DSDS 2016 - Wir heben ab
-
senior fan
DSDS 2016 - Wir heben ab
Wir heben ab vk.com mtrf tu zobaczycie wystep w dsds 2016 z 30 kwietnia
- *D.J.-Maciek!*
- Kontakt:
Re: Nowy singiel DB
To wszystko co słyszę to kontynuacja "wtórności" kompozytorskiej. Dieter od co najmniej kilku lat jak dla mnie ma zero weny w tym temacie.
Jakiś czas temu martwiło mnie to i poniekąd "smuciło", ale już się przyzwyczaiłem
...a szkoda
Jakiś czas temu martwiło mnie to i poniekąd "smuciło", ale już się przyzwyczaiłem
...a szkoda
- Sussudio
O czym Ty mówisz?*D.J.-Maciek!* pisze:To wszystko co słyszę to kontynuacja "wtórności" kompozytorskiej. Dieter od co najmniej kilku lat jak dla mnie ma zero weny w tym temacie.
Jakiś czas temu martwiło mnie to i poniekąd "smuciło", ale już się przyzwyczaiłem![]()
...a szkoda
Piosenka jest ciekawie zaaranżowana, ma fajną melodię, nie próbuje naśladować stylu MT - gdzie tu wtórność?
Dieter Bohlen Królem Polski
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Jakby ktoś nie słyszał:
DSDS Top 6 - Wir heben ab (TV version)
http://www4.zippyshare.com/v/4xnunbtg/file.html
DSDS Top 6 - Wir heben ab (TV version)
http://www4.zippyshare.com/v/4xnunbtg/file.html
-
senior fan
Didi w formie ,Duke Ocean drive posłuchajcie podobne co.. zawsze coś go inspiruje ostatnio. A pierwowzór chery lady alno my heart my soul ??

- Peter
Piosenka jest ok ale tyłka nie urywa, czegoś tu zabrakło. Za rok nikt o tym nie będzie pamiętał, nazywam to syndromem "Unbelievable".
- *D.J.-Maciek!*
- Kontakt:
Ja o niczym "nie mówię" lecz opisuję swoje, osobiste odczucia. Jeśli twoje są zgoła odmienne to po porostu się ciesz i raduj, bo na tym polega fun odbierania muzyki.Sussudio pisze:O czym Ty mówisz?*D.J.-Maciek!* pisze:To wszystko co słyszę to kontynuacja "wtórności" kompozytorskiej. Dieter od co najmniej kilku lat jak dla mnie ma zero weny w tym temacie.
Jakiś czas temu martwiło mnie to i poniekąd "smuciło", ale już się przyzwyczaiłem![]()
...a szkoda
Piosenka jest ciekawie zaaranżowana, ma fajną melodię, nie próbuje naśladować stylu MT - gdzie tu wtórność?
- MODERN JEANNE
Mi się podoba i to baaardzo. Refren jest fajny, zawiera ducha Bohlena.
I LOVE DB AND TA!
- Peter
"Lunatic" i "Take A Chance" Thomasa biją ten utwór na głowie, jaki duch Bohlena? Przecież to typowo współczesna sieczka jakich pełno.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Chyba że duch Bohlena jakiego znamy z wszystkich utworów DSDS, to się zgodzę.
-
kayo
Nie ma co narzekac , mi sie akurat podoba ten utwor ,ma fajna melodie i aranzacja tez jest ok , mysle ze Dieter w koncu sie obudzil ,w kazdym razie mam taka nadzieje
- Peter
Melodię już gdzieś słyszałem, znając to jak tworzy Bohlen inspirację szybko znajdziemy. Macie jakieś typy?
- MODERN JEANNE
Mi się tam raczej z niczym jeszcze nie skojarzył. Zwrotka raczej przeciętna ale dla mnie magia zaczyna się w refrenie i tam mi tym duchem o którym pisałam zaleciało.
I właśnie tak jak przed chwilką ktoś napisał, nie Modernowym czy BS ale pierwszymi dobrymi DSDSowskimi płytami przed Markiem Medlockiem które wg mnie były najlepsze i je lubiłam chyba najbardziej.
I właśnie tak jak przed chwilką ktoś napisał, nie Modernowym czy BS ale pierwszymi dobrymi DSDSowskimi płytami przed Markiem Medlockiem które wg mnie były najlepsze i je lubiłam chyba najbardziej.
I LOVE DB AND TA!
-
piotr24
jak dla mnie utworek taki sobie..jako fan Dietera jestem ogólnie zadowolony z początku 2016 roku - muzyczka Bohlena pod postacią FANTASY, ANDREI BERG I VANESSY MAI - w miarę ok.zawsze sobie coś wybiorę do kolekcji...
oczywiście do piosenki Thomasa Take A Chance duuuużo brakuje ale taki jest Dieter niczego ciekawego nie należy się już spodziewać no chyba że znów nas zaskoczy pozytywnie jak w wypadku "Main Herz" Beatrice Egli....
- Peter
Chciałbym bardzo usłyszeć to co Ty i się tym singlem jarać, ale niestety Bohlen od conajmiej 10 lat nie wzbudza u mnie swoimi piosenkami żadnych emocji i dreszczy. Mam wrażenie, że więcej Bohlena jest w Systems In Blue.
-
jan kowalski
Piosenka na poziomie tych jakie śpiewałem w szkole podstawowej na lekcji muzyki -polskie disco polo
Po czymś takim jeszcze bardziej chce mi się słuchać SiB!!!
Po czymś takim jeszcze bardziej chce mi się słuchać SiB!!!