SiB "Dancing In The Sunlight" co to za piosenka?

Rozmowa na temat muzycznych poczynań Systems In Blue.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dominik

SiB "Dancing In The Sunlight" co to za piosenka?

Post autor: Dominik »

właśnie znalazłem takową i ściągam ją, jak się ściągnie, to coś więcej napiszę, ale może Wy coś słyszeliście o niej?
>>> liefde is onwettig in deze eenzame hartbreukstad <<<
s.benson

Post autor: s.benson »

o tej nie slyszalem ale podobno ta piosenka co leci na mistrzostwach w pilce noznej teraz jest spod reki dietera
Awatar użytkownika
Dominik

tak miało być, ale czy jest, to nie wiem... no a jaki ma tytuł ta piosenka, co masz ją na myśli i kto ją śpiewa?:) nie słyszałem jej ani ;/ a chętnie posłucham :) i jak ktoś może to jakoś sprawdzić, to sprawdzcie i dajcie znać, czy to na serio piosenka Dietera ;)
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Kiedyś Dancing in the sunlight było umieszczone na oficjalnej stronie Systemsów ale ją zdjęli z serwera (przynajmniej nie ma jej podpoprzednim linkiem). Wg mnie sposób jej wykonania nie uprawnia SIB-ów do sugestii jakoby to ich know-how zadecydował o sukcesie MT.

PS: Tak przy okazji - na stronie Systemsów z okazji urodzin Dietera znalazły się takie oto życzenia -
Herzlichen Glückwunsch Dieter Bohlen

Lieber Dieter!

Herzlichen Glückwunsch zum 52. Geburtstag. Wir wünschen Dir von ganzem Herzen alles Liebe.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Dominik

eh daremna ta piosenka, w ogóle nie podobna do piosenek SiB :) jeśli będą chętni, to ją udostępnię :)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Tak prawdę mówiąc, to gdybym nie wiedział w życiu bym się nie domyślił, że to oni (a w zasadzie chyba dwóch z nich) śpiewają ;). Wolę "Sexy Ann" :lol: :P ;)
s.benson pisze:o tej nie slyszalem ale podobno ta piosenka co leci na mistrzostwach w pilce noznej teraz jest spod reki dietera
A kto to takie plotki rozpuszcza i o której piosence mowa? ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
s.benson

Post autor: s.benson »

ta co leci przed wejsciem do studia na polsat sport extra w tle nawet slychac zmiksowany glos dietera
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

viewtopic.php?p=6649#6649 - tutaj kontynuujmy o Dieterze, ten temat zostawny SIBom.
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ