Das Supertalent 7 (2013)

Newsy dotyczące Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Das Supertalent 7 (2013)

Post autor: Pkmodern »

Niemiecki BILD przewiduje, że w tegorocznej edycji programu "Das Supertalent" w jury obok Dietera będzie sama jego ex-żona Verona Pooth (Feldbush): http://www.bild.de/unterhaltung/tv/diet ... .bild.html
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: Das Supertalent 7 (2013)

Post autor: MODERN JEANNE »

Trudno to sobie wyobrazić że siądą obok siebie jakby nigdy nic.Po tym jak Dieter wyraził się o Veronie w swojej książce ,widziałam filmik gdy Verona odnosząc się do tego co napisał o niej najzwyczajniej w świecie popłakała się,było jej bardzo przykro.Ale podczas rozwodu dzielnie się trzymała skupiając się pewnie na tym by podział majątku poszedł po jej myśli.Jest tam też motyw że Dieter stracił panowanie i ją uderzył w oko więc trudno mi wyobrazić sobie ich obok,zmuszonych na potrzeby programu do wesołych rozmów i podejmujących wspólne decyzje w sprawie uczestników.Mogło by to być nawet ciekawe ale myślę że Dieter do tego nie dopuści.Ciekawe czy ma jakiś głos w tej sprawie czy decydują o tym tylko producenci programu?
http://www.youtube.com/watch?v=x8oUHtPbkPY
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Post autor: Dieterowiczka »

Mi tez się nie chce coś wierzyć , ja chyba tego nie przeżyje TT.TT
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Rzeczywiście,dość niebezpieczny,albo i prowokujący dobór Jury . Zatkało mnie . Chyba ludzie będą bardziej przejęci i ciekawi wystąpienia Jury niż potencjalnych "talentów". Aż mi się gęba rozjechała na myśl jakby Thomasowi zaproponowano taka rolę Jurora obok Bohlena,dopiero była by jazda bez trzymanki :lol:
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

atlantyda ;o) pisze:Rzeczywiście,dość niebezpieczny,albo i prowokujący dobór Jury . Zatkało mnie . Chyba ludzie będą bardziej przejęci i ciekawi wystąpienia Jury niż potencjalnych "talentów". Aż mi się gęba rozjechała na myśl jakby Thomasowi zaproponowano taka rolę Jurora obok Bohlena,dopiero była by jazda bez trzymanki :lol:

Droga Atlantydo prowokujący dobór Jury to by był jakby Thomasa wzieli, tutaj chodzi o to raczej żeby takie portale jak niemiecki "plotek" lub "pudelek" miały o czym pisać. Dieter lubi rozgłos tak samo jak producenci Das Supertalent..:)
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Atlantyda ;o) pisze:Rzeczywiście,dość niebezpieczny,albo i prowokujący dobór Jury . Zatkało mnie . Chyba ludzie będą bardziej przejęci i ciekawi wystąpienia Jury niż potencjalnych "talentów". Aż mi się gęba rozjechała na myśl jakby Thomasowi zaproponowano taka rolę Jurora obok Bohlena,dopiero była by jazda bez trzymanki :lol:
:lol: :lol: :lol: To dopiero zwiększyło by oglądalność programu zresztą Dieter z Veroną pewnie też.
To musiała być jakaś prowokacja ale swoją drogą ciekawe by to mogło być.Wreszcie by było urozmaicenie,zamiast patrzeć po raz kolejny na w sumie te same występy ,to by się oglądało jak ładnie Dieter i Verona się do siebie uśmiechają a szczypią nienawistnie pod stołem :mrgreen:
I LOVE DB AND TA!
JarekMT

Post autor: JarekMT »

Wreszcie by było urozmaicenie,zamiast patrzeć po raz kolejny na w sumie te same występy ,to by się oglądało jak ładnie Dieter i Verona się do siebie uśmiechają a szczypią nienawistnie pod stołem :mrgreen:
O tak, a co by było jakby zaczeli kłótnie na żywo, :lol: Ubaw na cały tydzien :mrgreen:
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Ależ Carina będzie zazdrosna xD
Awatar użytkownika
HubMT
Kontakt:

Post autor: HubMT »

Dieterowiczka pisze:Ależ Carina będzie zazdrosna xD
TA. :) Będą przysłowiowe "jaja", jak tylko będzie emisja. :lol: Już się nie mogę doczekać.
*Diamonds never made a lady..." :roll:
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

HubMT pisze:
Dieterowiczka pisze:Ależ Carina będzie zazdrosna xD
TA. :) Będą przysłowiowe "jaja", jak tylko będzie emisja. :lol: Już się nie mogę doczekać.
Ja też z chęcią pooglądam ; D . Obawiam się że Verona znów dostanie w oko x D
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

:lol: No nie zdziwiłabym się.Ale podobno w jury obok Dietera będą siedzieć jednak bracia Kaulitz z grupy Tokio Hotel oraz ktoś pochodzący z polski.A szkoda bo było by świetne widowisko :wink:
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Bracia Kaulitz i ktoś pochodzący z Polski czyli Mateo Jaschik siedzieli w jury DSDS.
Potwierdzeni jurorzy na tegoroczna edycję Das Supertalent to Bruce Darnell, Guido Maria Kretschmer i Dieter Bohlen, być może dojdzie ktoś jeszcze.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

A ja chciałam robić zapas popcornu :(
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Może jeszcze zrobisz,znalazłam taki artykół,nie całkiem rozumiem ale może Verona jednak będzie?Ale by było fajnie :D
http://www.klatschmagazin.com/39214-cas ... lent-jury/
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

MODERN JEANNE pisze:Może jeszcze zrobisz,znalazłam taki artykół,nie całkiem rozumiem ale może Verona jednak będzie?Ale by było fajnie :D
http://www.klatschmagazin.com/39214-cas ... lent-jury/
Jeej , cieszę się !
MadameX

Post autor: MadameX »

W ostatnim odcinku Das Supertalent mogliśmy zobaczyć co nigdy nie było nam dane-wzruszonego Dietera ze łzami w oczach.Powodem jego wzruszenia było ponowne spotkanie człowieka,który go odkrył 35 lat temu i dzięki,któremu mamy Dietera tu gdzie mamy -czyli na szycie.
Wideo : http://www.rtl.de/cms/sendungen/das-sup ... 46489.html

W takich momentach Dieter pokazuje swoją prawdziwą ,ludzką twarz :)
ODPOWIEDZ