Eurowizja 2017
- Skyliner89MT
Eurowizja 2017
Witam.
Jak co roku organizowany jest konkurs Eurowizji. W tym roku odbędzie się w Kijowie.
Polskę reprezentować będzie Katarzyna Moś z piosenką Flashlight. Znana z reklam Link4 i w przeszłości uczestniczyła w programie
Must Be The Music - Tylko Muzyka.
Piosenka Flashlight:
Wg. mnie piosenka jest za ciężka i nie wróżę jej dobrze na konkursie.
Piosenka przede wszystkim powinna wpadać łatwo w ucho.
Daleko jej do piosenki Szpaka.
Jak co roku organizowany jest konkurs Eurowizji. W tym roku odbędzie się w Kijowie.
Polskę reprezentować będzie Katarzyna Moś z piosenką Flashlight. Znana z reklam Link4 i w przeszłości uczestniczyła w programie
Must Be The Music - Tylko Muzyka.
Piosenka Flashlight:
Wg. mnie piosenka jest za ciężka i nie wróżę jej dobrze na konkursie.
Piosenka przede wszystkim powinna wpadać łatwo w ucho.
Daleko jej do piosenki Szpaka.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Peter
Re: Eurowizja 2017
Szczerze? Wczoraj dowiedziałem się iż: ta urocza skądinąd dama wogóle istnieje, a po drugie będzie reprezentować nas na Eurowizji i jest to ktoś kto słynie nie z własnych przebojów, a hitów z reklamy pewnego towarzystwa ubezpieczeniowego. Pogratulować komuś naprawdę dużego poczucia humoru że kogoś takiego tam wystawił. Nie będzie finału ale przynajmniej będą jakieś emocje w półfinale, piosenka jest także porażką. BTW nazwisko skądinąd gdzieś mi się obiło o uszy ale jest tak wiele ludzi noszących to samo nazwisko więc sobie odpuszczę szperanie po sieci.
Pozdrawiam,
Peter.
Pozdrawiam,
Peter.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Niech na Eurowizji wystąpi Zenek Martyniuk. Nawet jeśli nie wygra to na pewno zaśpiewa tak,że publuczność zatańczy 
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Moją faworytką była Isabell Otrebus,druga najwyżej oceniana przez jury
- Gasolina91
... w duecie z Maryląatlantyda ;o) pisze:Niech na Eurowizji wystąpi Zenek Martyniuk.
Point Of No Return
- Peter
Jest kilka klasowych wykonawców młodego pokolenia: Natalia Lesz, Monika Lewczuk (!), Sasha, Sarsa, Sylwia Grzeszczak, po co wysyłać kogoś z reklamy? Teraz jest moda na takich "artystów" o ile się nie mylę aktorką roku została aktorka z reklamy... Koniec świata.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Chociaż nie przepadam za jej utworami, to tutaj stanę w jej obronie, nie jest ona osobą która słynie głównie z reklamy.Dużo dużo wcześniej zaczęła śpiewać,a reklama była później.Była finalistką MBTM,w 2006 roku po raz pierwszy wzięła udział w preselekcjsch do Eurowizji...
Proponuję trochę poczytać:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kasia_Mo%C5%9B
Ja nic nadzwyczajnego w jej piosence nie słyszę, ale skoro piątka jury jednomyślnie oceniła ją b.wysoko, przyznając po 10 pkt.każdy, to coś musi być na rzeczy.
Proponuję trochę poczytać:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kasia_Mo%C5%9B
Ja nic nadzwyczajnego w jej piosence nie słyszę, ale skoro piątka jury jednomyślnie oceniła ją b.wysoko, przyznając po 10 pkt.każdy, to coś musi być na rzeczy.
- Peter
Tyle, że mimo tego że dotarła do półfinału MTB przeszła zupełnie be echa dopiero teraz się wybiła na Link4, fakt faktem że gdyby nie reklama szersza publiczność niż ta najbardziej ekspercka mogłaby za bardzo jej nie kojarzyć, nie miała bodajże żadnego powszechnie znanego przeboju, stąd nie dziw się reakcji że piszą o niej panienka z reklamy.