Afterparty Częstochowa

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewelajna

Afterparty Częstochowa

Post autor: ewelajna »

:D hej :D wybaczcie mi ze tak dlugo :oops: ale sie nie moglam zgadac z tym gosciem od apartamentu. wiec jutro mam spotkanie. wstepnie wiem ze albo mozemy miec klub tylko dla siebie albo indywidualna wypasiona loze.jak z nim gadalam przez tel to mowil ze koszt takiego after jest zalezny od ilosci wodki, ktora kupimy, ale mowi ze wszystko jest do dogadania :) poczaruje go troche i mysle ze wykombinuje cos fajnego dla nas:) tylko chcialabym wiedziec ile osob bedzie na 100 % zebym mogla mu szacownie okreslic.

kupilam bilety juz na nie czekam :mrgreen:
tak wstepnie po postach naliczylam ze jakies 19 osob wybiera sie do czewy . umowie sie z gosciem tak aby dokladna ilosc osob podac mu np z 2 tygodnie przed.
moze zacznijmy liste:
1)ja + moj towarzysz zycia ^^
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
syla76

Re: 29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie

Post autor: syla76 »

Jeśli nie będzie problemu z wejściem dzieci (12 i 17 lat) to może się skusimy na after :D
Awatar użytkownika
ewelajna

mysle ze nie bedzie ale dla pewnosci zapytam:) wiesz ten gosc wydawal mi sie skory na dogadanie:)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

michal.czeslaw pisze:
33ccd pisze:Przypomionam że od 8 listopada wzrasta cena za bilet do Częstochowy o 20zł. Do biletu dodajemy zestaw FAN / pamiątkowy identyfikator, oraz zdjęcie z Nysy /
W przypadku sporego zainteresowania zorganizujemy prywatny sektor FAN CLUB pod samą sceną dla Naszej ekipy.

NAMAWIAM NA KONCERT BO KOLEJNY DOPIERO W LIPCU 2014.
Ale jeszcze fan-day w Koblencji-Kiedy się odbędzie?W Częstochowie oczywiście się pojawię :!: :!: :!: Taki prywatny sektor to by się przydał.Fan-akcja w profesjonalnym wydaniu i pod kontrolą.Do zobaczenia na koncercie! :D
Oooo tak, tak!!! Popieram w 100000000% :) Trzymajmy kciuki i....mobilizujmy ludzi! ;)
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Witam ewelajna ja też mam pytanie będe z 12 latkiem i niewiem czy mnie wpuszczą do klubu bo w Koszalinie był z tym problem warto się upewnić bo wiem ze nieletnich będzie więcej na koncercie pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

ewelajna pisze::wstepnie wiem ze albo mozemy miec klub tylko ze ^^
Fajnie byloby jak by sie Tobie udalo caly klub dla nas zarezerwowac. Mozna by wtedy tak zrobic zeby byla jedna loza w ktorej by tylko cicho musikalischen leciala zeby mozna bylo sobie spokojnie porozmawiac. Wiem ze pare osob podziela moje zdanie
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Ewa nikt Ci całego klubu nie wynajmie o tej godzinie dla 20 osób raczej marnee szansee :)
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Widzę, że coś ruszyło w kierunku after. Ewelajna, sprawdź koniecznie jak z osobami niepełnoletnimi, bo to jest ważne.Proponuję dopisywać się do listy, żeby było wiadomo ile osób jest chętnych i ile ewentualnie byłoby młodzieży.

1. DorkaWawa + 4 osoby dorosłe
2. ewelajna + 1 osoba dorosła
3. syla76 + 2 osoby niepełnoletnie
4. siara1971 + 1 osoba niepełnoletnia
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
hanoczka36
Członek TAFC Polska

Post autor: hanoczka36 »

Widzę, że coś ruszyło w kierunku after. Ewelajna, sprawdź koniecznie jak z osobami niepełnoletnimi, bo to jest ważne.Proponuję dopisywać się do listy, żeby było wiadomo ile osób jest chętnych i ile ewentualnie byłoby młodzieży.

5. honoczka36
You're my heart, you're my soul Thomas
Awatar użytkownika
Evaalex

Ok Sierra ake fajnie byloby jak by mozna bylo moze dwie male loze zalatwic. Podobnie bylo w Siemianowicach. Nie panientanm tylko ile osub bylo tam
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Dorka, w tych 4 osobach dopisałaś też mnie, bo ja nie ogarniam ile od Ciebie będzie? :lol:
Na wszelki wypadek się dopiszę:

5. honoczka36
6. Monia82
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
ewelajna

:wink: dzis dzwonil do mnie ten gosc(nie powiem milo mnie zaskoczyl :oops: ) ale spotkam sie z nim w czwartek bo dzis jakas inna impreze musial zalatwic-rzekl ze w czwartek jest do mojej dyspozycji :twisted: . co do wynajecia klubu calego mowil ze to nie problem ale trzeba sie zastanowic czy bedzie taka potrzeba i czy bedzie sie to oplacalo. acha no i dajcie mi przelom wiekowy mlodziezy:) :wink:

co do lokalu wogole to nie znajduje sie on daleko od akademika (5 min na nozkach:) )do lini tramwajowej jakies 2min a do pkp .. no jak wsiadziecie w bimbaje to min.
co do nocek w akademiku to koszt od doroslego 30 zl od studenta 15 zl ale pojde sie zapytac kierowniczki czy bylby jakis upust np dla rodziny czy cos.
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

ewelajna pisze::wink: dzis dzwonil do mnie ten gosc(nie powiem milo mnie zaskoczyl :oops: ) ale spotkam sie z nim w czwartek bo dzis jakas inna impreze musial zalatwic-rzekl ze w czwartek jest do mojej dyspozycji :twisted: . co do wynajecia klubu calego mowil ze to nie problem ale trzeba sie zastanowic czy bedzie taka potrzeba i czy bedzie sie to oplacalo. acha no i dajcie mi przelom wiekowy mlodziezy:) :wink:

co do lokalu wogole to nie znajduje sie on daleko od akademika (5 min na nozkach:) )do lini tramwajowej jakies 2min a do pkp .. no jak wsiadziecie w bimbaje to min.
co do nocek w akademiku to koszt od doroslego 30 zl od studenta 15 zl ale pojde sie zapytac kierowniczki czy bylby jakis upust np dla rodziny czy cos.
Witam na tą chwilę z tego co wiem to przełom wiekowy młodziezy to jest między 12 lat a 17 :)
Awatar użytkownika
Evaalex

ewelajna pisze::wink: dzis dzwonil do mnie ten gosc(nie powiem milo mnie zaskoczyl :oops: ) ale spotkam sie z nim w czwartek bo dzis jakas inna impreze musial zalatwic-rzekl ze w czwartek jest do mojej dyspozycji :twisted: . co do wynajecia klubu calego mowil ze to nie problem ale trzeba sie zastanowic czy bedzie taka potrzeba i czy bedzie sie to oplacalo. acha no i dajcie mi przelom wiekowy mlodziezy:) :wink:

Cena noclegu w akademiku jest niska. Nie daleko od klubu. Jak bym miala nocowac w Czestochowie to napewno w akademiku.
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

5. honoczka36
6. Monia82
7. Anna 22.10+1 osoba dorosła

A co do noclegu to jestem za jak coś to na dwie osoby byłabym chętna.
Mam dwa miejsca w aucie jeżeli na koncert wybiera się ktoś z fanclubowiczów z okolic Trójmiasta.
Info piszcie na priv.
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

Witam prawie od roku jestem w fanklubie i związku z tym mam pytanie czy w spotkaniu uczestniczą tylko sami fanklubowicze albo też osoby postronne nie należące do fanklubu,i czy te noclegi są załatwiane dla wszystkich i nawet dla tych co nie są fanklubowiczami bo myślę że oni powinni szukać chyba noclegu na własną rękę.z pozdrawieniami ...Ludka
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
ODPOWIEDZ