Zanosi się na czwarty album duetu Bohlen-Berg, ciekawe czy będzie równie nijaki jak poprzednie? Na pewno - ze względu na Andreę nie Bohlena - będzie gigantyczny sukcesem.
Tracklista:
1 Lust auf pures Leben
2 Ich werde lächeln wenn Du gehst
3 Das hat die Welt noch nie gesehen
4 Sternenträumer
5 Seelenbeben
6 Diese Nacht ist jede Sünde wert
7 Du bist das Feuer
8 Drachenreiter
9 Solang die Erde sich dreht
10 Märchenschloss
11 Schlaflose Nächte
12 Es muss ja nicht für immer sein
13 Lass mich in Flammen stehen
14 Wunderland
źródło: http://www.bohlenworld.de/forum/showthr ... 6-08-04-16
Andrea Berg - "Projekt B" 08.04.16
- Peter
- MODERN JEANNE
Re: Andrea Berg - "Projekt B" 08.04.16
OMG. Czemu on nam to robi, jeszcze żeby Beatrice to dał która choć potrafi temu czemuś nadać powiew świeżości.
Całkiem zeszedł na psy już. Kiedy będzie jakiś normalny dansowy album w jego stylu.
A co piszą na niemieckim forum na temat jego szlagierowej działalności?
Tam ten gatunek jest niby modny ale nie wierzę by fani MT czy BS zachwalali to co robi.
Całkiem zeszedł na psy już. Kiedy będzie jakiś normalny dansowy album w jego stylu.
A co piszą na niemieckim forum na temat jego szlagierowej działalności?
Tam ten gatunek jest niby modny ale nie wierzę by fani MT czy BS zachwalali to co robi.
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Jestem załamany. Co dostaniemy? Tonę szlagierów najgorszego z możliwych sortu, było to już widoczne przy Fantasy. A jeszcze ta Andrea. Ileż można? Ale to jest też tak, że ja tego nie chcę, Ty zapewne też nie chcesz, jeszcze kilka osób też nie chce, a jakie to ma dla Bohlena znaczenie? Żadne. Niemcy na forum zdają się być tą wiadomością podekscytowani, a album pójdzie tam w setkę tysięcy sztuk i o to Bohlenowi chodzi. Co mu z tego że kilku fanów w dalekiej europie psioczy, jak zarobi wiele pieniążków i będzie opowiadał wszędzie jaki jest genialny.
- Peter
Czasem nie warto oceniać czegoś czego się nie zna....
Nowy album z Dieterem oceniam wysoko, ja zawsze wysoko ceniłem Andreę właściwie wszystkie piosenki jakie miała a także to co dla niej trzepał, zachwycony byłem "Schwerelos" "Abenteuer" nieco słabszy, "Atlantis" mnie zawładnął z biegiem czasu a tego jeszcze dobrze nie znam nie miałem czasu by się dobrze zapoznać, na pewno nie są to wieśniackie szlagiery Wildecker Herzbuden a nowoczesna muzyka z kategorii dance, mocno poszło do przodu to co od 6 lat usiłuje dla niej trzepać, czasem zahacza o groteskę i lagiat "Piraten Wie wir" czasem o klimaty DSDS ale dużo w tym wszystkim jest muzyki która chętnie zawsze słucham i wogóle nie drażni mnie jej głos ani język, Andrea podoba mi się muzycznie wokalnie i wizualnie. Zaostrzył brzmienie i podkręcił mocniej tempo... Dieter w formie.
Choć tu mocno w stylu poprzednich nagrań.
Nowy album z Dieterem oceniam wysoko, ja zawsze wysoko ceniłem Andreę właściwie wszystkie piosenki jakie miała a także to co dla niej trzepał, zachwycony byłem "Schwerelos" "Abenteuer" nieco słabszy, "Atlantis" mnie zawładnął z biegiem czasu a tego jeszcze dobrze nie znam nie miałem czasu by się dobrze zapoznać, na pewno nie są to wieśniackie szlagiery Wildecker Herzbuden a nowoczesna muzyka z kategorii dance, mocno poszło do przodu to co od 6 lat usiłuje dla niej trzepać, czasem zahacza o groteskę i lagiat "Piraten Wie wir" czasem o klimaty DSDS ale dużo w tym wszystkim jest muzyki która chętnie zawsze słucham i wogóle nie drażni mnie jej głos ani język, Andrea podoba mi się muzycznie wokalnie i wizualnie. Zaostrzył brzmienie i podkręcił mocniej tempo... Dieter w formie.
Choć tu mocno w stylu poprzednich nagrań.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dieter właśnie zakończył współpracę z Andreą, co było dla wokalistki mocnym rozczarowaniem http://anders-bohlen.pl.tl/2018-luty_marzec.htm