Fikcyjne konta na NK.pl i inne
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Fikcyjne konta na NK.pl i inne
Każdy może założyć fikcyjne konto na jakimś portalu, lecz powinien za nie brać odpowiedzialność. Kopiują " nieświadomie" obce zdjęcia czyli je KRADNĄ!
Nie wszyscy zdają sobie sprawę że to fikcyjne konta i traktują je na poważnie, co najczęściej stawia w tym przypadku Thomasa w nieciekawym świetle. Mało tego ludzie chętnie zapisują się na takie profile myśląc że np.Thomas jest polakiem i biegle włada w piśmie naszym językiem pisząc na NK.pl. bo nic innego nie ma do roboty.
Co Wy na to? Oto wypowiedź właśnie takiego FIKCYJNEGO Thomasa!
http://nk.pl/#profile/2429408
Thomas Anders (Bernd Weidung) 11.05.2012 15:09
OŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ JEEEEEEEEEE! ruchać mi się chce!!!
Thomas Anders (Bernd Weidung) 11.05.2012 15:08
Polecam grupę: KOCHAM DAMSKIE STOPY W POŃCZOSZKACH RAJSTOPKACH PODKOLANÓWKACH
Thomas Anders (Bernd Weidung) 17.03.2012 23:56
Hello sunie, jesteście wszyscy zajebiści!!! Dziękówka za życzonka!!! Sunę was w te wasze niedogolone rowy!!! :*:*:*:*
MASAKRA!!!
Nie wszyscy zdają sobie sprawę że to fikcyjne konta i traktują je na poważnie, co najczęściej stawia w tym przypadku Thomasa w nieciekawym świetle. Mało tego ludzie chętnie zapisują się na takie profile myśląc że np.Thomas jest polakiem i biegle włada w piśmie naszym językiem pisząc na NK.pl. bo nic innego nie ma do roboty.
Co Wy na to? Oto wypowiedź właśnie takiego FIKCYJNEGO Thomasa!
http://nk.pl/#profile/2429408
Thomas Anders (Bernd Weidung) 11.05.2012 15:09
OŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ JEEEEEEEEEE! ruchać mi się chce!!!
Thomas Anders (Bernd Weidung) 11.05.2012 15:08
Polecam grupę: KOCHAM DAMSKIE STOPY W POŃCZOSZKACH RAJSTOPKACH PODKOLANÓWKACH
Thomas Anders (Bernd Weidung) 17.03.2012 23:56
Hello sunie, jesteście wszyscy zajebiści!!! Dziękówka za życzonka!!! Sunę was w te wasze niedogolone rowy!!! :*:*:*:*
MASAKRA!!!
Ostatnio zmieniony pt maja 18, 2012 10:24 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Skyliner89MT
Re: FIKCYJNE KONTA NA NK.pl i inne
Są ludzie naiwni...
Na forum były linki na oficjalne konta Thomasa Andersa. Facebook i Twitter jak dobrze pamiętam.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- MTalkingusia28
Re: FIKCYJNE KONTA NA NK.pl i inne
No nie, to już jest skandal.
Takie coś to powinno się od razu blokować. Ja nie wiem co ci administratorzy tam robią, bo przecież ktoś ten durny portal założył. Wierzyć się nie chce. Jakiś wyrzutek społeczeństwa, który czuje się niedowartościowany i niedoceniony który za wszelką cenę chce pokazać czego on to nie potrafi. Jakiś całkiem zdemoralizowany i zepsuty do szpiku kości degenerat takie rzeczy potrafi pisać. No pewnie, tak jest najlepiej. Nikt mnie przez komputer nie widzi to mogę pisać obraźliwe teksty na kogoś i psuć komuś opinię, bo mam taki kaprys lub chcę się wyżyć w kompie, bo np. koledzy mnie biją i popychają. Policja powinna takie portale przeglądać. No wiem, mają roboty po uszy, ale coś takiego nie powinno być absolutnie aprobowane. Jak tak można. Wstydu ten ktoś nie ma. Żal mi takich ludzi, bo z tego co tu przeczytałam to tacy nie umieją nic w życiu pozytywnego robić tylko obrażać i plugawić image komuś zwłaszcza sławnemu. Wstyd, że tak Polacy nie potrafią się zachować i w niegodny sposób reprezentować nasz kraj a oprócz tego kraść nazwisko komuś i jego zdjęcia umieszczać na swoim nędznym wyimaginowanym profilu. To jest jedny słowem chore. CHORE. Godne pożałowania. Gdyby to zależało ode mnie to wszystkie takie wpisy bym pousuwała i blokowała konta takich niepoważnych użytkowników. Niech taki wyrywa trawę przed domem, jeśli się nudzi. A porządnych ludzi niech zostawi w spokoju. Wiem, że mój wpis tutaj niewiele znaczy, chyba tyle, że jako Fanka poczuwam się do obowiązku bronić idola ale i też wyrzuciłam z siebie złe emocje. Gdy to przed chwilą przeczytałam to myślałam, że eksploduję. Nie toleruję takiego skandalicznego zachowania. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Gasolina91
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Fikcyjne konta na NK.pl i inne
Przy każdym z wpisów jest opcja "zgłoś nadużycie", wystarczy z niej skorzystać. Ten portal ma kilka milionów użytkowników, jeśli bolą Was te spisy to nie czekajcie aż "ktoś" się tym zajmie, bo dzieje się tam za dużo żeby moderatorzy przeglądali każdą wypowiedź.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Marcin87
Wpisy te tylko pokazują na jakim poziomie stoi dana osoba. Facet nie zdaje sobie ona sprawy z tego co robi. Może dla niego język jakim się posłużył jest zupełnie normalny. Tylko współczuć takiemu człowiekowi...
- Didi&Thomas
Ja założyłem tam grupę Fan Modern Talking i muszę przyznać że jest już dość spore grono Fanów z nk. Podaję tam też informacje o koncertach Thomasa, jego aktualnych projektach muzycznych. Jak dotąd grupa ma się dobrze i wciąż się powiększa. Co do fikcyjnych kont - Wy piszecie o Thomasie piszącym po polsku ja Wam powiem o innej, nowej patalogii. Podłączają mi się i zapraszają do grona znajomych młode dziewczyny które w swoich profilach piszą że lubią męskie towarzystwo, są dyskretne itp. Ja jestem człowiekiem starej daty i w głowie mi się nie mieści, że dzisiajsze nastolatki i tylko trochę starsze dziewczyny uciekają się do takich sposobów na swoje mlode jeszcze życie. Rany po takich "znajomościach" mogą się już nigdy nie zagoić..
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Ja też uważam to za patologię bo to jest nie sprawiedliwe podszywać się pod kogoś znanego aktora lub piosenkarza zwłaszcza po śmierci.
Kilka dni temu na NK dostałam zaproszenie od kogoś kto podszywa się pod Michaela Jacksona więc go odrzuciłam bo to jest bez sensu.
Moim zdaniem jak tak dalej będą się podszywać pod kogoś to powinno się ich aresztować bo inaczej się nie da.
Kilka dni temu na NK dostałam zaproszenie od kogoś kto podszywa się pod Michaela Jacksona więc go odrzuciłam bo to jest bez sensu.
Moim zdaniem jak tak dalej będą się podszywać pod kogoś to powinno się ich aresztować bo inaczej się nie da.