kupilam bilety juz na nie czekam
tak wstepnie po postach naliczylam ze jakies 19 osob wybiera sie do czewy . umowie sie z gosciem tak aby dokladna ilosc osob podac mu np z 2 tygodnie przed.
moze zacznijmy liste:
1)ja + moj towarzysz zycia ^^
Oooo tak, tak!!! Popieram w 100000000%michal.czeslaw pisze:Ale jeszcze fan-day w Koblencji-Kiedy się odbędzie?W Częstochowie oczywiście się pojawię33ccd pisze:Przypomionam że od 8 listopada wzrasta cena za bilet do Częstochowy o 20zł. Do biletu dodajemy zestaw FAN / pamiątkowy identyfikator, oraz zdjęcie z Nysy /
W przypadku sporego zainteresowania zorganizujemy prywatny sektor FAN CLUB pod samą sceną dla Naszej ekipy.
NAMAWIAM NA KONCERT BO KOLEJNY DOPIERO W LIPCU 2014.![]()
![]()
Taki prywatny sektor to by się przydał.Fan-akcja w profesjonalnym wydaniu i pod kontrolą.Do zobaczenia na koncercie!
Fajnie byloby jak by sie Tobie udalo caly klub dla nas zarezerwowac. Mozna by wtedy tak zrobic zeby byla jedna loza w ktorej by tylko cicho musikalischen leciala zeby mozna bylo sobie spokojnie porozmawiac. Wiem ze pare osob podziela moje zdanieewelajna pisze::wstepnie wiem ze albo mozemy miec klub tylko ze ^^
Witam na tą chwilę z tego co wiem to przełom wiekowy młodziezy to jest między 12 lat a 17ewelajna pisze:dzis dzwonil do mnie ten gosc(nie powiem milo mnie zaskoczyl
) ale spotkam sie z nim w czwartek bo dzis jakas inna impreze musial zalatwic-rzekl ze w czwartek jest do mojej dyspozycji
. co do wynajecia klubu calego mowil ze to nie problem ale trzeba sie zastanowic czy bedzie taka potrzeba i czy bedzie sie to oplacalo. acha no i dajcie mi przelom wiekowy mlodziezy:)
![]()
co do lokalu wogole to nie znajduje sie on daleko od akademika (5 min na nozkach:) )do lini tramwajowej jakies 2min a do pkp .. no jak wsiadziecie w bimbaje to min.
co do nocek w akademiku to koszt od doroslego 30 zl od studenta 15 zl ale pojde sie zapytac kierowniczki czy bylby jakis upust np dla rodziny czy cos.
Cena noclegu w akademiku jest niska. Nie daleko od klubu. Jak bym miala nocowac w Czestochowie to napewno w akademiku.ewelajna pisze:dzis dzwonil do mnie ten gosc(nie powiem milo mnie zaskoczyl
) ale spotkam sie z nim w czwartek bo dzis jakas inna impreze musial zalatwic-rzekl ze w czwartek jest do mojej dyspozycji
. co do wynajecia klubu calego mowil ze to nie problem ale trzeba sie zastanowic czy bedzie taka potrzeba i czy bedzie sie to oplacalo. acha no i dajcie mi przelom wiekowy mlodziezy:)
![]()
co do lokalu wogole to nie znajduje sie on daleko od akademika (5 min na nozkach:) )do lini tramwajowej jakies 2min a do pkp .. no jak wsiadziecie w bimbaje to min.
co do nocek w akademiku to koszt od doroslego 30 zl od studenta 15 zl ale pojde sie zapytac kierowniczki czy bylby jakis upust np dla rodziny czy cos.