Andrea Berg - "Projekt B" 08.04.16

Newsy dotyczące Dietera i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Andrea Berg - "Projekt B" 08.04.16

Post autor: Peter »

Zanosi się na czwarty album duetu Bohlen-Berg, ciekawe czy będzie równie nijaki jak poprzednie? Na pewno - ze względu na Andreę nie Bohlena - będzie gigantyczny sukcesem.

Tracklista:
1 Lust auf pures Leben
2 Ich werde lächeln wenn Du gehst
3 Das hat die Welt noch nie gesehen
4 Sternenträumer
5 Seelenbeben
6 Diese Nacht ist jede Sünde wert
7 Du bist das Feuer
8 Drachenreiter
9 Solang die Erde sich dreht
10 Märchenschloss
11 Schlaflose Nächte
12 Es muss ja nicht für immer sein
13 Lass mich in Flammen stehen
14 Wunderland

źródło: http://www.bohlenworld.de/forum/showthr ... 6-08-04-16
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: Andrea Berg - "Projekt B" 08.04.16

Post autor: MODERN JEANNE »

OMG. Czemu on nam to robi, jeszcze żeby Beatrice to dał która choć potrafi temu czemuś nadać powiew świeżości.
Całkiem zeszedł na psy już. Kiedy będzie jakiś normalny dansowy album w jego stylu.
A co piszą na niemieckim forum na temat jego szlagierowej działalności?
Tam ten gatunek jest niby modny ale nie wierzę by fani MT czy BS zachwalali to co robi.
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Peter

Jestem załamany. Co dostaniemy? Tonę szlagierów najgorszego z możliwych sortu, było to już widoczne przy Fantasy. A jeszcze ta Andrea. Ileż można? Ale to jest też tak, że ja tego nie chcę, Ty zapewne też nie chcesz, jeszcze kilka osób też nie chce, a jakie to ma dla Bohlena znaczenie? Żadne. Niemcy na forum zdają się być tą wiadomością podekscytowani, a album pójdzie tam w setkę tysięcy sztuk i o to Bohlenowi chodzi. Co mu z tego że kilku fanów w dalekiej europie psioczy, jak zarobi wiele pieniążków i będzie opowiadał wszędzie jaki jest genialny.
Awatar użytkownika
Peter

Czasem nie warto oceniać czegoś czego się nie zna....

Nowy album z Dieterem oceniam wysoko, ja zawsze wysoko ceniłem Andreę właściwie wszystkie piosenki jakie miała a także to co dla niej trzepał, zachwycony byłem "Schwerelos" "Abenteuer" nieco słabszy, "Atlantis" mnie zawładnął z biegiem czasu a tego jeszcze dobrze nie znam nie miałem czasu by się dobrze zapoznać, na pewno nie są to wieśniackie szlagiery Wildecker Herzbuden a nowoczesna muzyka z kategorii dance, mocno poszło do przodu to co od 6 lat usiłuje dla niej trzepać, czasem zahacza o groteskę i lagiat "Piraten Wie wir" czasem o klimaty DSDS ale dużo w tym wszystkim jest muzyki która chętnie zawsze słucham i wogóle nie drażni mnie jej głos ani język, Andrea podoba mi się muzycznie wokalnie i wizualnie. Zaostrzył brzmienie i podkręcił mocniej tempo... Dieter w formie.

Choć tu mocno w stylu poprzednich nagrań.

Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Dieter właśnie zakończył współpracę z Andreą, co było dla wokalistki mocnym rozczarowaniem http://anders-bohlen.pl.tl/2018-luty_marzec.htm
ODPOWIEDZ