Jednak Modern Talking nadal się ceni...

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Jednak Modern Talking nadal się ceni...

Post autor: Pkmodern »

Z cyklu ciekawostek:

Świętokrzyskie gwiazdy śpiewają i pomagają. Piotr Łataś z TVP zaśpiewa "You're my heart, you're my soul” (video)

LINK: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /130429336

Ciekawe jak wyszło...?
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Re: Jednak Modern Talking nadal się ceni...

Post autor: Monia82 »

Ja ostatnio wracałam od przyjaciółki autobusem, stanęliśmy na światłach i obok nas stanął jakiś facet w luksuśnym autku i miał mp4 (mógł filmiki na ekranie wielkości nieco większej niż GPS oglądać) i luknęłam co tam ogląda, a tam Thomas w Give me peace on earth, z lat 80, potem Jet airliner, jakaś inna piosenka (nie MT) i zatrzymał się na YMHYMS z 98 roku :D
Ależ byłam miło zaskoczona!
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Post autor: Dieterowiczka »

Ja mam 13 lat i bardzo sobie cenię modern talking . Strasznie lubię Didi'ego ;)
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Ostatnio gdy sie przeprowadzałam , czekałam na innych i nagle usłyszałam Modern talking - Geronimo's Cadillac , słyszałam to z drugiej stronie budynku , podeszłam bliżej i ... W taksówce wszystkie okna otwarte a tu na full muzyka leci !
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

We wtorek byłam na zakupach w mojej miejsscowości i akuratk wchodziłam do sklepu obuwniczego,aż tu nagle słyszę basy... A tu słyszę z auta "You Re Not Alone" i to było głośno.A facet stał oparty przy aucie i gadał przez telefon sobie.A ja słuchając tego byłam w małym szoku i mile zaskoczona,że przez chwilę zgłupiałam w tym obuwniczym hehe :lol:
A parę godzin wcześniej wychodziłam z innego sklepu spozywczego to akurat czarne auto wjeżdżało na parking bez dachu i na cały regulator słyszę: "I m So Much Love". To sobie pomyślałam,że nastała moda na modern talking hi hi :D Byłam w tym dniu bardzo mile zaskoczona i uradowana...
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Ja nie wiem czy to obsesja na puncie Bohlena , a może rzeczywiście , no więc tak. Idąc miastem widuję dużo piekarni " Bochen " , wszyscy czytają normalnie a czemu ja czytam " Bohlen " ? Nawet mama się ze mnie śmieje , i wyobraźcie sobie że tak jest za każdym razem ... x D
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

he he też bym miała takie skojarzenie.A u mojego sąsiada ostatnio Bonnie Tyler na cały regulator leciało ,zresztą nie pierwszy raz.Jakiś fan chyba
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

MODERN JEANNE pisze:he he też bym miała takie skojarzenie.A u mojego sąsiada ostatnio Bonnie Tyler na cały regulator leciało ,zresztą nie pierwszy raz.Jakiś fan chyba
Mi zaś spodobała się Suzi Quatro z Chrisem Normanem ; )
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Fajne,szczególnie Chris Norman.A wracając do tematu to jeśli na sylwestra w TV puszczają ich piosenki śpiewane przez polskich wokalistów i mówią o nich legenda na każdym kroku to jednak się ceni.
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ