MODERN JEANNE pisze:Oj przepraszam ale po twoim poście to można by było zapomnieć kim był Dieter w MT.
To prócz produkcji kompozytorem już nie był

Byl tez tekściarzem,był odpowiedzialny za tysiące innych rzeczy od akceptacji teledysku do tego za to w jakim programie TV będą występować.
Zresztą nawet niema dowodów na to ze nie śpiewał w chórkach
Bardzo dobrze wiem kim był Dieter Bohlen w MT i nie tylko w MT nie musisz mnie pouczać,napisałam ogólnie bo właśnie tacy jak Ty uważają,że MT to najpierw DB a potem TA.a czy w produkcjach np.CCC to tez najpierw Dieter a potem CCC i w pozostałych przypadkach innych artystów?Sam Bohlen nic by nie zdziałał.
MODERN JEANNE pisze:Widze ze dla niektórych MT to tylko Thomas.
Dla mnie i wielu MT to najpierw Dieter potem Thomas.
Dieter to taka złota raczka,odpierniczał kawal dobrej roboty i był silą napędowa całego zespołu.
Jak już napisałam nikt Bohlenowi nie ujmuje jego udziału w MT i ma prawo do robienia z tymi utworami co mu się żywnie podoba.
MODERN JEANNE pisze:A jak przeczytałam z twojego postu ze był tylko producentem to prawie się zakrztusiłam.
Na przyszłość nie jedz czytając moje posty bo widzisz czym to grozi

-taka moja luźna uwaga

Nie napisałam,że był tylko producentem ale głównie a to różnica,mój błąd,że nie dopisałam tego,ze był tekściarzem itd....co wcześniej wymieniłaś.
I pragnę dodać jeszcze fakt,że po 1 rozpadzie MT był plan aby miejsce Thomasa zajął Nino De Angelo ,ale wszyscy współpracujący blisko z MT ( w tym sam Dieter)wiedzieli,że ten numer nie przejdzie,że nikt tak nie pasuje do "Modern Talking" tak jak Thomas i Dieter i nikt Thomasa nie może zastąpić.
Ludzie wbijcie sobie do tych makówek,że "Modern Talking" to Thomas Anders i Dieter Bohlen,a nie głównie Thomas albo głównie Dieter i który ma większe zasługi dla zespołu.O ile mi wiadomo nagrody dostawali jako grupa a właściwie duet,każdy swoją statuetkę czy platynową lub złotą płytę i nie dzielono Ty dostaniesz to bo tylko tyle godzin siedziałeś w studio a ty to bo siedziałeś tyle godzin w studio.Każdy w studio nagraniowym ma swoje miejsce,każdy ma swoja robotę do zrobienia i każdy za swoje ma z pewnością inne wynagrodzenie.A po za tym przy produkcji albumu nie tylko Dieter Bohlen sie udzielal ale jak wiadomo Luis Rodrigez ma spore zasługi w tym jak wyglądały nagrania MT a on juz nagród za to nie dostawał. (czy dostawał?)