Thomas w wywiadze dla ZDF mówił o występie w Polsce.
Jak sądzicie, czy będzie to tylko program TV (Załóż się?) czy też może normalny (choć może kameralny) koncert?
Osobiście niestety skłaniałbym się ku tej pierwszej wersji... Polska to nie Rosja, i chyba zebranie publiczności na choćby jeden normalny koncert byłoby bardzo ciężkie do wykonania...
A tak w ogóle to na początku września (jak mówił Thomas) jest Sopot Festival
Cóż, Załóż się pewnie rusza właśnie od września ale w Sopocie zdaje się rok temu TVP też zrobiła jakiś swój festiwal w terminie zbliżonym do TVN-u , więc niewykluczone, że tam się Thomas pojawi.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Gwiazdami tegorocznej imprezy będą Mel C, grupa Perfect, Kombii oraz artysta, którego nazwiska Telewizja Polska na razie nie zdradza.
5 sierpnia odbędzie się również koncert zespołu Kombii, a festiwal zakończy recital znanego artysty.
Thomas bedzie w polsce ale nie w sopocie ani w programi zaloz sie...to bedzie najprawdziwszy koncert - tak przynajmniej jest napisane na jego oficjalnej stronie
Ostrożnie z tego typu "uprzejmościami" - już dość tolerowania takiego języka używanego pod adresem innych użytkowników forum.
Na oficjalnej stronie Thomasa nie ma ani słowa o koncertach w Polsce.
Trzy ostatnie newsy to: DVD, Sparkasse i aukcja na Ebayu (Sparkasse, Ebay i sklep w wersji angielskiej). W newsach zresztą nie ma żadnych linków.
Nie mam pojęcia o jakiej stronie piszesz, bo na pewno nie o oficjalnej.
Wiadomośc o "planowanym "przyjeździe Thomasa do Polski-jest już sama w sobie dla mnie paraliżująca.Niemniej rzeczywiście póki co nie ma nigdzie konkretnych informacji -jaki charakter ma mieć owa wizyta. Chyba trzeba będzie poczekać na powrót Thomasa z Ibizy ,gdzie aktualnie odpoczywa z rodziną -może wówczas uchyli sam rąbka tajemnicy ??.Pozdrawiam wszystkich fanów Thomasa .
Jestem ciekawy czy Thomas Anders przyjedzie do Polski. Nic nikt nie mówi o przyjeździe Thomasa. Thomas może przyjechać we wrześniu lub w październiku tylko w jakim mieście będzie koncert Thomasa.
Dobrze by było żeby koncert Thomasa był w Warszawie na Torwarze, w Poznaniu w Arenie lub w Katowicach w Spodku. Fajnie by było żeby Thomas przyjechał we wrześniu. Jak Thomas w wywiadzie powiedział, że odwiedzi Polskę to napewno dotrzyma słowa, Thomas zawsze był słowny.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Otrzymałem wiadomość od Ewy (dzięki ), która widziała się w ten weekend z Claudią.
Thomas obecnie jest w Mińsku (więc musiał być przez pewien czas przejazdem lub przelotem w Polsce ). Negocjacje z Polakami są cały czas prowadzone, jednak kontrakt na konkretny występ nie został póki co podpisany.
Tu Feliks Maliszczak czy już coś wiadomo kiedy Thomas planuje przyjechać do Polski i jakie miasta zamierza odwiedzić. 13 Października Thomas zamierza odwiedzić Taszkent.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Żadnych oficjalnych informacji nie ma, Thomas jedynie wspomina w wywiadach o planach przyjazdów do Polski. Zresztą pod tym względem przepływ informacji jest tragiczny - mimo, że Thomas koncertuje mało kto (poza mieszkańcami odwiedzanych miast) wie o tych występach, bo na oficjalnej stronie straszą jeszcze terminy z wiosny...
ArCrack pisze:Zresztą pod tym względem przepływ informacji jest tragiczny - mimo, że Thomas koncertuje mało kto (poza mieszkańcami odwiedzanych miast) wie o tych występach, bo na oficjalnej stronie straszą jeszcze terminy z wiosny...
Thomas potrzebuje dobrego webmastera, który będzie aktualizował jego stronę na bieżąco...