Najgorsze albumy Bohlena.

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Najgorsze albumy Bohlena.

Post autor: Peter »

Jakie są wasze typy na nie? Dla mnie na pudle byłyby trzy: Pietro Lombardi - "jackpot", Christian Bakotessa - "Unbelivable" i Prince Damien - "Glucksmoment" tych albumów na pewno nie byłbym w stanie wysłuchać dłużej niż kilka minut.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Najgorsze albumy Bohlena.

Post autor: atlantyda ;o) »

Chyba wszystko co pochodzi z DSDS i Das Supertalent. Nie wiem czy Bohlen jest w stanie wyprodukować coś na prawdziwym poziomie. Coś dla swoich fanów, a nie dla fanów wymienionych wyżej programów.
Awatar użytkownika
pit40

Post autor: pit40 »

Witam, według mnie najgorszym albumem ostatnich lat jest ten drugi album Vanessy Mai Regenbogen jest po prostu beznadziejny!!! 17 utworów o 10 za dużo!!! i może trzy piosenki jeszcze w miarę strawię....z muzyczką Bohlena jestem już od ponad 30 lat ale takiego albumu jeszcze nie słyszałem.... natomiast za jeden z lepszych i to od DSDS uważam album Severino - świetna muzyka i aranżacja dla mnie szok jeśli chodzi o rok 2015 w twórczości Dietera. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

To znaczy "Regenbogen" to tylko kilka piosenek Dietera Bohlena a Severino? Dla mnie wokalna i muzyczna rewelacja.
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

No cóż... dla mnie po drugim rozpadzie MT nie ma już czego słuchać.
Niemieckie idole i inne bzdety zupełnie mnie nie interesują, to nie ten rodzaj muzyki.
Podejrzewam, że Dieter nie skomponuje już ani jednej piosenki, która mnie się spodoba.
ODPOWIEDZ