Jak nazywa sie ta piosenka?
- Dieterowiczka
Jak nazywa sie ta piosenka?
http://www.youtube.com/watch?v=ORD78deNOD8
Dieter w Sopocie w 1989 roku dał koncert , ciekawi mnie jak nazywa się pierwsza piosenka którą śpiewa?
Dieter w Sopocie w 1989 roku dał koncert , ciekawi mnie jak nazywa się pierwsza piosenka którą śpiewa?
- Dieterowiczka
Re: Jak nazywa sie ta piosenka?
I jeszcze jedno , podać link , gdzie mogę ściągnąć Dieter - der film ? Bo na Aresie nie ma.
-
przemal38
a Ty skąd sie urwałeś??? Gangster Love z płyty Walking On A Rainbow
- Karolek78
Dieterowiczko, jesteś młodą fanką, każdy rozumie jak to jest w twoim wieku, sam zaczynałem pisać na forum w podobnym wieku ale proszę abyś następnym razem jeśli masz coś do dodania edytowała post. Informacje na temat poszczególnych piosenek można znaleźć w dziale dyskografia na stronie MT.pl. Skoro tak lubisz muzykę Dietera nie stanowi problemu nawet posłuchanie kilku tytułów więcej zwłaszcza że wiesz kiedy odbył się koncert i w jakim przedziale czasowym utworu szukać
. Myślę, że nikt nie chce uprzykrzyć Ci życia na forum ale dyskutujący zupełnie inaczej będą do Ciebie podchodzić jeśli będziesz stosowała pewne podstawowe zasady tu obowiązujące.
Karolek78
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Droga Dieteterowiczko tu na stronce moderntalking.pl wszystko znajdziesz o swoim kochanym idolu Dieterze
Pozdrawiam
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Tylko wiesz, trzeba poszukać, a się nie chce. Znam doskonale ten typ z innego forum, najlepiej żeby było podane na tacy, lepiej założyć ileś tematów, zamiast napisać w odpowiednich, które już są. A przecież czytając historie podane na stronie, szukając piosenek, można milion innych ciekawych rzeczy o swoim idolu dowiedzieć.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
No fakt nie chce się czytać i lepiej iść na skróty
Też tak miałam,ale lepiej samemu poszukać,trochę czasu zajmuję.Ale się to opłaca,bo można znaleźć całkiem fajne rarytasy o swoim idolu 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Stąd możesz sobie ściągnąć,pod same drzwi Twojego mieszkania:Dieterowiczka pisze:I jeszcze jedno , podać link , gdzie mogę ściągnąć Dieter - der film ? Bo na Aresie nie ma.
http://allegro.pl/cd-bohlen-dieter-diet ... 60811.html
- Dieterowiczka
Raz że urwałaś * , a dwa że z choinki.przemal38 pisze:a Ty skąd sie urwałeś??? Gangster Love z płyty Walking On A Rainbow
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Witam na forum i przyłączam się do prośby o trochę większą staranność przy pisaniu postów, nazywaniu tematów i lokowaniu ich w odpowiednich działach na forum.
Pytanie "skąd mogę ściągnąć" jest z kolei nie na miejscu.
Pytanie "skąd mogę ściągnąć" jest z kolei nie na miejscu.
Jak piszesz tak cię widzą.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Puki co,same uwagi do młodej FankiDieterowiczka pisze:http://www.youtube.com/watch?v=ORD78deNOD8
Tytuł piosenki ,o którą pytasz to "Gangster Love".
Pisałaś w innym temacie,że to dzięki tacie czy w ogóle rodzicom zainteresowałaś się MT.Nie prościej popytać o tytuły ich?
-
przemal38
atlantyda ;o) pisze:Puki co,same uwagi do młodej FankiDieterowiczka pisze:http://www.youtube.com/watch?v=ORD78deNOD8
Dieter w Sopocie w 1989 roku dał koncert , ciekawi mnie jak nazywa się pierwsza piosenka którą śpiewa?a nikt nie odpowiedział jej na pytanie
.
Tytuł piosenki ,o którą pytasz to "Gangster Love".
Pisałaś w innym temacie,że to dzięki tacie czy w ogóle rodzicom zainteresowałaś się MT.Nie prościej popytać o tytuły ich?
A ty skad sie tez urwales -odpowiedz byla odrazu w pierwszym poscie.
-
Jacek Z.
Poszukuję tytułu (i wykonawcy) piosenki granej ostatnio przez lokalne PopRadio Pruszków: Utwór melodyjny, w umiarkowano-szybkim tempie (nie smęt, nie ballada, ale też bez szaleństwa, lekki popowy utwór), śpiewany wysokim, delikatnym głosem męskim, dość bogate klawisze, chyba delikatne chórki. W refrenie słychać słowa (cytat dosłowny!) "...and this is not goodbye away...".
W pierwszej chwili skojarzył mi się z brzmieniami typu Touche, Gareth Gates czy Backstreet Boys, ale póki co nie znalazłem w ich repertuarach takiego utworu (zdecydowanie nie chodzi o "This Goodbye is Not Forever", utwór którego szukam jest mniej obrobiony i lżejszy). Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc (radioarchiwum.net tej stacji w zasobach nie ma)?
W pierwszej chwili skojarzył mi się z brzmieniami typu Touche, Gareth Gates czy Backstreet Boys, ale póki co nie znalazłem w ich repertuarach takiego utworu (zdecydowanie nie chodzi o "This Goodbye is Not Forever", utwór którego szukam jest mniej obrobiony i lżejszy). Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc (radioarchiwum.net tej stacji w zasobach nie ma)?
- tanathos
czy to było coś w tym stylu?Jacek Z. pisze:śpiewany wysokim, delikatnym głosem męskim, dość bogate klawisze, chyba delikatne chórki
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
-
Jacek Z.
Nie, wokal zdecydowanie bardziej w stylu lat '90. Najbliższe co udało mi się znaleźć (pod względem wokalu, tempa, nastroju i melodii, ale inne słowa i inny utwór):
- Peter
Jackowi chodzi o tą piosenkę: