Modern Talking - Alle Hits

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Modern Talking - Alle Hits

Post autor: ArCrack »

Jako, że Super RTL jest w Polsce kanałem raczej ciężko dostępnym (chyba tylko z satelity, w kablówkach z reguły brak) mało kto pewnie oglądał program "Alle Hits". Ja również nie, ale na niemieckim forum znalazłem wyniki głosowania na największy hit przedstawione w tym programie:

20.You're my heart, you're my soul
19.Atlantis is calling
18.Sexy sexy lover
17.In 100 years
16.Sorry little Sarah
15.Jet Airliner
14.Ready for the victory
13.You are not alone
12.Love Suite
11.Gasoline

10.Brother Louie
09.Don't take away my heart
08.Win the race
07.Juliet
06.King of love
05.You can win, if you want
04.TV makes the superstar
03.It's all over
02.Geronimo's Cadillac
01.Cheri, cheri lady

Co się stało, że YHMYMS tak nisko? :D
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

Troche jestem, zdziwiony myslałem ze You're My heart' You're My Soul będzie w pierwszej trójce, a tu na końcu, ale Cheri Cheri Lady się obroniło, pierwsze miejsce, no i z tego się ciesze.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Moim zdaniem wyniki tego głosowania są nieco wypaczone. Można było przecież głosować tylko na 20 wybranych przez stację utworów. Inaczej by się sprawa miała, gdyby wyboru najlepszego utworu można było dokonywać z całej dyskografii zespołu. Wtedy YMHYMS na pewno nie byłby ostatnie! :shock:
W sumie też jetem zaskoczony pozycją YMHYMS, ale z drugiej strony nie robiłbym z tego tragedii. Cieszę się natomiast z tego, że "You can win..." znalazło się w pierwszej piątce, chociaż dziwi mnie fakt, że tylko o jedno oczko wyprzedziło "King of love". Nisko wg mnie wypadło także "Sorry Little Sarah" (10 oczek niżej od solowego przeboju Thomasa powinno niepokoić Dietera) :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

A ta lista to nie jest czasem przekręcona do góry nogami? :D Tak by mi lepiej pasowała...
Czy it's all over to z repertuaru BS czy jako DSDS? W sumie to też może zależało od sposobu prezentacji poszczególnych piosenek czy jaka tam była formuła tego programu.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Oczywiście z Blue System ;)
Tak wkleiłem jak wyciąłem z niemieckiego forum, ewentualnie ktoś kto program oglądał mógłby potwierdzić autentyczność listy :)
Jak piszesz tak cię widzą.
zalogowana

Post autor: zalogowana »

ArCrack pisze:Oczywiście z Blue System ;)
Tak wkleiłem jak wyciąłem z niemieckiego forum, ewentualnie ktoś kto program oglądał mógłby potwierdzić autentyczność listy :)
Ja mogę potwierdzić :D
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Również potwierdzam. "It's all over" było z reperturu BS. Na szczęście z DSDS nic nie było :!:
A propos: cały program "Alle Hits" mam na płytce DVD. Ewentualnych chętnych proszę o kontakt e-mailowy: waldasek@o2.pl
Obrazek
ODPOWIEDZ