wolna wersja ITS YOUR SMILLE
-
ArtekSz1986
wolna wersja ITS YOUR SMILLE
WItam, mam pytanie. w 2004 raku na kasecie magnetofonowej sluchalem jednego z albumow MODERN TALKING. nie pamietam nazwy niestety ale byla na nim wersja piosenki ITS YOUR SMILLE ktorej nigdy pozniej nigdzie nie znalazlem. Taka jeszcze spokojniejsza. czy ktos jest w stanie pomoc mi gdzies namierzyc ta wersje? z gory dziekuje za pomoc 
- Anita Anders
- Członek TAFC Polska
Re: wolna wersja ITS YOUR SMILLE
Piosenka o tym tytule jest na 9 płycie zespołu (wolna wersja, bo innej nie znam) czyli na Year of the Dragon 
-
ArtekSz1986
wiem wlasnie. ale ta wersja odbiega od tej ktora sluchalem przez kilka lat na kasecie magnetofonowej 
- Anita Anders
- Członek TAFC Polska
A to naprawdę nie wiem. Wersja, którą ja mam jest wolna, ale nie wiem czy to ta sama co na kasecie, bo kasety nigdy nie posiadałam. Ale może na którymś z singli jest ta wersja, której poszukujesz?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jest tylko jedna wersja It's Your Smile, dokładnie ta sama była na kasecie i na CD.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pioetrek
- Kontakt:
Może to była kwestia magnetofonu/wieży. Ja tak kiedyś miałem, że sprzęt się zużył i kręcił coraz wolniej, ale z braku opcji katowałem go do samego końca. Jak znajdę tę kasetę (bo chyba akurat kupiłem w dwupaku z Don't take away... to sprawdzę)
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
ArtekSz1986
mysle juz chyba nawet ze jakosc glosnikow
bo w starej wierzy na kasety to byly kijowe i moze inaczej troche odtwarzaly... dzieki Piotrek i inni 
- MODERN JEANNE
Albo właśnie tak jak Pioeterek pisze bo miałam identycznie.
Na jamniku w każdej z kaset wszystko inaczej brzmiałoPioetrek pisze:Może to była kwestia magnetofonu/wieży. Ja tak kiedyś miałem, że sprzęt się zużył i kręcił coraz wolniej, ale z braku opcji katowałem go do samego końca. Jak znajdę tę kasetę (bo chyba akurat kupiłem w dwupaku z Don't take away... to sprawdzę)
I LOVE DB AND TA!