Mam następujące pytanie - czy może ktoś z Was zna link do archiwum listy Hop Bęc (z końca lat 90-tych). Kiedyś było to chyba normalnie umieszczone na stronie RMF-u (bo raz przeglądałem ale to zdaje się był rok 2002-03) ale terzaz z tego co widzę listą zajmuje się RMF Maxxx http://www.rmfmaxxx.pl/index.html?art=hopbec a administrator listy nie wie gdzie i czy takie archiwum jeszcze istnieje. Ale może gdzieś wśród Waszych ulubionych stron zachował się taki zagubiony link...za wszelką z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Piotrek
Hop Bęc
- punky linsky
domyślam się że zapewne chodzi Ci o pozycje utworów Modern Talking.
wprawdzie nie znam żadnych linków do archiwów listy hop bęc ale znam jeden link do mojej szafki w której mam zeszyt, w którym notowałem wszystkie pozycje piosenek MT, jakie na tej liście były
mogę je tu wszystkie przepisać, jeśli tylko są chętni na taki powrót do przeszłości...
wprawdzie nie znam żadnych linków do archiwów listy hop bęc ale znam jeden link do mojej szafki w której mam zeszyt, w którym notowałem wszystkie pozycje piosenek MT, jakie na tej liście były
mogę je tu wszystkie przepisać, jeśli tylko są chętni na taki powrót do przeszłości...
think for yourself - question authority
- Pioetrek
- Kontakt:
Co do wypisania pozycji MT - nie mam nic przeciwko ale listy potrzebowałem do znalezienia pewnego utworu z lat prawdopodobnie 98-99. Jedyne co pamiętam to, że miał fajne brzmienie - wydaeje mi się, że coś w stylu Texas-Summer son, w teledysku śpiewała kobieta ubrana na biało w czerwonej scenerii lub na czerwono w białej scenerii, Z wyglądy chyba do Neneh Cherry podobna była. Najgorsze, że nie pamiętam ani jednego słowa z tego kawałka a świadomość takiej niewiedzy bardzo mi doskwiera
.
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- punky linsky