BBB w Świętochłowicach

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
> SZOSA <

BBB w Świętochłowicach

Post autor: > SZOSA < »

No i po koncercie w Świętochłowicach. BYŁO SUPER !!! Mam niezłe pamiątki po tym koncercie, prawie 200 zdjęć i autograf Carlosa (szkoda że tylko Carlosa ale i tak jestem zadowolony) Po koncercie zebrał się ogromny tłum czekający na autografy. Wszyscy wołali BAD BOYS BLUE aż w końcu z namiotu wyszedł Carlos i zaczął rozdawać autografy.

Jako ostatnią piosenkę wykonali You're A Women 2006 :-) Wreszcie mogłem usłyszeć tą nową wersję jest wręcz cudowna :-)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH i DO ZOBACZENIA NA NASTEPNYM KONCERCIE :-)
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia :-)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ja też byłam na koncercie,oczywiście dla zainteresowanych mam dvd z zapisem występu.
Dla mnie autografy od obydwu Panów zalatwił Darek za co mu BARDZO DZIęKUJE :lol:

Oto lista wykonanych utworów:

1.COME BACK AND STAY
2.YOU'RE A WOMAN
3.WORLD WITHOUT YOU
4.LADY IN BLECK
5.I WANNA FLY
6.I TOTALLY MISS YOU
7.PRETTY YOUNG GIRL
8.KISS YOU ALL OVER BABY
9.BABY COME HOME
10.THING ABOUT YOU
11.BREADGE OF HEARTACHES
12.YOU'RE A WOMAN 2006
oraz kulisy jak czekaliśmy na autografy i przejście zespołu do samochodu :lol:

Niestety utwór najważniejszy,czyli YOU'RE A WOMAN 2006,jest przerwany,ponieważ stałam na samym początku z kamerą,zrobiło mi się juz słabo i byłam dosłownie zmuszona wyjść na same tyły,ludzi było sporo i zaduch niesamowity ,śpiewaliśmy 100 lat zabawa sie udała. :lol: Johnowi.
Awatar użytkownika
> SZOSA <

Post autor: > SZOSA < »

Do atlantyda:o)

Jednak byłaś na koncercie , nie widziałaś mnie może gdzieś??

Kurcze nie wybaczę sobie tego do końca życia, a tak chciałem mieć autograf Johna, mogłem pójść na tą drugą stronę ale ja jestem głupi :-( widocznie nie jest mi pisane.

A swoja drogą zastanawia mnie tylko jedno jak to robi Darek że zawsze dostaje od BBB autografy. :>
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia :-)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Byłam jakieś 2 godziny wcześniej na festynie.Rozglądałam się,ale ... nie znalazłam,potem po 18:17 głównie zajęłam się polowaniem na BBB,żeby cokolwiek nagrać przed koncertem,udało mi sie :lol:
Darek,zawzięcie walczył o autografy,ochrona nie chciała nas wpuscić,zresztą było wiecej chętnych,udało mu się zdobyć autograf od Carlosa jak przechodzili do samochodu po koncercie,a od Johna przy samym samochodzie.
Dzięki Darkowi mam autograf z dedykacją.John zapytał"jakie imię?"...było ,fajnie.
A dzięki mnie Darek nie zdobył autografu dla siebie :(

Jestem bardzo zadowolona,że dałam się namówić na ten koncert.
Wielkie Dzięki Darek :wink:
ODPOWIEDZ