Walentynki z Thomasem - Katowice 10.02.17
- Peter
Koncert 10 2. 2017
Koniecznie chcę się na niego wybrać, miło byłoby posluchać tej muzyki na żywo. Temat zostawiam na informacje w sprawie koncertu i na info o afterparty.
Pozdrawiam,
Peter.
Pozdrawiam,
Peter.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Walentynki z Thomasem - Katowice 10.02.17
Tak jak w temacie. Koncert ostatecznie potwierdzony.
Oto link do biletów:
http://thomas-anders.pl/#kup-bilet
Fan Club przygotował możliwość zakupu biletów, które upoważniają do wejścia na koncert do sektora EARLY ENTRANCE / FAN - „wczesne wejście”. Jest to sektor z miejscami stojącymi nienumerowanymi / ulokowany bezpośrednio pod sceną, do którego osoby posiadające taką wejściówkę zostaną wpuszczone w pierwszej kolejności przed pozostałymi, by zająć najlepsze miejsca. Aby zostać wpuszczonym do tego sektora, należy przybyć pod wejście najpóźniej około dwie godziny i trzydzieści minut /2h30min/ przed koncertem, pod specjalnie oznaczone wejście EARLY ENTRANCE / FAN
W cenę wejściówki wliczone są kwiaty dla Thomasa, identyfikator, zdjęcie, oraz akcje fan podczas koncertu.
Organizator koncertu informuje, że jeśli na każdy z koncertów zostanie zamówionych około 100 wejściówek, to zorganizuje osobny sektor pod sceną.
W innym przypadku będzie to wspólny sektor z najbliższym oferowanym w zwykłej sprzedaży.
Oto link do biletów:
http://thomas-anders.pl/#kup-bilet
Fan Club przygotował możliwość zakupu biletów, które upoważniają do wejścia na koncert do sektora EARLY ENTRANCE / FAN - „wczesne wejście”. Jest to sektor z miejscami stojącymi nienumerowanymi / ulokowany bezpośrednio pod sceną, do którego osoby posiadające taką wejściówkę zostaną wpuszczone w pierwszej kolejności przed pozostałymi, by zająć najlepsze miejsca. Aby zostać wpuszczonym do tego sektora, należy przybyć pod wejście najpóźniej około dwie godziny i trzydzieści minut /2h30min/ przed koncertem, pod specjalnie oznaczone wejście EARLY ENTRANCE / FAN
W cenę wejściówki wliczone są kwiaty dla Thomasa, identyfikator, zdjęcie, oraz akcje fan podczas koncertu.
Organizator koncertu informuje, że jeśli na każdy z koncertów zostanie zamówionych około 100 wejściówek, to zorganizuje osobny sektor pod sceną.
W innym przypadku będzie to wspólny sektor z najbliższym oferowanym w zwykłej sprzedaży.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Re: Walentynki z Thomasem - Katowice 10.02.17
Oczywiście będę 
-
mada
Czy może ktoś coś wie w kwestii biletów.
Dwukrotnie wygenerowałem zamówienie i nic nie dostałem (a miałem dostać informację jak i gdzie przesłać kasę)
Z uwagi na terminy proszę o pomoc.
Dwukrotnie wygenerowałem zamówienie i nic nie dostałem (a miałem dostać informację jak i gdzie przesłać kasę)
- Anita Anders
- Członek TAFC Polska
Ja raczej za bardzo w tej kwestii nie pomogę, bo bilety zamawiałam już dawno, jakoś w listopadzie i wszystko było jak należy, dostałam maila potwierdzającego zamówienie i następnego z danymi do przelewu. Bilety dotarły na początku grudnia. Może sprawdź folder spam lub inne, bo czasem tam się ukrywają te maile.
Ja natomiast mam pytanie, czy ktoś się wybiera po koncercie w Katowicach do Szczecina? Pozdrawiam serdecznie
Ja natomiast mam pytanie, czy ktoś się wybiera po koncercie w Katowicach do Szczecina? Pozdrawiam serdecznie
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Najczęściej info z Fanklubu przychodzi z adresu no-reply@thomas-anders.pl . Sprawdź takiego meila.mada pisze:Czy może ktoś coś wie w kwestii biletów.
Sprawdź SPAM,jeśli tam nic nie ma to napisz na adres fan@ thomas-anders.pl
-
mada
Czy może Ktoś orientuję się, czy udało się zebrać 100 osób i jest szansa na jakiś osobny sektor?
Czy pozostaje tylko możliwość wcześniejszego wejścia?
Czy pozostaje tylko możliwość wcześniejszego wejścia?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Nie będzie osobnego sektora. Wejście dla osób z plakietkami Early Entrance/Fan będzie otwarte o 17:30. O 18:00 dla pozostałych.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
I znów nie przyjemna sytuacja w Spodku podczas koncertu kiedy to na płycie stała banda pijanych pajaców. Mnie ochrona nie chciała wpuścić z butelką napoju Kubuś. A mocno napite i agresywnie zachowujące się osoby wśród tłumu bawiły się w najlepsze..."bawiły"w tym nie przyjemnym znaczeniu słowa. Dokuczały osobom stojącym obok. Nie wiem ilu ich dokładnie było ale spora grupka.
- Peter
Jednak Katowice to spore siedlisko patologii. Niestety strach tam jeździć. A czemu Cię nie chcieli wpuścić? Przecież miałaś tylko zwykłą butelkę? To już mamy takie państwo policyjne?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mogłam wejść tylko z napojem kupionym na obiekcie. Pepsi 500 ml 8zł. Rozbój w biały dzień.