Organizacja koncertu

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Organizacja koncertu

Post autor: Dieterowiczka »

Mam pomysł!. Pamiętacie jak Justin Bieber był w Polsce? Był tam z inicjatywy pewnej fanki , która napisała do Łodzi aby tam zorganizować jego koncert. Wpadłam na pomysł aby to samo zrobić z Dieterem! . Koncert może odbyć się w Katowicach , Warszawie i jest jeszcze wiele , wiele innych miast. Tylko potrzebujemy dużą grupę ludzi. Kto się pisze?
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: Koncert

Post autor: michal.czeslaw »

Dieterowiczka pisze:Tylko potrzebujemy dużą grupę ludzi. Kto się pisze?
Nie masz pojęcia dziecino o czym piszesz!!!Co wiesz o organizacji koncertów?
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Daje racje michalowi.czeslawowi. Thomas kiedys na fandaju mowil o organizacji koncertow i zaplacie gazy dla wyszstkich zatrudnionach przy tym osob.
Jerzeli chodzi o koncertzy odbywajace sie w wielkich halach to Thomas powiedzial ze jak sie 80% biletow niezostanie sprzedana to koncert sie nie odbywa. Zecz jest w tym ze jaktego zasobuow biletow nie uda sprzeda, niema mozliwosci na zaplate wszystkich osob zatrodnionych prze organizaji koncertu i czynszu za w2ynajacie obiektu.
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

To prawda jednym słowem jedynym wyjściem to będziesz musiała sobie kupić bilet i pojechać na koncert Dietera.Tylko wątpię czy w Polsce da koncert,raczej nie... Jedynie za granicą polski.Szkoda,że nie lubisz Thomasa to byś miała spore szanse na spotkanie go w naszym kraju ;) Kiedyś też bardzo lubiłam Dietera w 98 roku ;)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

aleksandra227 pisze:To prawda jednym słowem jedynym wyjściem to będziesz musiała sobie kupić bilet i pojechać na koncert Dietera.Tylko wątpię czy w Polsce da koncert,raczej nie... Jedynie za granicą polski.Szkoda,że nie lubisz Thomasa to byś miała spore szanse na spotkanie go w naszym kraju ;) Kiedyś też bardzo lubiłam Dietera w 98 roku ;)
Ja lubię Thomasa . Chętnie pojechałabym na jego koncert do Koszalina który odbędzie się 20 lipca ale nie ma z kim się na niego zabrać , 90 czy tam 100 zł to dla mnie nie majątek ale nie ma z kim się na niego zabrać ;)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

A skąd jesteś, może na forum jest ktoś z Twoich okolic, kto będzie na ten koncert jechał? W kupie raźniej :wink: (jak widzisz potrafię być nawet miła).
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Dieterowiczka pisze:
aleksandra227 pisze:To prawda jednym słowem jedynym wyjściem to będziesz musiała sobie kupić bilet i pojechać na koncert Dietera.Tylko wątpię czy w Polsce da koncert,raczej nie... Jedynie za granicą polski.Szkoda,że nie lubisz Thomasa to byś miała spore szanse na spotkanie go w naszym kraju ;) Kiedyś też bardzo lubiłam Dietera w 98 roku ;)
Ja lubię Thomasa . Chętnie pojechałabym na jego koncert do Koszalina który odbędzie się 20 lipca ale nie ma z kim się na niego zabrać , 90 czy tam 100 zł to dla mnie nie majątek ale nie ma z kim się na niego zabrać ;)
Wejdź do wątku o koncercie w Koszalinie, tam jest też propozycja dla osób, które mają trudny dojazd do Koszalina.
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Monia82 pisze:A skąd jesteś, może na forum jest ktoś z Twoich okolic, kto będzie na ten koncert jechał? W kupie raźniej :wink: (jak widzisz potrafię być nawet miła).
Tak widzę jesteś miła ;) . Ja jestem z Radzionkowa ;-). Widziałam że użytkowniczka Bohlenowicz jest z Piekar Śląskich. Często bywam w Piekarach . Widziałam też , że użytkowniczka atlantyda ;o) Jest z Mysłowic , a Mysłowice są za Katowicami ;)
ODPOWIEDZ