TAFCPL autokar Tour

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

TAFCPL autokar Tour

Post autor: atlantyda ;o) »

Co myślicie o wynajęciu autokaru na listopadowe tournee Thomasa?
Kraków ->Wrocław->Poznań->Warszawa tam i spowrotem.

Czy są osoby,które były by chętne?Oczywiście trzeba opłacić wynajęcie.
Osobiście chciałabym zaliczyć wszystkie 4 koncerty,ale jak pomyślę o bieganinie codziennie rano na dworzec żeby dojechać na czas na kolejny koncert,odechciewa mi się szczerze mówiąc.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: TAFCPL autokar Tour

Post autor: 33ccd »

Fajna sprawa lecz ktoś zaraz powie ze on chce od Wrocławia i Kraków go nie interesuje, nastepny ze on da radę w Poznaniu i Warszawie i zapłaci tylko za ten kurs, i tak się to skończy.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Nie, warunek będzie taki,że każdy na własną rekę dojedzie do Krakowa i stamtąd jedziemy w tym samym składzie do Wrocławia,Poznania i Warszawy. W drodze powrotnej kierowca by nas wysadzał po kolei. Autokar byłby zamówiony od startu w Krakowie. Tylko w ten sposób się to zgra i tylko wtedy ma sens.
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

Witam ja jestem za,tylko nie wiem jak inni?bo tak pociągiem to wątpie że ogarne wszystkie koncerty ;-(ZOBACZYMY JAK DALEJ SIĘ WĄTEK ROZWINIE.Pozdrawiam!
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

To nie takie proste!!!
Autobus nie będzie tani. Kończy się koncert w Krakowie, autobus rusza i za 3 h jest we Wrocławiu. A nocleg dla wszystkich i kierowcy? I tak wszędzie.
Taka trasa może wyjść z 1000zł od osoby z biletami.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

wstępnie byłbym za - tylko trzebaby dokladnie obliczyc koszt takiej imprezy
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Pomysł jest niezły, ale na pewno dobrze trzeba to przemysleć i skalkulować koszty. Ja np. bede musiała dojechac z Wałbrzycha do Krakowa. Dla mnie to nie problem akurat. Żeby to się udało uczestnicy wyjazdu musieliby się dość szybko zdeklarować na taki wyjazd. Zobaczymy ile osób zainteresuje się tym pomysłem a dopiero wtedy zaczniemy mówic o konkretach.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja tez sie pisze. Ale tylko na zajde z Krakowa do Wroclawia. I z Wroclawia sprobuje sobie albo lot albo przejazd autobusem zalatwic. Fajnie by bylo z wieksza grupa fanow jechac . nozna by bylo sobie z ludmi porozmawiac i ich blozej poznac
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Najbardziej będzie się opłacało wynająć 30 osobowy autokar,wtedy koszta na pewno wyjdą taniej.Obliczę ile by mnie kosztował indywidualny dojazd do każdego miasta + noclegi i bilety na koncerty.Oczywiście Pi razy oko bo nie wiem po ile bilety i noclegi ;) . Uważacie,że taniej wyjdzie zabrać się z kimś samochodem?
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

weidung pisze:wstępnie byłbym za - tylko trzebaby dokladnie obliczyc koszt takiej imprezy
Jestem dokladnie twojego zdania
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ja także była bym chętna na wszystkie koncerty, więc ten autokar bardzo mnie satysfakcjonuje. Super pomysł. :D
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Pomysł pomysłem ale koszty i to nie małe swoją drogą, nie wierze w powodzenie takiego przedsięwzięcia,koszty będą ogromne tak jak napisał Patryk może wyjść co najmniej po 1000 na głowę, już takie plany były co do wyjazdu do Koblenz.Koszty przekraczały 8.000 zł benzyna + opłata noclegu kierowcy + wyżywienie, tam była liczona droga i jeden nocleg tu trzeba dodać trzy noclegi plus wyżywienie, takie są wymogi wynajęcia autokaru plus około 3 lub 4 zł za km to było podliczane przed podwyżką cen paliwa. wyszło ponad 8.000 wiadomo tam jest dużo dalej bo 1100 km z Krakowa w jedną stronę ale cenowo wyjdzie podobnie!

Jeśli nikt nie zna osoby co ma prywatnie busa lub autokaru to nie ma szans, i nie wierze ze zgra się aż trzydzieści osób, bo jak wiadomo każdemu będzie pasowało inaczej jeden chce dwa koncerty zaliczyć, inny trzy a ktoś inny pojedzie na wszystkie cztery. Tu do klubu było się ciężko Mirkowi doprosić o zaliczki a co dopiero kilka miesięcy wcześniej na autokar. Potem komuś coś wypadnie i tak dalej....
Jeśli chcecie to mogę poprosić o wycenę takiej imprezy przez mojego znajomego który w takiej firmie pracuje, tylko trzeba wiedzieć ile osób km itd? Firma jest z Krakowa wiec najlepsze miejsce do startu!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

skorpionek1975 pisze:Jeśli chcecie to mogę poprosić o wycenę takiej imprezy przez mojego znajomego który w takiej firmie pracuje, tylko trzeba wiedzieć ile osób km itd? Firma jest z Krakowa wiec najlepsze miejsce do startu!
No najlepiej by było,żeby autokar był z Krakowa. Jeśli byś mogła zapytać znajomego było by fajnie już coś byśmy mniej więcej wiedzieli. Myślałam o tym,że na pewno taniej wyjdzie za samą benzynę,a do tego zapłacić jeszcze za czas kierowcy-dodatkowe koszta wchodzą.
Na razie 6 osób chętnych ;) .
1.atlantyda
2.pysia20
3.weidung
4.fredka
5.evaalex
6.thomas1100

Może z jakieś 20 by dało radę skompletować.
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

No najtaniej to jest jak się jedzie w kilka osób samochodem osobowym 8)autobus to spory wydatek.
Trzeba pamiętać ze oprócz tego trzeba kupić bilety,wynająć noclegi, no i coś jeszcze zjeść.
Jeśli więcej osób niż 15 wyrazi chęć w takim tournee to można pomyśleć o czymś mniejszym jak mini bus, autobus ma miejsc 49 wiec to chyba nie realne żeby pokryć koszty i znaleźć tylu chętnych.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Myślę,że do września można spokojnie nad tym planem pomyśleć :) .
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Tak będzie najlepiej 8) po wakacjach można się na spokojnie już zastanawiać i planować bo jeszcze przed nami koncert w Maju :D
ODPOWIEDZ