Podobno zespół BAD BOYS BLUE w latach 80-tych wystąpił w Sopocie.
Czy Ktoś z Was ma może ten koncert na vhs???
Lubię też zespół London Boys.
Jeśli Ktoś miałby ich występy w TV lub teledyski też byłabym wdzięczna,mam sporo na wymianę

Było, było, sam oglądałem jeszcze na cz.-białym TV. Pamiętam, że był to playback z dośpiewywanym do tego wokalem. Na pewno było "You're a woman" i "L.O.V.E in my car". Chyba kilka pierwszych, ze trzy do pięciu kawałków z pierwszego albumu. Też pamiętam, że zapowiadał to Tomasz Raczek i Grażyna Torbicka. Powiedzieli, że "chcieliśmy zaprosić Modern Talking [tu publika wyła z zachwytu], ale byli niestety strasznie zajęci, więc polecili nam swoich przyjaciół. Zaprosiliśmy zatem Bad Boys Blue". Coś takiego pamiętam i pamiętam, że się zdziwiłem, BBB przyjaciółmi MT?Dr Mabuse pisze:BBB w Sopocie w latch - 80-tych? To byłoby wydarzenie porównywalne do występu Blue System czy CC Catch. Ja sobie takowego nie przypominam
Jeszcze sobie przypomniałem, na pewno też było "Pretty young girl". Pamiętam te brzmienia trąbek. Występ publiczności bardzo się podobał. Wątpliwe, by ktoś to w Polsce nagrał w 1986 roku na magnetowid. Takie sprzęty kosztowały w Pewexie jak dziś luksusowy samochód.Pkmodern pisze:To był dokładnie Sopot 1986!