest na tym plakacie!!! straszne....
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Deja Vu

Re: Wątpliwa sprawa ale...?

Post autor: Deja Vu »

Adi pisze:Moim zdaniem to wątpliwe jest aby Thomas Anders zechciał spotkać się na kocercie z Mandaryną
Być może chcą się spotkać w sprawach sercowych. Mandaryna może śpiewać za bardzo nie potrafi, ale laska z niej jest raczej nieprzeciętna. 8)

P.S. Na tym plakacie jest coś takiego jak POLSAT2. Czyżby była transmisja?
Love Suite
jkris

Modern Talking plus Mandaryna

Post autor: jkris »

nie wiem czy ogladaliscie Dzien dobry TVN w sobote- gosciem byla Mandaryna i tam znowu mowili o jej wspolnych koncertach z Modern Talking w USA i Polsce. podobno maja byc tez 3 w naszym kraju..
wszyscy wiemy, ze Moder Talking nie ma ale moze chodzi o wystepy Andersa z repertuarem MT- szkoda tylko, ze z Mandaryna ;-)
wiecie cos wiecej o tym?
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

jkris pisze:nie wiem czy ogladaliscie Dzien dobry TVN w sobote- gosciem byla Mandaryna i tam znowu mowili o jej wspolnych koncertach z Modern Talking w USA i Polsce. podobno maja byc tez 3 w naszym kraju..
widziałem i powiem szczerze że PIERWSZY raz usłyszałem i zobaczyłem spokojną , zrównowazoną i sensownie wypowiadającą się Mandarynę, naprawde miłe zaskoczenie
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Alonedb

Post autor: Alonedb »

Mnie Mandaryna zawsze się podobała - to Michał z Ich Troje był dla mnie groteskowym niewyrośniętym chłopcem.
To, że Marcie się powinęła noga w Sopocie, to pikuś. Myślę, że jej szoł wart jest postawienia obok T.Andersa, bo nieoszukujmy się bez Bohlena to nie wróżę Andersowi kariery, choć chciałbym, bo tworzy ciekawą muzę, ale niedocenianą przez krytyków.
Mogą to być ciekawe występy.......
Awatar użytkownika
R.S.

Post autor: R.S. »

Na szczęście nie wystąpią jednak razem :D :
"Menedżment Marty "Mandaryny" Wiśniewskiej poinformował w oświadczeniu, iż nie dojdą do skutku wspólne recitale Polki i zespołu Modern Talking w USA. Jak napisano, wina leży po stronie organizatora."
Więcej: http://www.onet.pl/536

Pozdrawiam
R.S.
Awatar użytkownika
Deja Vu

Post autor: Deja Vu »

Love Suite
ODPOWIEDZ