Organizacja koncertu
- Dieterowiczka
Organizacja koncertu
Mam pomysł!. Pamiętacie jak Justin Bieber był w Polsce? Był tam z inicjatywy pewnej fanki , która napisała do Łodzi aby tam zorganizować jego koncert. Wpadłam na pomysł aby to samo zrobić z Dieterem! . Koncert może odbyć się w Katowicach , Warszawie i jest jeszcze wiele , wiele innych miast. Tylko potrzebujemy dużą grupę ludzi. Kto się pisze?
- michal.czeslaw
Re: Koncert
Nie masz pojęcia dziecino o czym piszesz!!!Co wiesz o organizacji koncertów?Dieterowiczka pisze:Tylko potrzebujemy dużą grupę ludzi. Kto się pisze?
- Evaalex
Daje racje michalowi.czeslawowi. Thomas kiedys na fandaju mowil o organizacji koncertow i zaplacie gazy dla wyszstkich zatrudnionach przy tym osob.
Jerzeli chodzi o koncertzy odbywajace sie w wielkich halach to Thomas powiedzial ze jak sie 80% biletow niezostanie sprzedana to koncert sie nie odbywa. Zecz jest w tym ze jaktego zasobuow biletow nie uda sprzeda, niema mozliwosci na zaplate wszystkich osob zatrodnionych prze organizaji koncertu i czynszu za w2ynajacie obiektu.
Jerzeli chodzi o koncertzy odbywajace sie w wielkich halach to Thomas powiedzial ze jak sie 80% biletow niezostanie sprzedana to koncert sie nie odbywa. Zecz jest w tym ze jaktego zasobuow biletow nie uda sprzeda, niema mozliwosci na zaplate wszystkich osob zatrodnionych prze organizaji koncertu i czynszu za w2ynajacie obiektu.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
To prawda jednym słowem jedynym wyjściem to będziesz musiała sobie kupić bilet i pojechać na koncert Dietera.Tylko wątpię czy w Polsce da koncert,raczej nie... Jedynie za granicą polski.Szkoda,że nie lubisz Thomasa to byś miała spore szanse na spotkanie go w naszym kraju
Kiedyś też bardzo lubiłam Dietera w 98 roku 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Dieterowiczka
Ja lubię Thomasa . Chętnie pojechałabym na jego koncert do Koszalina który odbędzie się 20 lipca ale nie ma z kim się na niego zabrać , 90 czy tam 100 zł to dla mnie nie majątek ale nie ma z kim się na niego zabraćaleksandra227 pisze:To prawda jednym słowem jedynym wyjściem to będziesz musiała sobie kupić bilet i pojechać na koncert Dietera.Tylko wątpię czy w Polsce da koncert,raczej nie... Jedynie za granicą polski.Szkoda,że nie lubisz Thomasa to byś miała spore szanse na spotkanie go w naszym krajuKiedyś też bardzo lubiłam Dietera w 98 roku
- Monia82
- Członek TAFC Polska
A skąd jesteś, może na forum jest ktoś z Twoich okolic, kto będzie na ten koncert jechał? W kupie raźniej
(jak widzisz potrafię być nawet miła).
- JoannaIzabella
Wejdź do wątku o koncercie w Koszalinie, tam jest też propozycja dla osób, które mają trudny dojazd do Koszalina.Dieterowiczka pisze:Ja lubię Thomasa . Chętnie pojechałabym na jego koncert do Koszalina który odbędzie się 20 lipca ale nie ma z kim się na niego zabrać , 90 czy tam 100 zł to dla mnie nie majątek ale nie ma z kim się na niego zabraćaleksandra227 pisze:To prawda jednym słowem jedynym wyjściem to będziesz musiała sobie kupić bilet i pojechać na koncert Dietera.Tylko wątpię czy w Polsce da koncert,raczej nie... Jedynie za granicą polski.Szkoda,że nie lubisz Thomasa to byś miała spore szanse na spotkanie go w naszym krajuKiedyś też bardzo lubiłam Dietera w 98 roku
- Dieterowiczka
Tak widzę jesteś miłaMonia82 pisze:A skąd jesteś, może na forum jest ktoś z Twoich okolic, kto będzie na ten koncert jechał? W kupie raźniej(jak widzisz potrafię być nawet miła).