Thomas pogodził sie z Dieterem!

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Szczegóły znajdziecie tu: http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=65689
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Takiego newsa to się nie spodziewałem, mimo że na tym forum była już rozmowa o dzisiejszym programie ZDF-Fernsehgarten gdzie Thomas się pojawił, to jednak taka petarda wam umknęła!

Thomas powiedział dziś w programie że kilka tygodni temu spotkał się z Dieterem i że nie są pokłóceni.

http://www.bild.de/unterhaltung/tv/mode ... .bild.html
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Thomas pogodził się z Dieterem!

Post autor: Pkmodern »

Sussudio pisze:Takiego newsa to się nie spodziewałem, mimo że na tym forum była już rozmowa o dzisiejszym programie ZDF-Fernsehgarten gdzie Thomas się pojawił, to jednak taka petarda wam umknęła!
Nic nie umknęło! W odpowiednim miejscu o tym jest info!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Thomasa kolaga Guida Karp powiedzia na facebooku ze nigdy wiecjej Thomas z Diterem nie wystapi.
Zytat z Facebooke.Guido Karp; Ganz ganz sicher wird das nicht passieren - nicht in 2014, und auch nicht zu einer anderen Zeit. Sorry!
57 Min · Gefällt mir
https://www.facebook.com/groups/1399295 ... tif_t=like
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

[quote="Evaalex"]
Zytat z Facebooke.Guido Karp; Ganz ganz sicher wird das nicht passieren - nicht in 2014, und auch nicht zu einer anderen Zeit. Sorry[/quote

Ale to napisał Guido,a Thomas i Dieter będą decydowali.Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tego.Mam szok :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Evaalex

Wywiad jst z Gazety Bild, ktora czesto zeczy nieprawdziwe publikuje. A to ze sie spotkali nie musi oznaczac ze maja wspulne plany. Moze spotkanie bylo przypadkowe.
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Evaalex pisze:Wywiad jst z Gazety Bild, ktora czesto zeczy nieprawdziwe publikuje. A to ze sie spotkali nie musi oznaczac ze maja wspulne plany. Moze spotkanie bylo przypadkowe.
Thomas nie powiedział tego gazecie Bild, tylko dziś rano w programie ZDF Fernsehgarten - przecież wyraźnie to napisali.

To że niespecjalnie znasz j.polski już wiemy, teraz zaczynam mięć wątpliwości czy znasz chociaż niemiecki.

https://www.youtube.com/watch?v=eTwsxMx ... age#t=1173
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
Laila

Post autor: Laila »

Niestety nie wile rozumiem z tego filmiku. Nadal nie mogę uwieżyć w to że się pogodzili. Jestem bardzo ciekawa czy jeszcze zagrają jako Modern Talking ale to zależy tylko i wyłącznie od nich. Chociaż uważam że najważniejsze jest to że Thomas pogodził się z Dieterem :D
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Thomas w dzisiejszym programie powiedział, że przed kilkoma tygodniami spotkał się z Dieterem. Zaznaczył jednak, że nie oznacza to, że nagle stali się przyjaciółmi. Jako dorośli po prostu zakopali topór wojenny. Nie chcą przechodzić na drugą stronę ulicy, gdy się zobaczą. Każdy robi swoje, ale cieszy się, że po 11 latach potrafili sobie spojrzeć w oczy. Zapytany o comeback, nie wykluczył takiej możliwości, ale jak stwierdził, nie jest to planowane.
Husku
Członek TAFC Polska

Re: Modern Talking po raz 3-ci...?

Post autor: Husku »

Wow, tego się nie spodziewałam… Bardzo zaskoczyło mnie to, że panowie się pogodzili, comeback byłby jeszcze bardziej zadziwiający. W zasadzie nie wiem, czy chciałabym tego - jestem głównie fanką Thomasa i samego MT bardziej niż Dietera, ale być może zaskoczyliby nas jeszcze czymś niezwykłym. Strasznie żałowałam, że MT rozpadło się zaraz po albumie Universe, bo to były dla mnie idealne brzmienia, bardzo podobało mi się to w jaki styl poszli.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Nie znam Dietera jako człowieka, ale wydaje mi się on bardzo… Żeby nie powiedzieć wyrachowany. Skoro pogodzili się, to może ma w tym jakiś interes, powrót MT na pewno przyniósłby mu spore zyski. Wiadomo, że najpierw musieli się dogadać, Dieter przecież nie zadzwoniłby do Thomasa i powiedział "hej Thomas, to co, reaktywujemy Modern Talking?" Zobaczymy jak wszystko dalej się potoczy, jestem strasznie ciekawa. :D
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Jestem bardzo zaskoczona - pozytywnie, nie sądzę, żeby wystąpili kiedykolwiek razem, aż sobie usiadłam, musiałam kilka razy przeczytać, jestem w dużym szoku, że Thomas się pogodził z Dieterem, świetna wiadomość :!: :!: :!: Mimo wszystkiego, wolałabym na chwilę obecną aby Thomas sam koncertował. Dla mnie, jest to przeszłość i nie ma do czego już wracać... :wink: Gratuluję za odwagę - Thomasowi, myślałam, że Thomas jest honorowy, jednak ma wielkie serce, w przypadku Dietera różnie bywa... 8)
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Nie chciałabym powrotu Modern Talking po raz 3-ci, przywiązałam się do Thomasa, a przede wszystkim - do jego wspaniałych koncertów :!: Po co Dieter Thomasowi :?: Thomas świetnie radzi sobie sam, czego tu więcej chcieć, minęły najlepsze lata po rozpadzie Modern Talking, nie chciałabym aby do tego doszło :!: Wszystko jest możliwe...
Awatar użytkownika
Evaalex

weidung pisze:Thomas w dzisiejszym programie powiedział, że przed kilkoma tygodniami spotkał się z Dieterem. Zaznaczył jednak, że nie oznacza to, że nagle stali się przyjaciółmi. Jako dorośli po prostu zakopali topór wojenny. Nie chcą przechodzić na drugą stronę ulicy, gdy się zobaczą. Każdy robi swoje, ale cieszy się, że po 11 latach potrafili sobie spojrzeć w oczy. Zapytany o comeback, nie wykluczył takiej możliwości, ale jak stwierdził, nie jest to planowane.
Dokladnie tak zrozumialam Thomasa.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Hmmmm.No to mamy teraz do myślenia ;)
Opcje mam dwie.Albo razem coś nagrają jako MT,albo Dieter zostanie producentem Thomasa. Z jakiegoś powodu Dieter nie miał by czasu komponować dla najnowszej "gwiazdki" niemieckiego Idola 8)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Thomas pogodził sie z Dieterem!

Post autor: ArCrack »

Gdyby powrót Modern Talking miał niedługo nastąpić, Thomas raczej nie kontraktowałby na przyszły rok koncertów solowych. Z drugiej jednak strony, post na Facebooku do którego linkowała Ewa nie jest już dostępny. Spekulacje czas zacząć...
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ