Koncert MT w Rostocku

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mdp08

Koncert MT w Rostocku

Post autor: mdp08 »

posiada ktoś może video z koncertu MT w Rostocku? na którym Bohlen ogłosił koniec MT...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Koncert MT w Rostocku

Post autor: atlantyda ;o) »

Dieter chyba w Berlinie ogłosił koniec Modern Talking . W czerwcu 2003,ale który dokładnie to nie pamiętam. Mam ten koncert ale nagrany prywatną kamerą.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

A mi się wydaje, że chyba jednak w Rostocku Dieter zapowiedział koniec MT.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Sprawdziłam na stronce mt.pl Pożegnalny koncert był 21 czerwca 2003 w Berlinie.Przejżę ten koncert i napiszę czy podczas niego Bohlen poinformował o zakończeniu działalności duetu.Ponoć Thomas tą informacją był tak samo zaskoczony jak fani.
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

O rozpadzie Modern Talking Dieter poinformował w Rostocku. To było chyba (ale nie jestem pewien co do konkretnej daty) 7 czerwca 2003 roku. Był to początek trasy koncertowej, promującej album "Universe". Panowie mieli wystąpić w kilku niemieckich miastach, ale po ogłoszeniu decyzji przez Bohlena, odwołano pozostałe, za wyjątkiem berlińskiego.

Co do nagrania - pamiętam, że swego czasu po sieci krążył plik video, w którym słychać jak Dieter mówi o zakończeniu działalności MT, a na obrazie jest ukazany podczas kręcenia klipu do "TV Makes The Superstar".
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Maro_D pisze:O rozpadzie Modern Talking Dieter poinformował w Rostocku. To było chyba (ale nie jestem pewien co do konkretnej daty) 7 czerwca 2003 roku. Był to początek trasy koncertowej, promującej album "Universe". Panowie mieli wystąpić w kilku niemieckich miastach, ale po ogłoszeniu decyzji przez Bohlena, odwołano pozostałe, za wyjątkiem berlińskiego.

Co do nagrania - pamiętam, że swego czasu po sieci krążył plik video, w którym słychać jak Dieter mówi o zakończeniu działalności MT, a na obrazie jest ukazany podczas kręcenia klipu do "TV Makes The Superstar".
Tak Maro,ten koncert odbył się 7 czerwca 2003 roku :wink: Ja też bym go z chęcią zobaczyła.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Również jestem zainteresowany obejrzeniem koncertu, na którym ogłoszono koniec MT.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Jeżeli chodzi o sam moment kiedy Dieter to ogłasza to jest na dvd Modern Talking w dodatkach.
Awatar użytkownika
mdp08

w dodatkach tego nie ma ;(
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

mdp08 pisze:w dodatkach tego nie ma ;(
Jest ale z koncertu w Berlinie. W dodatkach 8 minuta 48 sekunda. Jeżeli załączysz odtwarzanie w j.niemieckim :Menu -> Ruchblich i czekaj do 8:48.
Awatar użytkownika
mdp08

dzięki :D
Awatar użytkownika
mdp08

atlantyda ;o) ten koncert jest cały? mogłabyś mi jakoś przesłać? :P
ODPOWIEDZ