podziekowania za materialy

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
Zablokowany
gosiaczek31

podziekowania za materialy

Post autor: gosiaczek31 »

Hej
zauwazylam,, ze na Waszej bardzo fajnej stronce , uznania i pozdrowienia dla moderatora:) jest duzo materialow i podziekowań od i dla Roberta Latoszewskiego ... szkoda , ze robert nie podał od kogo ma WIEKOSZSC MATERIALOW ... :)))) jest mi przykro,ze tak postapil ... tzn sobie wszystko przypisał ..

pozdrawiam Was serdecznie
Malgosia Mayzel - MAGO - osoba która udost. i ofiarowala materialy dot MT - Robertowi Latoszewskiemu:) pozdrawiam tez Roberta

ps dziekuje za informacje Kasi ktora mnie o tym poinformowala:)
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

Podziekowania za materiały

Post autor: ROBERT_LATO »

Witaj Gosiu. Chciałbym sprostować kilka rzeczy a propo materiałów o jakich napisałaś... :)
Przeliczyłem w miarę dokładnie ilość "materiałów" o jakich piszesz, a które są umieszczane na stronie Arka i widnieje przy nich moje imię i nazwisko - i przyznam, że nie osiągnęłaś przytłaczajacej większości jeśli chodzi o opisy do płyt jakie podałem i skany okładek :(

Otóż płyt kupionych przeze mnie w Niemczech, Austrii, Włoszech, Anglii, Rosji, Francji, na Tajwanie itp. - o czym świadczą komentarze na moim koncie ebay.pl oraz allegro.pl jest 41 sztuk.

Płyt KUPIONYCH od Ciebie jest 58 szt. z czego przynajmniej 1/2 po walce z innymi chętnymi do ich kupna na allegro :)
OCZYWIŚCIE około połowy z 58 szt. (czyli około 24) kupiłem od Ciebie osobiście poza allegro ZA CO JESTEM CI WDZIĘCZNY. :D

Gosiu to nie moja strona o muzyce Bohlena - (a być może będę zakładał własną) - zatem Arek dziękuje mi za info o płytach i czasami skany bo mu je przesłałem, a nie uważam, bym musiał również pisać od kogo je kupowałem - bo tych ludzi OPRÓCZ OCZYWIŚCIE CIEBIE jest jeszcze sporo. :D
Obiecuję, że jak będę miał swoją stronę wówczas NA PEWNO napiszę przy poszczególnych płytach od kogo JE KUPIŁEM. :)

Podałem Arkowi wyłącznie informacje o płytach - CZYLI CZASY NAGRAŃ, LABELE, TYTUŁY NAGRAŃ, NAZWY ZESPOŁÓW, WYPISUJĄC TO WSZYSTKO Z PŁYT KUPIONYCH OD RÓŻNYCH OSÓB - KTÓRE SĄ NA DZIEŃ DZISIEJSZY JAK NAJBARDZIEJ MOJE.

A zatem nie wiem co miałaś na myśli pisząc "materiały" które mam od Ciebie - no chyba, ze chodzi Ci o kupione od CIEBIE płyty :)

Reasumując KOLEKCJĘ PŁYT JAKIE POSIADAM posiadam również DZIĘKI MAŁGOSI - WCALE TEGO NIE NEGUJĘ I ZA TO JESTEM CI WDZIĘCZNY - nie mniej jednak DEMENTUJĘ STWIERDZENIE :

Malgosia Mayzel - MAGO - osoba która udost. i ofiarowala materialy dot MT Robertowi Latoszewskiemu:)

- za wszystko co mam i co przekazałem Arkowi, a co znajduje się w opisach na stronie www.moderntalking.pl - ZAWSZE ZAPŁACIŁEM A PŁYTY Z KTÓRYCH POCHODZĄ INFORMACJE NA TEJ STRONIE KUPIŁEM ZA WŁASNE PIENIĄDZE - ŻADNEJ Z PŁYT Z KTÓRYCH POCHODZĄ OPISY NIE DOSTAŁEM ZA DARMO !!! - NA PEWNO Z TYM SIĘ ZGODZISZ GOSIU ???

JEDYNE DARMOWE MATERIAŁY JAKIE POSIADAM OD GOSI TO WYCINKI Z GAZET Z CAŁEGO ŚWIATA (GŁÓWNIE NIEMCY, ROSJA, POLSKA, FRANCJA, ANGLIA) DOTYCZĄCE BOHLENA I INNYCH "JEGO WYKONAWCÓW" - DZIĘKUJĘ CI NAPRAWDĘ BARDZO ZA NIE :) - ALE WYCINKÓW Z GAZET JAK DO TEJ PORY NIE PRZEKAZAŁEM ARKOWI I NIE ZOSTAŁY ONE UMIESZCZONE NA www.moderntalking.pl

Pozdrawiam Cię Gosiu BARDZO SERDECZNIE - Robert. :D

Ps. Mam nadzieję, że moje sprostowanie Cię usatysfakcjonowało :)
Do zobaczenia mam nadzieję wkrótce :)
Its haahd se Dieter tuh bie ;-)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Hmmm...nie chcę się wtrącać,ale uwaga Gosi jest nie na miejscu po tym co przeczytałam.
Znam ją trochę,znam jej ceny...
Tyle się wypowiem :wink:
gosiaczek31

moje ceny??????????????????????
gosiaczek31

A KIM TY JESTES ATLANTYDA??? jak sie komus cos zarzuca to sie nie ukrywa:)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Gliwice - mówi Ci to coś???
P.S.
Mysłowice,Sidzina...
Tak,tak ceny kosmiczne i to za kopie !!! :wink:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

W imieniu Pioetrka i swoim chciałbym tylko prosić, aby ten temat nie przekształcił się w wymianę "uprzejmości", oraz aby czysto prywatne sprawy były załatwiane czysto prywatnymi kanałami.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

OK.
Z mojej strony to już wszystko,nie zamierzam kontunuować ...
gosiaczek31

DLA ATLANTYDY

PS dla Ciebie altantyda to nawet 5 zl czy 1 zl jest duzo za plyte to prosze nie wypowiadaj sie na ten temat .... bo to az przykre.
Mysliz ,ze co kiedys to plyty "lezaly na ulicach" i wszystko bylo wszedzie ogolno dostepne ???? ty nigdy tego nie rouzmiesz. Wiec bardzo prosze nie pisz takich rzeczy.

pozdrawiam wszystkich serdecznie
gosia
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

O co Ci kobieto chodzi???
Jakie 5 czy 1 zł???!!!
25 zł za przegrany maxi singiel Steve Bensona,tyle chciałaś + 10 za kolorowe ksero okładki.
Kto miał z Tobą do czynienia napewno to wie.
Mam ponad 60 remixów Dietera,Blue System,Steve Benosona itd.te które Ty miałas mi przegrać i kosztowało mnie to 6 zł za 1 cd .

Kasety video daremnej jakości 30 zł na dzisiejsza kasę :)

Daj spokój.
Kupuje płyty warte 170 zł więc mi nie mów że 5 czy 1 zł to dla mnie za dużo ,chyba mnie z kimś pomyliłaś :)

25 zł za kopie to jest poprostu kradzież !!!

Nara!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Pioetrek miał rację chcąc uciąć tą dyskusję nieco wcześniej. Drogie panie, wzajemne nieporozumienia załatwiajcie między sobą, nie na forum publicznym.
Jak piszesz tak cię widzą.
Zablokowany