Hop Bęc

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Hop Bęc

Post autor: Pioetrek »

Mam następujące pytanie - czy może ktoś z Was zna link do archiwum listy Hop Bęc (z końca lat 90-tych). Kiedyś było to chyba normalnie umieszczone na stronie RMF-u (bo raz przeglądałem ale to zdaje się był rok 2002-03) ale terzaz z tego co widzę listą zajmuje się RMF Maxxx http://www.rmfmaxxx.pl/index.html?art=hopbec a administrator listy nie wie gdzie i czy takie archiwum jeszcze istnieje. Ale może gdzieś wśród Waszych ulubionych stron zachował się taki zagubiony link...za wszelką z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
punky linsky

Post autor: punky linsky »

domyślam się że zapewne chodzi Ci o pozycje utworów Modern Talking.
wprawdzie nie znam żadnych linków do archiwów listy hop bęc ale znam jeden link do mojej szafki w której mam zeszyt, w którym notowałem wszystkie pozycje piosenek MT, jakie na tej liście były :D
mogę je tu wszystkie przepisać, jeśli tylko są chętni na taki powrót do przeszłości...
think for yourself - question authority
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Co do wypisania pozycji MT - nie mam nic przeciwko ale listy potrzebowałem do znalezienia pewnego utworu z lat prawdopodobnie 98-99. Jedyne co pamiętam to, że miał fajne brzmienie - wydaeje mi się, że coś w stylu Texas-Summer son, w teledysku śpiewała kobieta ubrana na biało w czerwonej scenerii lub na czerwono w białej scenerii, Z wyglądy chyba do Neneh Cherry podobna była. Najgorsze, że nie pamiętam ani jednego słowa z tego kawałka a świadomość takiej niewiedzy bardzo mi doskwiera :D .

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
punky linsky

Post autor: punky linsky »

no to mnie to się tylko kojarzy z Toni Braxton ale pewnie się mylę bo nie jest to raczej muzyka podobna do texas...
Lutricia McNeal raczej też nie...
w tej chwili nic innego nie wymyśle
think for yourself - question authority
ODPOWIEDZ