Jak nazywa sie ta piosenka?

Szukasz piosenki? Chcesz zidentyfikować jakieś nagranie? Pisz tutaj.
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Jak nazywa sie ta piosenka?

Post autor: Dieterowiczka »

http://www.youtube.com/watch?v=ORD78deNOD8

Dieter w Sopocie w 1989 roku dał koncert , ciekawi mnie jak nazywa się pierwsza piosenka którą śpiewa?
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Re: Jak nazywa sie ta piosenka?

I jeszcze jedno , podać link , gdzie mogę ściągnąć Dieter - der film ? Bo na Aresie nie ma.
przemal38

Post autor: przemal38 »

a Ty skąd sie urwałeś??? Gangster Love z płyty Walking On A Rainbow
Awatar użytkownika
Karolek78

Post autor: Karolek78 »

Dieterowiczko, jesteś młodą fanką, każdy rozumie jak to jest w twoim wieku, sam zaczynałem pisać na forum w podobnym wieku ale proszę abyś następnym razem jeśli masz coś do dodania edytowała post. Informacje na temat poszczególnych piosenek można znaleźć w dziale dyskografia na stronie MT.pl. Skoro tak lubisz muzykę Dietera nie stanowi problemu nawet posłuchanie kilku tytułów więcej zwłaszcza że wiesz kiedy odbył się koncert i w jakim przedziale czasowym utworu szukać :wink:. Myślę, że nikt nie chce uprzykrzyć Ci życia na forum ale dyskutujący zupełnie inaczej będą do Ciebie podchodzić jeśli będziesz stosowała pewne podstawowe zasady tu obowiązujące.
Karolek78
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Droga Dieteterowiczko tu na stronce moderntalking.pl wszystko znajdziesz o swoim kochanym idolu Dieterze :) Pozdrawiam
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Tylko wiesz, trzeba poszukać, a się nie chce. Znam doskonale ten typ z innego forum, najlepiej żeby było podane na tacy, lepiej założyć ileś tematów, zamiast napisać w odpowiednich, które już są. A przecież czytając historie podane na stronie, szukając piosenek, można milion innych ciekawych rzeczy o swoim idolu dowiedzieć.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

No fakt nie chce się czytać i lepiej iść na skróty ;) Też tak miałam,ale lepiej samemu poszukać,trochę czasu zajmuję.Ale się to opłaca,bo można znaleźć całkiem fajne rarytasy o swoim idolu ;)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Dieterowiczka pisze:I jeszcze jedno , podać link , gdzie mogę ściągnąć Dieter - der film ? Bo na Aresie nie ma.
Stąd możesz sobie ściągnąć,pod same drzwi Twojego mieszkania:
http://allegro.pl/cd-bohlen-dieter-diet ... 60811.html
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

przemal38 pisze:a Ty skąd sie urwałeś??? Gangster Love z płyty Walking On A Rainbow
Raz że urwałaś * , a dwa że z choinki.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Witam na forum i przyłączam się do prośby o trochę większą staranność przy pisaniu postów, nazywaniu tematów i lokowaniu ich w odpowiednich działach na forum.
Pytanie "skąd mogę ściągnąć" jest z kolei nie na miejscu.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Dieterowiczka pisze:http://www.youtube.com/watch?v=ORD78deNOD8

Dieter w Sopocie w 1989 roku dał koncert , ciekawi mnie jak nazywa się pierwsza piosenka którą śpiewa?
Puki co,same uwagi do młodej Fanki ;) a nikt nie odpowiedział jej na pytanie :P .
Tytuł piosenki ,o którą pytasz to "Gangster Love".
Pisałaś w innym temacie,że to dzięki tacie czy w ogóle rodzicom zainteresowałaś się MT.Nie prościej popytać o tytuły ich?
przemal38

Post autor: przemal38 »

atlantyda ;o) pisze:
Dieterowiczka pisze:http://www.youtube.com/watch?v=ORD78deNOD8

Puki co,same uwagi do młodej Fanki ;) a nikt nie odpowiedział jej na pytanie :P .
Tytuł piosenki ,o którą pytasz to "Gangster Love".
Pisałaś w innym temacie,że to dzięki tacie czy w ogóle rodzicom zainteresowałaś się MT.Nie prościej popytać o tytuły ich?

A ty skad sie tez urwales -odpowiedz byla odrazu w pierwszym poscie.
Jacek Z.

Post autor: Jacek Z. »

Poszukuję tytułu (i wykonawcy) piosenki granej ostatnio przez lokalne PopRadio Pruszków: Utwór melodyjny, w umiarkowano-szybkim tempie (nie smęt, nie ballada, ale też bez szaleństwa, lekki popowy utwór), śpiewany wysokim, delikatnym głosem męskim, dość bogate klawisze, chyba delikatne chórki. W refrenie słychać słowa (cytat dosłowny!) "...and this is not goodbye away...".

W pierwszej chwili skojarzył mi się z brzmieniami typu Touche, Gareth Gates czy Backstreet Boys, ale póki co nie znalazłem w ich repertuarach takiego utworu (zdecydowanie nie chodzi o "This Goodbye is Not Forever", utwór którego szukam jest mniej obrobiony i lżejszy). Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc (radioarchiwum.net tej stacji w zasobach nie ma)? :)
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

Jacek Z. pisze:śpiewany wysokim, delikatnym głosem męskim, dość bogate klawisze, chyba delikatne chórki
czy to było coś w tym stylu?

A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Jacek Z.

Post autor: Jacek Z. »

Nie, wokal zdecydowanie bardziej w stylu lat '90. Najbliższe co udało mi się znaleźć (pod względem wokalu, tempa, nastroju i melodii, ale inne słowa i inny utwór):

Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Jackowi chodzi o tą piosenkę:
ODPOWIEDZ