Ulubiony kolor Dietera

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Ulubiony kolor Dietera

Post autor: Dieterowiczka »

Jak myślicie jaki jest ulubiony kolor Didiego ? . Ja myślę ,że niebieski bo " Blue System " .
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: Ulubiony kolor Dietera.

Post autor: michal.czeslaw »

Dieterowiczka pisze:Jak myślicie jaki jest ulubiony kolor Didiego ? . Ja myślę ,że niebieski bo " Blue System "
Myślę,że ulubiony kolor idola jest mało istotny.Może warto by się zainteresować np.jego twórczością? :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Ulubiony kolor Dietera.

Post autor: atlantyda ;o) »

Był czas,ze Bohlen ubierał się w dresy firmy Adidas co było reklama dla owej odzieży,Dresy były zarówno w czarnym jak i białym,czerwonym,błękitnym czy też różowym kolorze.Potem za czasów "Blue System" ubierał się w Jeans,nazwa zespołu Dietera powstała od marki jego ulubionej odzieży.Potem nastał comeback MT i panowie ubierani byli w ciemne garnitury...teraz z kolei Dieter reklamuje markę Camp David,koszule i T-shirty,które są w różnych kolorach.Tak więc można by rzec,że Dietera ulubionym kolorem jest ten za który Jemu płacą,że go nosi ;) .
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: Ulubiony kolor Dietera

Post autor: MODERN JEANNE »

No zauważyłam że często zdarza mu się wyskoczyć w różu i w przeszłości i obecnie.
http://gogirlblog.de/wp-content/uploads ... Bohlen.jpg
Ale najczęściej raczej chodził w niebieskiej katanie.Teraz w DSDS bardzo różnie raczej
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Re: Ulubiony kolor Dietera

Post autor: Dieterowiczka »

MODERN JEANNE pisze:No zauważyłam że często zdarza mu się wyskoczyć w różu i w przeszłości i obecnie.
http://gogirlblog.de/wp-content/uploads ... Bohlen.jpg
Ale najczęściej raczej chodził w niebieskiej katanie.Teraz w DSDS bardzo różnie raczej
Bardzo podoba mi się jego ubiór w teledysku " It's all over "
ODPOWIEDZ