John McInerney

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

John McInerney

Post autor: Didi&Thomas »

Tak czasem sobie posłucham jakiejś muzyki na Youtube, poprzeglądam posty na fejsie i czasem przychodzą mi do głowy różne pomysły 8) Oprócz tego że od dziecka jestem Fanem MT to zawsze lubiłem też BBB, dlatego też śledzę na bieżąco wszelkie informacje dotyczące aktualnej wersji tego zespołu, czyli w zasadzie Johna, bo on odpowiada teraz za całokształt. Ucieszyłem się że powrócił on do współpracy z Andreasem Maternem, który był odpowiedzialny za ich brzmienie w najlepszych dla BBB czasach. John tak jak Thomas koncertuje (ostatnio był w Ostródzie), przygotowuje również nową płytę. Super - życzę mu i wszystkim którzy z nim współpracują powodzenia. Trudno będzie powrócić do tego co było kiedyś, w zasadzie jest to niemożliwe, ale sam zapał do pracy, konkretne, dobre moim zdaniem działania z Jego strony zasługują co najmniej za uznanie.
I teraz przechodzę do sedna - John i Thomas spotkali się razem ostatnio w Niemczech, nawet fotkę sobie razem zrobili (do obejrzenia na ich stronce na fajsie). Uważam, że ciekawy mógłby być ich wspólny występ a może jakiś singielek ? Obaj mają charakterystyczne, ciekawe, świetnie kojarzące się z muzyką Disco lat 80-tych głosy. John ma przy sobie teraz ciekawy potencjał w postaci Materna ( nie mylić z Krzysztofem Materną :lol: ) tak więc miałby kto napisać dla nich taki materiał. Myślę że połączenie sił i wspólny występ w duecie byłby bardzo ciekawą dla Thomasa alternatywą w aktualnej sytuacji. Może udało by się ten materiał skutecznie rozpowszechnić w Polsce (John jest tu już dobrze zadomowiony 8) Także moim zdaniem byłoby to ciekawe przedsięwzięcie, nieszkodzące ani BBB w aktualnej postaci ani solowej karierze Thomasa ;)
Co o tym myślicie ?
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Ninio

Re: John McInerney

Post autor: Ninio »

Byłby to bardzo ciekawy projekt o którym nawet nigdy nie pomyslałem a jestem fanem Bad Boys Blue prawie tak długo jak Modern Talking. Co prawda uczucie do BBB wygasło z czasem gdyz ich działalność zaczęła sie rozmywać i niestety wartościowo bardzo straciła. Według mnie ciekawszy byłby projekt Bohlen - McInerney. Z tego co wiem to dla Johna "ktoś" pisze utwory czyli jest z nim prawie tak jak z Thomasem. Wolałbym taki "misz-masz",Bohlen-McInnerney ; Matern (ewentualnie Hendik & van Haaren) - Anders
gambler

Post autor: gambler »

Didi&Thomas - Fantastyczny pomysł ! Nigdy bym na to nie wpadł. Naprawdę coś w tym jest i to by mogło chwycić na dużą skalę...z chęcią zobaczyłbym obu Panów na jednej scenie. Taki duet to ja rozumiem! Bad Boys Talking - na samą myśl ciarki przeszły mi po plecach i wypieków dostałem. Tylko czemu te najlepsze...najbardziej genialne pomysły są zarazem tak nierealne...SZKODA :(
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Pragnę zwrócić uwagę,że jednak nie od nas to zależy ;)
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

To może ktoś kto jest bliżej Thomasa przekaże mu ten pomysł ? Ciekawe co by o tym myślał ;))
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
ODPOWIEDZ