Thomas na Sylwestra w Zakopanem
- Karolek78
Thomas na Sylwestra w Zakopanem
Mnie się osobiście nie podobało. Playback pół biedy, nie każdy się skapnie, ale Anders momentami był z tym playbackiem niesynchronizowany, wyglądało to mało profesjonalnie. Dla przykładu Limahl śpiewał na żywo. Smutno się ogląda, jak jeden z członków duetu w ten sposób psuję markę Modern Talking.
Karolek78
-
cryptom
Re: Thomas na Sylwestra w Zakopanem
kolego, lata 80 są za nami. Nic i nikt tego nie mieni. Ale TA przesadza już z aranżacją utworów MT. Zresztą DB nic lepszego nie zrobił.
Brutalna prawda jest taka że ten rodzaj muzyki już dziś nie pasuje do obecnych czasów, a my się starzejemy. Trudno.
Pozdrawiam
Brutalna prawda jest taka że ten rodzaj muzyki już dziś nie pasuje do obecnych czasów, a my się starzejemy. Trudno.
Pozdrawiam
NIE DLA PiS-uaru
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Karolek78 , Limahl zaśpiewał na żywo i co...? fatalnie to brzmiało... Jak by Thomas tak zaśpiewał też byś się czepiał. Polacy to taki naród, że nie potrafi się cieszyć we wszystkim szukacie dziury . Duża grupa artystów występowała z playbacku. W Katowicach pomylono nawet playback podczas występu E.Farny wrzucono playback innego artysty.
- Karolek78
Atlantydo, gdyby Anders dał poprawny występ z playbacku to nawet słowa bym w tym wątku nie napisał
Nie pochwalam występów "z taśmy", ale takie są realia i głupotą moją byłoby obrażanie się za to. Piję jedynie do tego, iż Anders popełnił kilka błędów w trakcie występu i plejbek się wydał.
Z tego co parokrotnie udało mi się słyszeć, Thomas nie ma problemów ze śpiewaniem na żywo. Poleciał z playbacku? Ok, ale niech trzyma mikrofon blisko buzi kiedy leci jego partia. Tylko tyle.atlantyda ;o) pisze:Limahl zaśpiewał na żywo i co...? fatalnie to brzmiało...
A kim jest Ewa Farna w porównaniu do takiej marki jaką jest Modern Talking?atlantyda ;o) pisze:W Katowicach pomylono nawet playback podczas występu E.Farny wrzucono playback innego artysty.
Karolek78
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Karilek78 jak chcesz usłyszeć Thomasa na żywo wybierz się na koncert. Najbliższy 10 lutego 2018 w Krakowie.
-
Brodaty
Witam Wszystkich,
zacząłem czytać posty ale w pewnym momencie stwierdziłem, że chyba się wszyscy pogubili.
Wiem zaraz wyjdę na ..... Nie jest moim celem kogoś oceniać albo negować - myśl jest słuszna lata 80-te.
Są inni artyści, którzy swoja karierę prowadzili w tamtych czasach - i dobrze, ale czy oni są jeszcze na świeczniku?
Jestem zwykłym członkiem Fan Clubu( Sorry za stylistykę i ortografię - mam swoje lata).
Chciałbym aby raz w Polsce w okresie letnim był występ TA i spotkanie nas wszystkich w miarę możliwości - cos nas łączy jako Fanów.
Pozdrawiam
Brodaty
zacząłem czytać posty ale w pewnym momencie stwierdziłem, że chyba się wszyscy pogubili.
Wiem zaraz wyjdę na ..... Nie jest moim celem kogoś oceniać albo negować - myśl jest słuszna lata 80-te.
Są inni artyści, którzy swoja karierę prowadzili w tamtych czasach - i dobrze, ale czy oni są jeszcze na świeczniku?
Jestem zwykłym członkiem Fan Clubu( Sorry za stylistykę i ortografię - mam swoje lata).
Chciałbym aby raz w Polsce w okresie letnim był występ TA i spotkanie nas wszystkich w miarę możliwości - cos nas łączy jako Fanów.
Pozdrawiam
Brodaty
-
Brodaty
A tak na marginesie Life czy występ w TV to dwa różne światy.
kto był w spocie 2017 w stworzonej przez naturę akustykę to wie o czym piszę.
Pozdrawiam
Brodaty
kto był w spocie 2017 w stworzonej przez naturę akustykę to wie o czym piszę.
Pozdrawiam
Brodaty
-
luzak564
mnie osobiście to co śpiewał Thomas a mam namyśli aranżacje tych piosenek to jakieś nieporozumienie,gdyby nie slowa to nie miał bym pojęcia co tosą za piosenki,jakieś to wszystko takie mdłe było wogóle nie porwał publiczności jako gwiazda