Witam, zapraszam Was na swoje aukcje na allegro. Co prawda nie sprzedaję płyt MT, Thomsa, czy Dietera, bo tę kolekcję systematycznie powiększam, ale może znajdziecie coś dla siebie
Teraz sprzedaję zaledwie kilkanaście płyt, ale systematycznie będę dodawać więcej - powodem są porządki w domu, pozbywam się wszystkiego, czego już nikt nie slcha
Niestety, wszystkie moje aukcje to licytacje - wygrywa najwyższa kwota, nie mam określonych wymagań co do cen poszczególnych plyt, chcę się ich pozbyć. Aukcji skasować nie mogę, więc pozostaje tylko założenie konta...
To lipka ze nie dasz sie namowic na inna forme zplaty.No coz ja oferuje 10 zl za plyte.Ja tylko tak moge kupic od ciebie plytki PRZESYLAJAC KASE NA TWOJE KONTO.NO ALE JAK LICYTACJE NO TO TRUDNO.
SWEETY(slodziak) pisze:siema pare plytke bym kupil od ciebie jednakze nie mam konta na allegro ale w jakis inny sposob mozemy sie umowic gg 44248524
Witam.
Z tego, co się orientuję to już kilka miesięcy temu Allegro.pl wprowadziło opcję kupowania na swoim portalu przez ludzi, którzy nie mają na Allegro konta: