Thomas Anders - DVD
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Thomas Anders - DVD
ArCrack - 2004-12-02 20:09:56
Fajnie, że będzie DVD. Szkoda tylko, że z takim a nie innym repertuarem. Amerykańskie standardy muzyczne... Mam nadzieję, że będzie tam jeszcze coś oprócz tego koncertu bo inaczej chyba umrę z nudów słuchając płytki w stylu "Live Concert" albo ostatnich albumów Roda Stewarda .
--------------------------------------------------------------------------------
^Ann - 2004-12-02 23:44:36
Mnie sie taka muzyka podoba i juz nie moge sie doczekac tego DVD.
--------------------------------------------------------------------------------
^Yvonne - 2004-12-14 23:36:22
Mnie też się podoba taka muzyka. To dobrze świadczy o Thomasie jako o artyście, że chce się rozwijać, poszukiwać, eksperymentować... Chce wreszcie wyjść z zaklętego kręgu Modern Talking i tworzyć muzykę, którą bardziej czuje, na miarę jego ambicji. On ma tak wspaniały głos, że może się pokusić na nagranie takiej właśnie płyty. Życzę mu z całego serca, żeby ten pomysł zrealizował.
Fajnie, że będzie DVD. Szkoda tylko, że z takim a nie innym repertuarem. Amerykańskie standardy muzyczne... Mam nadzieję, że będzie tam jeszcze coś oprócz tego koncertu bo inaczej chyba umrę z nudów słuchając płytki w stylu "Live Concert" albo ostatnich albumów Roda Stewarda .
^Ann - 2004-12-02 23:44:36
Mnie sie taka muzyka podoba i juz nie moge sie doczekac tego DVD.
^Yvonne - 2004-12-14 23:36:22
Mnie też się podoba taka muzyka. To dobrze świadczy o Thomasie jako o artyście, że chce się rozwijać, poszukiwać, eksperymentować... Chce wreszcie wyjść z zaklętego kręgu Modern Talking i tworzyć muzykę, którą bardziej czuje, na miarę jego ambicji. On ma tak wspaniały głos, że może się pokusić na nagranie takiej właśnie płyty. Życzę mu z całego serca, żeby ten pomysł zrealizował.
Ostatnio zmieniony pt maja 18, 2007 11:16 przez ArCrack, łącznie zmieniany 2 razy.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- kicek
Nie będę zakładać nowego wątku na temat "The DVD Collection" tylko przypnę się do tego
.
Mianowicie zapowiadaną na 21 kwietnia płytę DVD będzie można nabyć w Fanie
:
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=900916
Mianowicie zapowiadaną na 21 kwietnia płytę DVD będzie można nabyć w Fanie
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=900916
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Maro_D
Jak obstawiacie, co się na tym krążku znajdzie?
Ja typuje wszystkie klipy...no prawie, bo wiemy, że u CC Catch nie dali jednego. A fajnie gdyby się pojawiły zarówno z okresu 1989-95 jak i współczesne plus Heisskalter Engel. A na deser może koncert z Chile?
Ja typuje wszystkie klipy...no prawie, bo wiemy, że u CC Catch nie dali jednego. A fajnie gdyby się pojawiły zarówno z okresu 1989-95 jak i współczesne plus Heisskalter Engel. A na deser może koncert z Chile?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- ania sznajder
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: