Tak czasem sobie posłucham jakiejś muzyki na Youtube, poprzeglądam posty na fejsie i czasem przychodzą mi do głowy różne pomysły

Oprócz tego że od dziecka jestem Fanem MT to zawsze lubiłem też BBB, dlatego też śledzę na bieżąco wszelkie informacje dotyczące aktualnej wersji tego zespołu, czyli w zasadzie Johna, bo on odpowiada teraz za całokształt. Ucieszyłem się że powrócił on do współpracy z Andreasem Maternem, który był odpowiedzialny za ich brzmienie w najlepszych dla BBB czasach. John tak jak Thomas koncertuje (ostatnio był w Ostródzie), przygotowuje również nową płytę. Super - życzę mu i wszystkim którzy z nim współpracują powodzenia. Trudno będzie powrócić do tego co było kiedyś, w zasadzie jest to niemożliwe, ale sam zapał do pracy, konkretne, dobre moim zdaniem działania z Jego strony zasługują co najmniej za uznanie.
I teraz przechodzę do sedna - John i Thomas spotkali się razem ostatnio w Niemczech, nawet fotkę sobie razem zrobili (do obejrzenia na ich stronce na fajsie). Uważam, że ciekawy mógłby być ich wspólny występ a może jakiś singielek ? Obaj mają charakterystyczne, ciekawe, świetnie kojarzące się z muzyką Disco lat 80-tych głosy. John ma przy sobie teraz ciekawy potencjał w postaci Materna ( nie mylić z Krzysztofem Materną

) tak więc miałby kto napisać dla nich taki materiał. Myślę że połączenie sił i wspólny występ w duecie byłby bardzo ciekawą dla Thomasa alternatywą w aktualnej sytuacji. Może udało by się ten materiał skutecznie rozpowszechnić w Polsce (John jest tu już dobrze zadomowiony

Także moim zdaniem byłoby to ciekawe przedsięwzięcie, nieszkodzące ani BBB w aktualnej postaci ani solowej karierze Thomasa

Co o tym myślicie ?