Koncert w Poznaniu (01.12.2012)
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Koncert w Poznaniu (01.12.2012)
Trzeci przystanek andrzejkowej trasy Thomasa i Modern Talking Band - Poznań. Koncert jak zawsze startuje o 18 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Agata
Re: Koncert w Poznaniu (01.12.2012)
Czyli nie o 18.00, jak podane jest na bilecie?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No ja już wiem od kolegi z Poznania,że Thomas po koncercie ,chętnie rozdawał autografy przed Hotelem czy też w Hotelu (nie zrozumiałam go dobrze,był podekscytowany)....czemu mnie to nie dziwi....
.
- I-love-M-T
Wróciłam do domu jakąś godzinę temu, więc kilka słów tak całkiem na gorąco
Koncert był po prostu MEGA
Thomas zachwycał jak zawsze - śpiewem, wyglądem i poczuciem humoru
Z niecierpliwością czekałam na medley hitów MT z lat 80. i nie zawiodłam się - brzmiał naprawdę super
Publiczność również dopisała. Szkoda tylko, że niektórzy fani na wieść o tym, że koncert nieco się opóźni, zareagowali buczeniem i gwizdami
Pozytywne wrażenie zrobił za to gość aż z Berlina, który co kilka piosenek najgłośniej, jak tylko potrafił, wyznawał Thomasowi miłość
Dzięki wielkie za wyśmienitą zabawę i serdeczne pozdrowienia dla wszystkich obecnych dziś w Arenie, zwłaszcza dla Agaty, Beaty i Soni 
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- Agata
Dzięki, I-love-M-T, miło było zobaczyć Cię po tak długim czasie. Masz bardzo fajną klasę! Do zobaczenia w lutym, mam nadziejęI-love-M-T pisze: serdeczne pozdrowienia dla wszystkich obecnych dziś w Arenie, zwłaszcza dla Agaty, Beaty i Soni
- michal.czeslaw
Już po koncercie.Wielkie emocje.Thomas w znakomitej formie!Koncert wspaniały
Byłam w towarzystwie osób,które po raz pierwszy widziały Thomasa na scenie,bardzo się podobało.Publika szalała,bawiliśmy się świetnie.Bardzo mi się koncert podobał,warto było na nim być
Spotkałam starych znajomych i poznałam nowych.Każdy koncert jest inny i lepszy od poprzedniego,takie mam wrażenie.Pozdrawiam dziewczyny z Fan-clubu,które dbały o oprawę koncertu,jesteście super
Również gorące pozdrowienia i podziękowania dla Patryka.Bez Waszej pracy kochani koncerty Thomasa wiele by straciły na jakości

- I-love-M-T
Ja również cieszę się, że udało mi się z Wami spotkać po 2. latach przerwy i że mogłam bawić się na koncercie w Waszym towarzystwieAgata pisze:Dzięki, I-love-M-T, miło było zobaczyć Cię po tak długim czasie. Masz bardzo fajną klasę! Do zobaczenia w lutym, mam nadzieję
"Anna Maria, Maria, Maria,
- steven
- Kontakt:
-
klp
Prośba do osób, które mogą pomóc w odnalezieniu, lub zdobyciu kontaktu do osoby widocznej na zdjęciu. Osoba ta stała przy ratownikach.
http://i50.tinypic.com/1nz34p.jpg
http://i50.tinypic.com/1nz34p.jpg
- adrian_mt
- Członek TAFC Polska
Witam. Kolejny fantastyczny koncert Thomasa za nami. Jak zwykle bawiliśmy się świetnie. Thomas tradycyjnie w doskonałej formie. Szczególnie podobało nam się gdy robił fotki publiczności. Remix z przebojami z lat osiemdziesiątych po prostu znakomity. Natomiast my jesteśmy przeszczęśliwi, gdyż przed koncertem mieliśmy możliwość spotkania się z Thomasem. Wielkie podziękowania należą się dla Magdy za możliwość tego spotkania 
Pozdrawiamy
Adrian i Agnieszka
Pozdrawiamy
Adrian i Agnieszka
- steven
- Kontakt:
Chcecie więcej nagrań z koncertu w Poznaniu? 
Wszystkie są w wersji HD, podobne do tego co wrzuciłem kilka postów wyżej.
- maaateusz
Bardzo chętniesteven pisze:Chcecie więcej nagrań z koncertu w Poznaniu?

- weidung
- Członek TAFC Polska
Koncert w Poznaniu był wspaniały. Chciałbym gorąco podziękować za wspaniałą zabawę wszystkim fanom, a w szczególności ziomkom z Leszna z Gosią na czele. Trzy osoby, które były ze mną na koncercie, były nim zachwycone (dodam, że jena osoba to fan muzyki rockowej i klimat Modern Talking jest jej raczej odległy). Potem była dyskoteka i zabawa do... 7 rano
Teraz trochę boli głowa, ale weekend był niesamowity.
- steven
- Kontakt:
Pliki aktualnie są uploadowane na serwer; z racji ich wielkości (kilka GB) zajmie to "chwilę".maaateusz pisze:Bardzo chętniesteven pisze:Chcecie więcej nagrań z koncertu w Poznaniu?
Linki wrzucę jak wszystkie utwory się wgrają (5 filmów).
-
Molca
No i po koncercie... Emocje naprawdę niesamowite! Chyba wszyscy bawili się znakomicie. Chociaż właściwie to ja wypowiem się za siebie. Zdecydowanie zaliczam ten koncert do naprawdę udanych
Nie myślałam, że będzie aż tyle osób. Cała Arena była zapełniona. Jednak spora większość zdecydowała się zakupić bilet tuż przed koncertem co prawdopodobnie mogło też mieć wpływ na pól godzinne jego opóźnienie
Thomas wyglądał świetnie, ach te jego spojrzenie i czarujący uśmiech! Ci, którzy byli na koncercie w Krakowie i we Wrocławiu zwrócili uwagę, że ubrany był dokładnie w te same ciuchy haha (a widząc fotki z Warszawy to widać, że i tam też założył ten sam zestaw). Fani też dopisali, chociaż był jeden gościu pod sceną co non stop wydzierał się co raczej było żałosne
bo Thomas nie zwracał na niego uwagi, a jego zachowanie powodowało dyskomfort w delektowaniu się koncertem osób stojących obok niego
Akcja z balonami i różami niestety nie zrobiła na Thomasie wrażenia, nie był zaskoczony ani trochę, nawet nie udawał zaskoczonego. Wracając po koncercie słyszałam rozmowę pewnej grupy, że to rzucanie kwiatów na scenę skojarzyło się im z rzucaniem nieboszczykom do trumny podczas pogrzebu
Ale tego już nie skomentuję. Ach szkoda, że wszystko co miłe tak szybko się kończy...