Wyjazd do Koblenz

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
sucharyba

Wyjazd do Koblenz

Post autor: sucharyba »

Witam. Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie mała wyprawa do Koblencji. Nie chodzi mi w żadnym wypadku o jakieś szpiegowanie;) tylko o zwiedzanie i spędzenie miło czasu w gronie ludzi którzy są fanami Thomasa. Byłam już w tym pięknym mieście ale dość dawno i tak się zastanawiam czy znaleźli by się chętni do wspólnej wyprawy. :D Proszę pisać co myślicie o tym pomyśle. Pozdrawiam Natalia.
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
Awatar użytkownika
sucharyba

Wyjazd do Koblenz

No widzę, że nie wiem co odpisywać tyle osób zainteresowanych :P Ale bez obaw jak coś i tak pojadę choćby sama. Dopiero wstępuję w progi fanclubu i może dlatego nikt nie pisze:) Nie widziałam tez wszystkich postów i może gdzieś taki temat jest poruszony. W każdym razie ja zamierzam się wybrać a ostatnio wpadło mi w oczka Fanday więc może się wstrzymam i pojadę w tym terminie również sama swoim autkiem. Pozdrawiam Was czytających :) Natalia
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: Wyjazd do Koblenz

Post autor: 33ccd »

Witaj. Owszem interesuje wielu ten temat, ale wtedy gdy jest Fan Party. Proponuję przełożyć wyjazd na 8 grudnia a skorzystasz podwójnie :)
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

jh ATEZ BYM BYL ZA WYJAZDEM I OCZYWISCIE CENA W GRANICACH ROZSADKU
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja wczoraj w Koblenz bylam. Mielam piekna pogode. Zwiedzilam wiele pieknych miejsc. Thomasa tez spotkalam w miescie. Prawie pakowal zakupy do auta. Mial nie wiele czasu. Tak ze dal mi pare autografow odpowiedzial na pytanie pozyczyl mi pieknie spedzomnnego dnia przjemnosci na Rhein in Flammen i odjechal

Jakie jezyki umie Claudia?

Niemiecki, angielski, frenzuski i chispanski.

W tych jezykach mozna napewno do Thomasa pisac. Jak on sobie calkie z chispanskim rady nie da,to Klaudia mu napewno pomoze. Angielskiego i franzuskiego uczal sie w szkole. Byl caly na zielono ubrany i mial okulary sloneczne na nosie.
Niestety bylam na tanim bilecci w Koblenz i okazalo sie ze Rhein in Flammewn zaczyna sie dopiero o 23.03 godz a moj ostatni pociag odjjerzdza o 23.20 godzinie. Z rahein in Flammen musialam zrezygnowac

Obrazek
Tu mojea mala galeria z Koblenz

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 169&type=3
Ostatnio zmieniony ndz sie 12, 2012 15:50 przez Evaalex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Napewno masz zdjęcia z tego niespodziewanego spotkania z Thomasem ze swojego aparatu co nim zdjęcia robiłaś tak piękne jak to.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Evaalex

Parryku nie zawsze jest na zrobienie zdjecie czas. Tym razem nie poraz pierwszy czasu nie bylo.
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Tak szczególnie się spieszył, jak mu fanka wyskakuje zza bagażnika, gdy facet pakuje sobie spokojnie zakupy.I chwile wcześniej cieszył się ze spokojnego dnia ;) ale jak widać miedzy fanem a fanatykiem biegnie cienka granica,i czasem warto mieć troche przyzwoitości.

A tak wogóle Eva to mogła byś czytac wcześniej co piszesz nim wrzucisz to co napisałaś na forum, bo nijak tego nie można zrozumieć, chyba ze cytujesz słowa szczególnie spieszącego sie Thomasa.
pozyczyl mi pieknie spwdzomnnego dnia przxyjemnosci na Rhein in Flammen i odjechal 8)
Ostatnio zmieniony ndz sie 12, 2012 14:32 przez skorpionek1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sucharyba

Wyjazd do Koblenz

Kurcze napisałam odpowiedź i mi się skasowała :P Z tym wyjazdem to chyba faktycznie się wstrzymam choć korci mnie:D hehe Wcześniej będą przecież koncerty i na pewno poszerzę znajomości a przynajmniej mam taką nadzieję:) A na Fan Day z wielką chęcią wybiorę się w Waszym towarzystwie, bo zapewne będzie wesoło i klimat wyjątkowy. Muszę angielski pod szlifować bo z tych czterech to tylko nim jakoś władam:) Na samą myśl się uśmiecham, uwielbiam podróże i zawsze jestem chętna na nie hehe. Zarknęłam z ciekawości na ceny hoteli SWEETY i tragedii nie ma tylko trzeba dobrze poszukać:) a i z paliwkiem nie jest źle, moje autko mało pali ;)
P.S Ewaalex zazdroszczę spotkania, gdzieś Ty Go tam wypatrzyła hihi :)
Awatar użytkownika
Evaalex

Aneta, ja sie najpierw zapytalam czy ma czas dla mnie. Z doswiadczemnia wiem ze jak czasu wogole nie ma to, to glosno mowi. Powiedzial ze pare minut mi z checia poswieci, ale nie za dlogo Kiedys wogule czasu nie mial , wlasnie wybieral sie na jakis mitting przeszedl kolomnie powiedzial Niestedy nie mam dzis czasu. Ja sobie pomyslalam nie moj dzein i poszlam do löhrcenter.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Kurcze,że tak nawiążę do Twojej historii z Thomasem Evo, ja bym najpierw cyknęła zdjęcie a potem podeszła :). Zrobiła bym tel.komórkowym chociażby zdjęcie z Thomasem,poprosiła bym kogoś kto jest w pobliżu.No żeby tak szczególnej chwili nie upamiętnić...hmmm....
Awatar użytkownika
Evaalex

atlantyda ;o) pisze:Kurcze,że tak nawiążę do Twojej historii z Thomasem Evo, ja bym najpierw cyknęła zdjęcie a potem podeszła :). .
Agnieszko, Thomas jak ma malo czasu nie zawsze chce robic zdjecia, Woli dac pare autografow i odjechac. Mi to problemu nie sprawie, bo juz wiele zdjec z nim posiadam. Niestety w tym momecie nikogo w polblizu nie bylo. Tho,mas stal w jakiejs bocznej ulicy, na sterym miescie. Do ulicy na ktorej bylo wielu ludzi doleciec nie moglam, bo czasu nie bylo. Czasem tak jest.To byl nie pierwszy raz. Przed wielu laty spotkalam go na ulicy z Psem . Byla niedziela godzina obiadowa i nigogo nie bylo na ulicy. Tez tylko autografy w tedy dostalam.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Fajnie Eva,że udało Ci się spotkać Thomasa :) Szkoda,że nie mieszkam w pobliżu Koblencji :( :wink:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hej,fajnie by było ,tylko trzeba zgrać swój czas żeby się wybrać ,a to nie kiedy jest problematyczne,też o tym myślałem nawet mam rodzinkę niedaleko i chciałbym pojechać :)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
sucharyba

Wyjazd do Koblenz

Jeśli są chęci to wszystko można zrobić:) Postanowiłam poczekać do Fan Day i zebrać wszystkie siły na ten wyjazd;) Też mam tam znajomych ale dość daleko koło Bielefeldu.
Grunt, że jakiś plan jest ;)
Awatar użytkownika
Heart&Soul

Post autor: Heart&Soul »

Dopisuję się do listy chętnych:)

tylko co najważniejsze - jak to wyjdzie cenowo i kiedy? na 8 grudnia?:) byłoby fajnie.

będę śledzić temat, jestem zainteresowana jak najbardziej:)
ODPOWIEDZ