nie mam pojęcia skąd wogóle pochodzi to video ale jest rewelecyjne
Brother louie - Thomas robi śmieszne miny :)
- Mateusz
Brother louie - Thomas robi śmieszne miny :)
http://youtube.com/watch?v=swKuxQ1beXw& ... %20talking
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Mateusz
- Pioetrek
- Kontakt:
Co do Brother Louie to powstał prawdopodobnie taki właśnie fragment na potrzeby programu Viva Jam zdaje się. A moim zdaniem to video jest rewelacyjne i dużo fajniejsze od tego z Singletonem, potraktowali to trochę jak zabawę, na luzie i wyszedł ekstra materiał. Już nie wspomnę o tym, że koszta powstania tego clipu były pewnie wielokrotnie niższe niż oficjalnego teledysku.
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
bahryn
Witam. Juz jakis czas temu zauwazylem ze ten klip BL powstał...na planie do klipu YMHYMS. Po czym wnosze? Przyjzyjcie sie dokladnie, ten koles co naglada sobie ten helm na glowe w YMHYMS jest w pomieszczeniu w ktorym potem zaspiewali Bohlen i Anders BL. Mysle sobie ze BL powstał na szybkiego, i szczerze mówiąc bardziej mi sie podoba niz ten teledysk ze Singletonem.
PZDR AND
PZDR AND
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Mateusz
- sellimi
a czy zna ktoś sposób, w jaki mogę coś z tej stronki ściągnąć? Jest tam parę klipów, których nie mam.
ps. jeśli nie ma sposobu, to może ktoś ma i mógłby wrzucić do ściągnięcia (np. na rapidshare.de) zamieszczony tam klip Modern Talking - Heaven Will Know (Live at St. Petersburg). Byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam!
ps. jeśli nie ma sposobu, to może ktoś ma i mógłby wrzucić do ściągnięcia (np. na rapidshare.de) zamieszczony tam klip Modern Talking - Heaven Will Know (Live at St. Petersburg). Byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam!
- kicek
http://keepvid.com/sellimi pisze:a czy zna ktoś sposób, w jaki mogę coś z tej stronki ściągnąć?
- Mateusz
- sellimi
dziękikicek pisze:http://keepvid.com/sellimi pisze:a czy zna ktoś sposób, w jaki mogę coś z tej stronki ściągnąć?
- punky linsky
viva jam
to jest cała wersja tego niby-teledysku.
powstała na potrzeby programu VIVA JAM, który był kręcony m. in. podczas zdjęć do YMHYMS, stąd to "złotko".
w programie tym był także wyemitowany "teledysk" do "I will follow you" - schemat ten sam, mainowicie tylko jedna zwrotka i refren, tylko jedno ujęcie - Dieter i Thomas śpiewają siedząc w czarnym pomieszczeniu wypełnionym mnóstwem świec, a "dynamiki" dodają ujęcia tej niby-naomi campbell z "only with you".
ale troche dziwne że na potrzeby jednego, godzinnego programu, chciało im się robić te "teledyski"...
powstała na potrzeby programu VIVA JAM, który był kręcony m. in. podczas zdjęć do YMHYMS, stąd to "złotko".
w programie tym był także wyemitowany "teledysk" do "I will follow you" - schemat ten sam, mainowicie tylko jedna zwrotka i refren, tylko jedno ujęcie - Dieter i Thomas śpiewają siedząc w czarnym pomieszczeniu wypełnionym mnóstwem świec, a "dynamiki" dodają ujęcia tej niby-naomi campbell z "only with you".
ale troche dziwne że na potrzeby jednego, godzinnego programu, chciało im się robić te "teledyski"...
think for yourself - question authority