To Sandra uratowała karierę Thomasa

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

To Sandra uratowała karierę Thomasa

Post autor: atlantyda ;o) »

Według tego co pisze Dziennik Zachodni ,to singiel nagrany z Sandrą uratował karierę Thomasa.Co Wy na to ? Może jakoś to skomentujecie pod artykułem: http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... komentarze
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Re: To Sandra uratowała karierę Thomasa

Post autor: aragorn »

Witajcie,,,,po przeczytaniu obszernego artykułu jaki został zamieszczony na naszej stronie o życiu i karierze Thomasa stwierdzam że projekt z Sandrą jeśli by nie nastąpił to nie zachwiał by karierą artystyczną Thomasa.
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Od czasu drugiego rozpadu Modern Talking kariera Thomasa nie opiera się na nowych piosenkach, tylko na koncertach z przebojami Modern Talking, więc nieszczególnie prawdziwe jest to prasowe stwierdzenie. Co prawda dzięki temu duetowi Thomas powrócił na listy przebojów, ale jaki to miało wpływ na jego dalsze losy? Żaden. "Good Karmy" i tak nie wydał, a "Strong" był projektem zupełnie niezależnym od pracy w Niemczech.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Świetne to, o Sandrze krąży opinia że tkwi w rynsztoku zwanym "polej"chodzi na koncerty narąbana, przewraca se ,wybija sobie zęby, myli miasta miejscowości na której koncertuje, cały net z niej wręcz huczy choć żal co się stało z tak cudowna osobą jaką była w latach 80.I teraz ona ratuje karierę TA?
Wg mnie razem się wyciągają, bo z tego co wiem od dawna są przyjaciółmi
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ