ROBERT_LATO pisze:Przy okazji dodam, że będzie jeszcze jedna niespodzianka - lada dzień ujrzy światło dzienne maxisingiel "Back To Beverly Hills" - The Secret Is Back w skrócie (TSiB) za którymi stoi Thomas Widrat i Detlef Wiedeke.... ciekawa sprawa zatem...
ROBERT_LATO pisze:No nie do końca był to Prima Aprilis bowiem w kwietniu tego roku rozpoczynają się prace nad 3-4 nowymi singlami przy których wspólnie współpracować będą Thomas Widrat i Michael Scholz...
Projekt nazywać się będzie The Secret Is Back - czyli w skrócie The SIBNiestety nie mam żadnej informacji czy zagości również Detlef Wiedeke w tym projekcie, ale Tomek nic mi na ten temat póki co nie wspomniał.
Sądzę, że Michael po prostu widząc, iż nic więcej nie wyjdzie ze współpracy z Detlefem (brak możliwości wydania 3 albumu SiB, który zwyczajnie jako niedochodowy został odwołany) po prostu doszedł do wniosku, że z Widratem będzie to bardziej możliwe - nie mniej, to ostatnie zdanie to WYŁĄCZNIE MOJA INTERPRETACJA.
Być może Detlef również pojawi się w tym projekcie np. w chórkach.
Poniżej zamieściłem nowe logo zespołu. Jeśli chodzi zaś o płyty, póki co mówi się WYŁĄCZNIE O 3-4 SINGLACH, które będą wydawane wyłącznie w liczbie 150 egzemplarzy każdy i na pewno nie będą do zakupu w żadnym sklepie muzycznym.
Ponadto ma ukazać się płyta ze wszystkimi nagraniami Skynight Avenue i 1st Heavenue na jednym krążku CD, w którym to mieli swój udział wszyscy trzej Panowie, aczkolwiek również w wersji limitowanej.
Jak to wszystko będzie wyglądać i pierwsze próbki nagrania stanowiącego pierwszy singiel powinny pojawić się za kilkanaście dni...
Pozdrawiam - Robert Latoszewski.
Nie wiele z tego rozumiem, bo najpierw mówisz, że Thomas i Michael i że Detlef jest przeszkodą a teraz Thomas i Detlef. Masz wiedzę wiec wykaż się, kto tak naprawdę za tym stoi.
Pozdrawiam serdecznie.