To Sandra uratowała karierę Thomasa
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
To Sandra uratowała karierę Thomasa
Według tego co pisze Dziennik Zachodni ,to singiel nagrany z Sandrą uratował karierę Thomasa.Co Wy na to ? Może jakoś to skomentujecie pod artykułem: http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... komentarze
- aragorn
- Członek TAFC Polska
Re: To Sandra uratowała karierę Thomasa
Witajcie,,,,po przeczytaniu obszernego artykułu jaki został zamieszczony na naszej stronie o życiu i karierze Thomasa stwierdzam że projekt z Sandrą jeśli by nie nastąpił to nie zachwiał by karierą artystyczną Thomasa.
That's the only thing i really know.......
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Od czasu drugiego rozpadu Modern Talking kariera Thomasa nie opiera się na nowych piosenkach, tylko na koncertach z przebojami Modern Talking, więc nieszczególnie prawdziwe jest to prasowe stwierdzenie. Co prawda dzięki temu duetowi Thomas powrócił na listy przebojów, ale jaki to miało wpływ na jego dalsze losy? Żaden. "Good Karmy" i tak nie wydał, a "Strong" był projektem zupełnie niezależnym od pracy w Niemczech.
Jak piszesz tak cię widzą.
- MODERN JEANNE
Świetne to, o Sandrze krąży opinia że tkwi w rynsztoku zwanym "polej"chodzi na koncerty narąbana, przewraca se ,wybija sobie zęby, myli miasta miejscowości na której koncertuje, cały net z niej wręcz huczy choć żal co się stało z tak cudowna osobą jaką była w latach 80.I teraz ona ratuje karierę TA?
Wg mnie razem się wyciągają, bo z tego co wiem od dawna są przyjaciółmi
Wg mnie razem się wyciągają, bo z tego co wiem od dawna są przyjaciółmi
I LOVE DB AND TA!