Skany artykułów

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Skany artykułów

Post autor: ArCrack »

Dziś (w zasadzie już wczoraj) umieściłem na stronie kilka skanów, które kiedyś udostępnił mi Pkmodern, a dzięki jego zgodzie udostępniam je Wam.

Grafika jak zwykle zajmuje dużo (w sumie te 6 artykułów to 1,5MB), co nie jest bez znaczenia z uwagi na miesięczny limit trasferu jaki obowiązuje konto na którym znajduje się strona. I tutaj miałbym pytanie do Was: czy bylibyście zainteresowani kolejnymi, nawet jeśli z uwagi na oszczędność transferu wiązałoby się to z tymczasowym ograniczaniem dostępu do tapet w dziale Download?

Oczywiście rozmowa na temat samych artykułów także może być tu prowadzona ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

Moim zdaniem z tymi artykułami to dobry pomysł nawet jeżeli ma to się odbyć kosztem tapet. Fajnie dowiedzieć się czegoś na temat Modern Talking poznac opinie prasy lat 80. Według mnie pomysł świetny
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Może artykuły lepiej wrzucać na imageshack.us tym samym odciążając serwer?
Awatar użytkownika
Dominik

Post autor: Dominik »

moim zdanie to super pomysł ze skanami ;) oby było ich jak najwięcej i nie ważne na jakim serwerze :) bardzo się z nich cieszę, bo gdy wychodziły te gazety, to albo byłem za mały, żeby umieć czytać, albo przeoczyłem... jak już umiałem czytać :) oby tak dalej ;)
>>> liefde is onwettig in deze eenzame hartbreukstad <<<
ODPOWIEDZ